16 yaş gelişim ve yarışma

Merhabalar,16 yaşındayım.Nisan ayındaki şampiyonaya hazırlanıyorum.Spora ilk başladığım halim
10989160_10203760831967178_6844143069743184216_n.jpg

daha sonrasında yavaş yavaş gelişmeye başladığım dönemlerEki Görüntüle 42400 Eki Görüntüle 42401
138682.jpg
10991061_10203760757805324_8852463833973616134_n.jpg
ve son olarak form
1603f0cd-1000-45b4-9c47-3e4ba1ce0e4e.jpg

nisan ayındaki Türkiye şampiyonasına katılmayı düşünüyorum,genç erkekler atletik fizik kategorisinde.Olumlu ya da olumsuz her türlü yoruma ve öneriye açığım...Teşekkürler...

Son düzenleme:
Yaklaşık ara verdiğim halde 2,5 yıl oldu.Fakat uzun bir ara vermek zorunda kaldım sakatlık dolayısıyla,şu anda 7 aydır düzenli olarak antremanlarıma devam ediyorum.

güzel gelişim tebrikler beslenme programı yazabilirmisin
Şu anda yarışma için definasyonda olduğumdan az karbonhidrat çok protein tüketiyorum.Örneğin kahvaltıda 50 gram yulaf ve 6-7 yumurta beyazı yiyorum, öğle yemeğinde azıcık pilav veya bulgur pilavı ve yanında 200 gr tavuk, antrenmandan önce de aynı şekilde ve antrenman sonrası yalnızca tavuk yiyorum...Tavuğun alternatifleri hindi, kırmızı et ve balık...[DOUBLEPOST=1458599020][/DOUBLEPOST]
16 yaşındasın 13.5 yaşında mı başladın bu spora ?
Evet küçük yaşta başladım en büyük avantajlarımdan birisi bu olsa gerek, fakat dediğim gibi uzun süreli aralar vermek zorunda kaldığım oldu...

Bende 14 e yeni giricem 10 aydır yapıyorum 2 sene sornada yarısmaya ben katılırım herhalde :) vücut güzel ama belki yarışma için yetersiz kalabilir ama katıl yinede

Bende 14 e yeni giricem 10 aydır yapıyorum 2 sene sornada yarısmaya ben katılırım herhalde :) vücut güzel ama belki yarışma için yetersiz kalabilir ama katıl yinede
Kibir gibi algılanmasını istemem ancak katılacağım kategori olan atletik fizikte açıkçası çokta yetersiz kalacağını düşünmüyorum :) yorumun için teşekkürler umarım sen de ilerde istediğin hedeflere ulaşırsın :)

BULK DÖNEMİMDE KAC KİLODAN KACA CIKTIN VE NASIL BESLENDİN ACIKLAYABİLİRMİSİN LÜTFEN
Spora ilk başladığımda 49 kgdım, fotoğraftan da belli oluyor olsa gerek.En yüksek kilomu 68 olarak gördüm.Beslenme düzeni de açıkçası şöyle oldu;ne bulduysam yedim desem yeridir.Çünkü bir ektomorfun büyümesi için bu gerçekten gerekli.Tatlı, çikolata, abur cubur vs gibi şeyleri zaten pek fazla sevmediğimden onlardan yana da pek sorun olmadı.Fakat bol bol patates ve pilav yedim.Bunlar güzel karbonhidrat kaynakları, etkisini vücutta kaliteli bir şekilde gösteriyor.Yani temiz beslendigimden dolayı vücut yağ oranım pek artmadı, temiz bir şekilde kilo aldım[DOUBLEPOST=1458656357][/DOUBLEPOST]
genetiğin iyi görünüyor başarılı olursun umarım.
Teşekkürler güzel yorumunuz için, yaşça aralarında en küçük olacağımdan final bile olsa kendimi başarılı saymam için yeterli olacağını düşünüyorum açıkçası :)

Senin vücuda benzer bir vücutda arkadaşım derece almıştı yarışmada umarım sende emeklerinin karşılığını alırsın tebrikler sağlam vücut yapmışsın

D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin vücuda benzer bir vücutda arkadaşım derece almıştı yarışmada umarım sende emeklerinin karşılığını alırsın tebrikler sağlam vücut yapmışsın

D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim, arkadaşınız kaçıncı olmuştu acaba?[DOUBLEPOST=1458683813][/DOUBLEPOST]
Bu after-after olmus bildigin

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
After-after olmuş derken anlayamadım, ilk fotoğrafta zaten kaç kg olduğum, kütlemin ne olduğu ortada diye düşünüyorum :)

Back
Yukarı