16 yaşında way-out protein tozu kullanımı

16 yaşındayım evde ağırlık çalışıyorum yumurta yemek baydı artık protein tozu kullanmaya karar verdim zararı olur mu ?

evde çalışılmaz. evde çalışarak protein tozu alınmaz. protein tozu öğünün ve gıdanın özellikle yumurtanın yerini tutmaz. gelişme döneminde protein tozu kullanılmaz.

Beyninizi iyice yıkıyorlar kaslı olmalısın kaslı olmalısın kaslı olmalısın kaslı olmalısın.

Ne yazık ki durum böyle. Yakında bebeklere de içirecekler.

Beyninizi iyice yıkıyorlar kaslı olmalısın kaslı olmalısın kaslı olmalısın kaslı olmalısın.

Ne yazık ki durum böyle. Yakında bebeklere de içirecekler.
çok duyulur, görülür ve kolay ulaşılır bir vaziyette. örnek veriyorum bahçelievler şirinevlerde yılların çok eski bir eczanesi vardır. normalde vitrinde bazı ilaçların kremlerin reklamları olur değil mi? bunların vitrininde sadece gıda takviyeleri var. oturduğum muhitte en az 5 tane takviyeci var.

Gelisme caginda da protein tozu kullanilir. Protein tozu hormonel takviye degildir. Protein tozu gelisme cagindaki bireye zarar vermez. Protein tozunun kullanicilari sadece vg sporculari degildir. Protein tozunu evde calisanlarda kullanabilir. Protein tozu sadece PROTEIN icerir.

Yemek yemenin yerini tabii ki tutamaz. Adi ustunde besin takviyesidir. Yumurta yemek zorunda degilsin ki yiyemiyorsan bu acigini protein tozu ile kapatabilirsin. Protein tozu bunun icin var. Ama unutmaki dunya uzerindeki en saf proteini yumurta icerir. Ozellikle beyazi. Ama bu demek degildir daha fazla kas yapasin. Sadece kalitesi, emilimi hizli.

Protein tozu dedigimiz peyniralti suyunun islenmis cogu gidada oldugunu goreceksin zaten. Su mereti steroid olarak gosteren insanlarin dogal secilime katilmasi dilegiyle.

Gelisme caginda da protein tozu kullanilir. Protein tozu hormonel takviye degildir. Protein tozu gelisme cagindaki bireye zarar vermez. Protein tozunun kullanicilari sadece vg sporculari degildir. Protein tozunu evde calisanlarda kullanabilir. Protein tozu sadece PROTEIN icerir.

Yemek yemenin yerini tabii ki tutamaz. Adi ustunde besin takviyesidir. Yumurta yemek zorunda degilsin ki yiyemiyorsan bu acigini protein tozu ile kapatabilirsin. Protein tozu bunun icin var. Ama unutmaki dunya uzerindeki en saf proteini yumurta icerir. Ozellikle beyazi. Ama bu demek degildir daha fazla kas yapasin. Sadece kalitesi, emilimi hizli.

Protein tozu dedigimiz peyniralti suyunun islenmis cogu gidada oldugunu goreceksin zaten. Su mereti steroid olarak gosteren insanlarin dogal secilime katilmasi dilegiyle.
steroid olarak ben görmüyorum mesela protein açığını arada bir onunla kapatıyorum ama bundan 1-2 sene önce google scholar'da bir makale bulmuştum. içeriğindeki bazı şeylerin erken yaşlarda alımı ilerleyen yaşlarda büyümeyle ilgili sorun yaratabiliyormuş. yoksa ne olacak burada benim kadar kullanan yoktur.

• Like
Reactions: OKR
steroid olarak ben görmüyorum mesela protein açığını arada bir onunla kapatıyorum ama bundan 1-2 sene önce google scholar'da bir makale bulmuştum. içeriğindeki bazı şeylerin erken yaşlarda alımı ilerleyen yaşlarda büyümeyle ilgili sorun yaratabiliyormuş. yoksa ne olacak burada benim kadar kullanan yoktur.
Scholarin ne oldugunu bilmiyorum. Fakat internette her okudugumuza pekte inanmamaliyiz diye dusunuyorum. Bildigin uzere her marka farkli icerikte takviyeler uretiyor genelleme yapmamak lazim. Ha eskiden turk mali nitrofull vardi onun ergen bireydeki etkilerini bilemem ama topraga doksen 300 sene ot yetismezdi. Bu yuzden bilindik markalari tercih etmek daha iyi. Sahsim adina nitrofull yuzunden turk markali supplementlere on yargim cok fazla.

Back
Yukarı