152.5 kg (339 lbs) Bench-Press 3 reps.

Zaten sizden çok bar zorlanıyor. :) Tebrikler. Ayrıca kol çalışması yaptığınız diğer görüntünüz hakkında bir soru sormak istiyorum. Acaba indirirken, kolu dümdüz hale getirene kadar indirmek mi lazım, yoksa sizin yaptığınız gibi biraz kırık kalması yeterli mi?

Acaba indirirken, kolu dümdüz hale getirene kadar indirmek mi lazım, yoksa sizin yaptığınız gibi biraz kırık kalması yeterli mi?
İkiside olmalı bana göre.. bu arada yorum yazan herkese teşekkürler.. kısıtlı maddi imkanlarla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum..

Gayet guzel gayet nizami, Bu agırlıkta bundan daha nizami olamaz herhalde. Mr olympia ları bile izlerken sanki nizami değil gibi gelebiliyor. Ama o agirlikta bu nizamilik ancak mumkun oluyo. 10 kg degilki bu :)))

bence cok nızamı ve hareketın hakkınıda vermıs tebrıkler

dıger cok bılmıs ve foruma ona buna laf atmak ıcın uye olan arkadaslarda bır vıdeo yuklerse bızde hareketın yapılısını ogrenmıs oluruz

Tebrik ediyorum o ağırlık altında o kadar nizami olmak her babayiğidin harcı değil:)

Birşey sormak istiyorum ayaklarını neden bench'e koydun?Bunun yararı yada getirisi var mı acaba?

bildiğim kadarıyla ayaklarını bench e koyması yanlış.ayaklarımızın yere sağlam basması ve bacak ve kalçalarımzdan da yardım almamız gerekiyor.kaldı ki 150 kg civarına hiç gelemedim ve o zorluğu bilemeyeceğim :) tek kelimeyle helal...

Çok başarılı, devamını dilerim dexter :)

Back
Yukarı