15 Kilo vermek istiyorum

zeal156

Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen sene body sporuyla uğraşmaya başladım 101 kiloydum 90 kiloya ulaştım dağa sonra ara verdim bu aralıkta kilo nerdeyse almadım 90-92 gidip geldim sürekli şimdi yeniden başladım L-carnitine de kullanıcam bu sefer sormak istediğim bir soru var.
Size çalışma şeklimden bahsedeyim haftada 3 kez slona gidiyorum ilk olarak 25 dk. koşuyorum ve 10 dk bisiklet daha sonra bütün aletleri kullanıyorum ama tabiki ağırlık fazla çalışmıyorum sürekli bu şekilde yapıyorum hocam bu şekilde gösterdi o aslında karate hocası bu yüzden size danışmak istedim bu şekilde çalışmaya devammı etmeliyim yoksa bana bir çalışma programı yazarmısınız.

öncelikle Türkçe'yi iyi öğren..dağa değil DAHA....

soruya gelince önemli olan kaç dk koştuğun değil nasıl koştuğun...nasıl diyet yaptığın

haftada 3 kez 25 dk koşu ile anca karbo yakarsın

Sabah kahvaltıyı 10 da yapabiliyorum
*1 bardak yağsız süt yada 100 gr kadar lor peyniri
*Yarım dilim kepekli ekmek
*1 adet domates ve salata doğranmış

Öğlen (saat 2:15)
*Yeşil mercimek çorbası,fırında balık,ıspanak,yeşil fasulye vs. bunlardan biri
*yarım dilim kepekli ekmek
*yanında belki 1 porsiyon z.yağlı salata

Akşam (saat 9:00)
*Yeşil mercimek çorbası,fırında balık,ıspanak,yeşil fasulye vs. bunlardan biri

(saat 11:00)
1 adet meyve veya yeşil çay

Sizden isteğim doğru bir listemi başka neler yapabilirim, salonda nasıl çalışmalıyım?

usta sen naptın ya hem diet yapıyosun hem aksam 9 da yemek yiyosun 2.15 de öglen yemegi 9.00 da aksam yemegi boyle pek bisi yakassın bence yemek saatini 9.30 gibi kahvaltı 13.00.13.30 gibi öglen yemegi aksam 18:00 18:30 gibi de aksam yemegi yap 9:30 10:00 gibi cayını iç meyveni ye böle daha cok verim alırsın .

Back
Yukarı