emretkd
Üye
ölçülerim
omuz 123
göğüs 108
bel 91
kollar 37
bacak 60
amacım ince bir deri six packlar ve define görünüm
son yaptığım kürden sonra 92 kiloya kadar çıktım boyum 184..ve bolca su topladım bi şekilde arrtı ölçülerim şimdi tam anlamıyla fit olmak istiyorum..
15inden beri sabahları aç karna
antrenmanda önce hydroxycut ve acı kahve içiyorum
25dk interval koşu
10 bisiklet interval şekilde
bu program hergün ve 1 gün arayla karın çalışyorum o programda
4x12 hanging leg raise
3x12 cable crunc
2x30 side crunc
2x30 trunk twist
ve karın çalışmadığım akşamlar ağırlık antrenmanı yapıyorum normal parçalama şeklinde bi gün göğüs bi gün sırt bi gün bacak ve bi gün omuz şeklinde ama setleri 4x12-14 olarak değiştirdim
benim bilmediğim konu ise beslenme ne yemeli ne içmeli nasıl beslenmeliyim?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:28 ----------
fotoğraf net olmamış ama göğüslerim biraz daha hacimli aslında bu görüntüye sadece karın kası eklemek bile yeter benim için...yazın çalıştığım iş için gerekli fit bi vücut olması lazım
omuz 123
göğüs 108
bel 91
kollar 37
bacak 60
amacım ince bir deri six packlar ve define görünüm
son yaptığım kürden sonra 92 kiloya kadar çıktım boyum 184..ve bolca su topladım bi şekilde arrtı ölçülerim şimdi tam anlamıyla fit olmak istiyorum..
15inden beri sabahları aç karna
antrenmanda önce hydroxycut ve acı kahve içiyorum
25dk interval koşu
10 bisiklet interval şekilde
bu program hergün ve 1 gün arayla karın çalışyorum o programda
4x12 hanging leg raise
3x12 cable crunc
2x30 side crunc
2x30 trunk twist
ve karın çalışmadığım akşamlar ağırlık antrenmanı yapıyorum normal parçalama şeklinde bi gün göğüs bi gün sırt bi gün bacak ve bi gün omuz şeklinde ama setleri 4x12-14 olarak değiştirdim
benim bilmediğim konu ise beslenme ne yemeli ne içmeli nasıl beslenmeliyim?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:28 ----------

fotoğraf net olmamış ama göğüslerim biraz daha hacimli aslında bu görüntüye sadece karın kası eklemek bile yeter benim için...yazın çalıştığım iş için gerekli fit bi vücut olması lazım