14 yaşındayım hangisine başlamalıyım

Merhaba. 14 yaşındayım bu sene liseye geçtim ve fit bir vücuda sahip olmak istiyorum.Biraz da kas olsa hiç fena olmaz :). Boyum 174 kilom 64.Hangi spora başlamalıyım sizce? Yardımlarınızı bekliyorum.

Kesinlikle sana kalmiş ilk önce kendin ne yapabildiğini ve ne yapmak istediğini bul.Çünkü bu işe zaman +efor katcaksin ben 8sene isteksizce yüzeme yaptim sonra su topuna gectim şuan biraktim bu sene muai thai ile fitness kombine edicem

Vücut geliştirme yaparsan kas kütlesi de inşa etmen gerekecek. Ben yapıyorum ama bırakıcam muhtemelen. Ben de 14 yaşındayım 2 aydır 178 boyunda kaldım. Yarım cm bile uzamayınca tuhafıma gitti. Boya etki edilmez deniliyor ama etki etmesini göze alacaksın. Tavsiyem yüzme ya da basketbola yönelmen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uzun yillar devam ettirecegim diyorsan. Crossfit derim. Arastirmalisin.

Body yapıyordum da bıraktım. Kardiyo ile birlikte yapıyordum ama yağları eritemedim. Boyum bir de hiç uzamadı o dönem. Hala 177-178 civarındayım. Body'yi bıraktıktan sonra kısa sürede 5 kilo verdim. Boyum biraz uzadıktan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba. 14 yaşındayım bu sene liseye geçtim ve fit bir vücuda sahip olmak istiyorum.Biraz da kas olsa hiç fena olmaz :). Boyum 174 kilom 64.Hangi spora başlamalıyım sizce? Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba Emre,

Öncelikle Vücut Geliştirme Yapmanı Önermem.Basketbol,Yüzme vb. Sporlar Yapmanı Öneririm.Ve 18-20 Yaşlarında Fitness Başlayabilirsin.Tabi Bu Zamana Kadar Şınav,Barfiks Ve Mekik Yapmayı Unutma.Bunlar Şuanlik İçin Sana Yeterli Olur.

Blog Sitem Arkadaşlar Tıklayıp Ziyaret Edebilirsiniz.Beslenme Ve Antreman Programlarımı Paylaşıyorum.TIKLAYIN

Şınav , mekik , barfix ve dambıl senin işini görür .Birde bir dövüş sanatı ya da sporla ilgilenirsen yunan heykellerindeki gibi bir vücuda kavuşursan . Ben şu an evde şınav mekik dambıl ve barfix le idare ediyorum yazın bunların yanına yüzme ve kickbox eklemeyi düşünüyorum .

Back
Yukarı