Bugun başla. Memleketin sana ihtiyacı var kardesim. Yarısmacı olman gerekmez. Mukemmel kaslara sahip olmanda gerekmez. Ama yasam disiplini kazanırsın. Hayatın düzenli olur. Disiplin sporudur bu spor. Yattıgın yer kalktıgın yer belli, yedigin ictigin bellidir. Hayırlı işlere vesiledir bu spor. Bugun başla
Geçen gün gittim bir salona tanıdıktı. Beni alabileceğini fakat çok sıska olduğumu fitnessın bu kiloda bana zarar vereceğini söyleyerek gönderdi beni. Sizce doğru olanı mı yaptı yoksa başka bir salona mı gitmeliyim ?1,73 48kg fit bir vücut demek
Başlasan iyi olur.
Cahil hocanın teki. Büyük ihtimal düzgün ilgilenemeyeceği için herkese verdiği sıradan programları sana verip sakatlanmandan veya başka birşey olmasından korktuğundan öyle demiştir. Forumda hem beslenme hem antrenman konularını okuyup kendini tamamen hocaya teslim etmesen kendinde birşeyler bilsen iyi olurGeçen gün gittim bir salona tanıdıktı. Beni alabileceğini fakat çok sıska olduğumu fitnessın bu kiloda bana zarar vereceğini söyleyerek gönderdi beni. Sizce doğru olanı mı yaptı yoksa başka bir salona mı gitmeliyim ?