before after fotoda hiç başlamamıştım before bölümünde after bölümünde bulktan yeni cıkmıştım çok berbat bi bulk dönemı karın bölgesinde aşırı yaglanma ile
üçünçü fotoda aşırı karın ve çevresi gögüs cevresı yağlı bulking dönemi abur cubur falan cok dirty oldu buda yaptıgım hatalardan bırı natural adama göre deil dirty
dördüncü fotoda gectıgımız haftalar
beşinci altıncı ve yedinci fotoda önkol calısmıstım ama triceps pozu verdım yıne 3. foto ıle aynı gun cekıldı
Son foto gectıgımız haftalar 2-3 hafta oncesı
İlk foto ise 1 hafta oncesıne ait
İlk 7 ay falan tavuk eti toplasan 2 kılo gırmıstır vucuduma hep yumurta yerdım ve 1 tane wheyım vardı ıste 7 aydır supplement yok tavuga abandım aileden gelen destek 0 okula bisikletle gidiyorum hem kardiyo oluyo hemde tavuk parası falan yaptıgım cok buyuk hata bulk idi sımdıye gırmeseydım paramparça karnım olabilirdi su an karnım var ama ustunde cok az yag kaldı
Başlama ölçülerim
Sağ kol: 34
Sol kol: 33
Omuz:99 (diye hatırlıyorum)
Gögus : hatırlamıyorum ama 90 falandır herhalde
Kilo : 60
Bulking ölçülerim
Sağ kol : 43
Sol kol: 41.5
Omuz: --
Gogus: --
Kilo: 81
Şimdiki ölçülerim
Sağ kol :40
Sol kol :38
Omuz:111-112
Gogus:100
Yorumlarınızı beklıyorum
üçünçü fotoda aşırı karın ve çevresi gögüs cevresı yağlı bulking dönemi abur cubur falan cok dirty oldu buda yaptıgım hatalardan bırı natural adama göre deil dirty
dördüncü fotoda gectıgımız haftalar
beşinci altıncı ve yedinci fotoda önkol calısmıstım ama triceps pozu verdım yıne 3. foto ıle aynı gun cekıldı
Son foto gectıgımız haftalar 2-3 hafta oncesı
İlk foto ise 1 hafta oncesıne ait
İlk 7 ay falan tavuk eti toplasan 2 kılo gırmıstır vucuduma hep yumurta yerdım ve 1 tane wheyım vardı ıste 7 aydır supplement yok tavuga abandım aileden gelen destek 0 okula bisikletle gidiyorum hem kardiyo oluyo hemde tavuk parası falan yaptıgım cok buyuk hata bulk idi sımdıye gırmeseydım paramparça karnım olabilirdi su an karnım var ama ustunde cok az yag kaldı
Başlama ölçülerim
Sağ kol: 34
Sol kol: 33
Omuz:99 (diye hatırlıyorum)
Gögus : hatırlamıyorum ama 90 falandır herhalde
Kilo : 60
Bulking ölçülerim
Sağ kol : 43
Sol kol: 41.5
Omuz: --
Gogus: --
Kilo: 81