14 - 15 ayda gelişim.

before after fotoda hiç başlamamıştım before bölümünde after bölümünde bulktan yeni cıkmıştım çok berbat bi bulk dönemı karın bölgesinde aşırı yaglanma ile

üçünçü fotoda aşırı karın ve çevresi gögüs cevresı yağlı bulking dönemi abur cubur falan cok dirty oldu buda yaptıgım hatalardan bırı natural adama göre deil dirty

dördüncü fotoda gectıgımız haftalar

beşinci altıncı ve yedinci fotoda önkol calısmıstım ama triceps pozu verdım yıne 3. foto ıle aynı gun cekıldı

Son foto gectıgımız haftalar 2-3 hafta oncesı

İlk foto ise 1 hafta oncesıne ait

İlk 7 ay falan tavuk eti toplasan 2 kılo gırmıstır vucuduma hep yumurta yerdım ve 1 tane wheyım vardı ıste 7 aydır supplement yok tavuga abandım aileden gelen destek 0 okula bisikletle gidiyorum hem kardiyo oluyo hemde tavuk parası falan yaptıgım cok buyuk hata bulk idi sımdıye gırmeseydım paramparça karnım olabilirdi su an karnım var ama ustunde cok az yag kaldı

Başlama ölçülerim

Sağ kol: 34
Sol kol: 33
Omuz:99 (diye hatırlıyorum)
Gögus : hatırlamıyorum ama 90 falandır herhalde
Kilo : 60

Bulking ölçülerim
Sağ kol : 43
Sol kol: 41.5
Omuz: --
Gogus: --
Kilo: 81

Şimdiki ölçülerim
Sağ kol :40
Sol kol :38
Omuz:111-112
Gogus:100

Yorumlarınızı beklıyorum

Eklentiler

• FotorCreated.jpg
    FotorCreated.jpg
    708,6 KB · Görüntüleme: 648
  • asf.jpg
    asf.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 639
  • sadf.jpg
    sadf.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 638
  • sdg.jpg
    sdg.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 646
  • sdgas.jpg
    sdgas.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 646
  • sdgg.jpg
    sdgg.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 638
  • dff.jpg
    dff.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 646
Teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1433350179][/DOUBLEPOST]
before after fotoda hiç başlamamıştım before bölümünde after bölümünde bulktan yeni cıkmıştım çok berbat bi bulk dönemı karın bölgesinde aşırı yaglanma ile

2. fotoda aşırı karın ve çevresi gögüs cevresı yağlı bulking dönemi abur cubur falan cok dirty oldu buda yaptıgım hatalardan bırı natural adama göre deil dirty

3. fotoda gectıgımız haftalar

5. 6. 7. fotoda önkol calısmıstım ama triceps pozu verdım yıne 3. foto ıle aynı gun cekıldı

8. foto gectıgımız haftalar 2-3 hafta oncesı

son foto ise 1 hafta oncesıne ait

İlk 7 ay falan tavuk eti toplasan 2 kılo gırmıstır vucuduma hep yumurta yerdım ve 1 tane wheyım vardı ıste 7 aydır supplement yok tavuga abandım aileden gelen destek 0 okula bisikletle gidiyorum hem kardiyo oluyo hemde tavuk parası falan yaptıgım cok buyuk hata bulk idi sımdıye gırmeseydım paramparça karnım olabilirdi su an karnım var ama ustunde cok az yag kaldı

Başlama ölçülerim

Sağ kol: 34
Sol kol: 33
Omuz:99 (diye hatırlıyorum)
Gögus : hatırlamıyorum ama 90 falandır herhalde
Kilo : 60

Bulking ölçülerim
Sağ kol : 43
Sol kol: 41.5
Omuz: --
Gogus: --
Kilo: 81