Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugun cardiomu yaptim.beslenmeme dikkat ettim.memlekete dogru yola ciktik bugun suan yoldayiz.galiba 1 aydan fazla memlekette kalicaz diyetimi olabildigince bozmamaya calisicam.hergun denizdeyim yine aksamustu balik avlicam.hergun yazmaya yine devam edicem
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:38 ----------
Bu arada cardiodan sonra 4 tane mercimek koftesi yedim oglen yemegi olarak.sabah yumurta yoktu zeytin peynir recel filan gecirdik.aksam olarakta boludan simit aldik simitle gecirdik.
bugunki beslenmeme dikkat ettim.spor olarak meyve agaclarina tirmandim.burdayken rejim biraz baltalanicak gibi duruyo.olabildigince dikkat etmeye calisiyorum.tartida yok yanimda bakicaz artik nerde bulursam tartilicam.
Arkadaslar bizim yag yakimi bu aralar güme gitmeye basladi.ben edebildigim kadar dikkat etmeye calisiyorum.yanimda tarti yok geldigimden beri hala tartilamadim.suan gidişati bilmiyorum tartildiktan sonra bakicaz.suanki amacim kilomu korumak kilo almamak.
Hala tartilamadim 15 gundur gidişat ne durumda bilmiyorum.yemek cok yememeye calisiyorum surekli hareket halinde olmaya calisiyorum.insallah kilomu korumusumdur 15 gun icinde
Evet uzun bir aradan sonra tekrar forumdayım.22 haziranda memlekete gittiğim için 2 ay boyunca spor yapamadım.Diyet yapamadım ama herşeyin yeterli kadarını yedim.Sürekli hareketli kalmaya çalıştım.Hergün denizde yüzmeye gayret ettim.22 haziranda 96 kiloydum.Dün istanbula geldim.Bu sabah tartıldığımda tartıda 92 kilo çıktım.Kilo almamışım üstüne 4 kilo vermişim bu beni çok sevindirdi.Dün yolculuğun verdiği yorgunlukla spor yapamadım.Bugünden itibaren eski programıma dönüyorum.
30 agustosta cenaze cıktı arkadşlar tekrar memlekete dönmek zorunda kaldık.gitmişken balık tutalım dıye 1 hafta vakit geçirdik.bugün tekrar başladım programıma uydum koşumu yaptım.ama az önce 1.5 tabak makarna yedim bu arada 1 hafta içinde 1 kilo almışım 93 kiloyum suan niye diye sorucak olursanız tam incir mevsimi suan günde en az 20 adet incir yedim ve sabah akşam balık tuttuğumuz için her öğünde balık yedim biraz yağlı yapıldı hepside o yüzden 1 kilo az bile.