yürü be berbes k,m tutar seni..1.5 ayda 5.5 kg alıp omuz da tam 6 cm. naaptın yaa..bize de yaz..özelden soracaktım ama çok sıkı artış var..grupla paylaşalım..göğüs ölçüsü sırt'dan mı geliyo yoksa pectoralller öne doğru çıktı mı ?
slm
KK
ben 2 aydır çok supplement kullanıyorum..mide ağrısı ondan kaynaklanmıyor..Super pump ishale neden oldu ondan diyorum midem ağrıyor diye..zaten super pump bu konuda arızalı bir supplement..Kıl konusuna gelince onu dert etmiyorumki..haftasonları denize giderken makinayla hemen hallediveriyorum..öyle sir ağda vs olayına hiç giremem valla sıkıntı yaratır..
Bu stack de animal flex e gerek yokki..zaten glucosamin ve keten tohumu yağını kullanıyorum..epa gold da keten tohumu var now glucosamin de kullanıyorum..üstüne birde flex kullanırsam fazla olur
Evet onu görmemişim, flexe ihtiyaç yok. superPump250 nin ishale neden olmasının sebebi. Midenin tam olarak boş olmaması olabilir.
Evet onu görmemişim, flexe ihtiyaç yok. superPump250 nin ishale neden olmasının sebebi. Midenin tam olarak boş olmaması olabilir.
yazdığım antreman programına harfiyen uyuyorum..o programı konusunda deneyimli yurtdışında bulunan 3-5 arkadaşla birlikte yaptık..Beslenmeye gelince hemen hemen uyguluyorum ama bazı haftasonları yazlığa kaçtığımda ölçüyü kaçırıyorum ama abartmadanBerbes dostum konu başında yazdığın programa harfiyen uyuyormusun ? başarı oradan mı geliyor ? yoksa küçük ilave veya değişiklikler yaptın mı ?
selamlar
KK
Her iletiyi olmasa da, bu konuyu elimden geldiğince takip ediyorum. Bırakın 12 aylık hedefinizi, o kadar destekleyici ürünü doğru düzgün bir şekilde almabilmek bile aslında bir başarıdır. Bu motivasyonu nasıl sağlıyorsunuz?
Bazı insanlar protein tozu kullanırken düşünürler,sen 36 yaşında bu kadar supplementi bir arada kullanıyorsun bunların elbetteki bir yan etkisi olucak hemen olucak diye birşey yok ama önümüzdeki yıllarda görebilirsin spor sağlık için yapılır bence ve şuana kadar sadece whey protein kullandım bu kullandığın ek besinler seni hiç endişelendirmiyormu yani? bu kadar rahat olmanın sebebi nedir merak ediyorum doğrusu testlerimi yaptırdım falan diyeceksinde gelecek yıllardada bu garantiyi verebilecekmisin kendine?
azmin ve iraden takdire şayan..bu derece programlanmış bir beslenme ve suppl. düzenini devam ettirmek zor olsa gerek hele adana gibi bir yerde kat be kat...
berbes 1 hafta geçti..neler yaptın ???
kusura bakma ben bir önceki mesajımda senin attığın mesajı yanlış ıkumuşum..midenin boş olmaması demişsin..Valla bilmiyorum evet midem hiç boş olmaz..yani öyle abur cubur falan yemem sadece ilk sayfada verdiğim beslenmeyi uygularım ama ben sorunun beslenme ile ilgili değilde super pump ın içindeki bir maddenin oranının fazla olmasına bağlıyorum..gerçi 3.defa aldığımdan beri o sorunda ortadan kalktı..