12 Aylık Hedef için günlük (Supplement-Antreman-Beslenme)

Arkadaşlar bugün aldığım son ölçülerimi yazıyorum

başlangıç ölçüleri - şu andaki ölçüler
Boy : 1.83
Kilo : 75 - 80.5
Omuz : 110 - 116
Göğüs : 100 - 104
Bel : 90 - 89
Kalça : 96 - 96
Bacak : 54 - 56
Kol : 34 - 35.5

yürü be berbes k,m tutar seni..1.5 ayda 5.5 kg alıp omuz da tam 6 cm. naaptın yaa :-) ..bize de yaz..özelden soracaktım ama çok sıkı artış var..grupla paylaşalım..göğüs ölçüsü sırt'dan mı geliyo yoksa pectoralller öne doğru çıktı mı ?

slm

KK

Son düzenleme:
yürü be berbes k,m tutar seni..1.5 ayda 5.5 kg alıp omuz da tam 6 cm. naaptın yaa :-) ..bize de yaz..özelden soracaktım ama çok sıkı artış var..grupla paylaşalım..göğüs ölçüsü sırt'dan mı geliyo yoksa pectoralller öne doğru çıktı mı ?

slm

KK

valla bende bugün ölçüleri alınca çok şaşırdım..ama göğsün sırttan kaynaklandığını düşünmüyorum..göğüs acaip şekilde şişti..nasıl oldu bende anlamadım ama en çok göğüs gelişimi kendini gösteriyor..Güzel bir tarafta bel ölçüm 5.5 kg almama rağmen 1 cm küçülmüş beni en çok memnun eden bu..Birkaç gün içinde resim çekip kouyucam zaten

ben 2 aydır çok supplement kullanıyorum..mide ağrısı ondan kaynaklanmıyor..Super pump ishale neden oldu ondan diyorum midem ağrıyor diye..zaten super pump bu konuda arızalı bir supplement..Kıl konusuna gelince onu dert etmiyorumki..haftasonları denize giderken makinayla hemen hallediveriyorum..öyle sir ağda vs olayına hiç giremem valla sıkıntı yaratır..
Bu stack de animal flex e gerek yokki..zaten glucosamin ve keten tohumu yağını kullanıyorum..epa gold da keten tohumu var now glucosamin de kullanıyorum..üstüne birde flex kullanırsam fazla olur

Evet onu görmemişim, flexe ihtiyaç yok. superPump250 nin ishale neden olmasının sebebi. Midenin tam olarak boş olmaması olabilir.

Evet onu görmemişim, flexe ihtiyaç yok. superPump250 nin ishale neden olmasının sebebi. Midenin tam olarak boş olmaması olabilir.

ama benim midem hiçboş kalmıyoki günde 4000 calori alıyorum ben..Superpump ı almadan 1 saat once 5 yumurta 3 dilimde kepek ekmek tüketiyorum antreman öncesi son öğün olarak

kusura bakma ben bir önceki mesajımda senin attığın mesajı yanlış ıkumuşum..midenin boş olmaması demişsin..Valla bilmiyorum evet midem hiç boş olmaz..yani öyle abur cubur falan yemem sadece ilk sayfada verdiğim beslenmeyi uygularım ama ben sorunun beslenme ile ilgili değilde super pump ın içindeki bir maddenin oranının fazla olmasına bağlıyorum..gerçi 3.defa aldığımdan beri o sorunda ortadan kalktı..

Berbes dostum konu başında yazdığın programa harfiyen uyuyormusun ? başarı oradan mı geliyor ? yoksa küçük ilave veya değişiklikler yaptın mı ?

selamlar

KK

Berbes dostum konu başında yazdığın programa harfiyen uyuyormusun ? başarı oradan mı geliyor ? yoksa küçük ilave veya değişiklikler yaptın mı ?

selamlar

KK
yazdığım antreman programına harfiyen uyuyorum..o programı konusunda deneyimli yurtdışında bulunan 3-5 arkadaşla birlikte yaptık..Beslenmeye gelince hemen hemen uyguluyorum ama bazı haftasonları yazlığa kaçtığımda ölçüyü kaçırıyorum ama abartmadan
Her antreman sonunda hangi bölgeyi çalıştırdıysam o bölge 2 gün ağrıyor..Antreman bitiminde hiç halim kalmıyor..Çünkü gerçekten limitlerimi zorluyorum ağırlık bakımından ve nizami çalışıyorum..Bu işe başladığımda 30 kg ile bench yaparken şimdi 60 kg nizami 10 tekrar yapıyorum..1.5 ay için bence bu gelişme çok iyi

Omuz antremanlarında set sayılarını piramit değilde 4*10 ve en sonda 1 set yapabildiğim yere kadar yapıyorum..
Ama bu aydan sonra hareketler aynı kalmak şartıyla bazı değişikliklere gidiecem..mesela bazı hareketleri 5*6 yapıcam bazılarını piramit devam edicem

Her iletiyi olmasa da, bu konuyu elimden geldiğince takip ediyorum. Bırakın 12 aylık hedefinizi, o kadar destekleyici ürünü doğru düzgün bir şekilde almabilmek bile aslında bir başarıdır. Bu motivasyonu nasıl sağlıyorsunuz?

Her iletiyi olmasa da, bu konuyu elimden geldiğince takip ediyorum. Bırakın 12 aylık hedefinizi, o kadar destekleyici ürünü doğru düzgün bir şekilde almabilmek bile aslında bir başarıdır. Bu motivasyonu nasıl sağlıyorsunuz?

Hayatımda herşeyi çok planlı yaparım..Yani yetiştirilme tarzımız böyle çocukluktan beri..
Tabi birde işin psikolojik tarafı var..Yaş 35 olunca artık bazı şeylere daha çok önem vermeye başlıyorsunuz..
Misal 46 yaşında Brad Pitt gibi olmak var veya göbekli Osman amca gibi..
Sokakta yürürken daha 40 yaş civarında olup kendini salmış o kadar insan görüyorumki kendi kendime ben o yaşta böyle olmicam diyorum..
Tabi birde işin duygusal tarafı var..Eşimden ayrıldıktan sonra baya bir salmıştım..120 Kg a kadar çıktım..Baktım ne yüzüme bakan var ne çevremde dolaşan..20 li yaslarda arkamdan laf atan bayanlar 30 lu yaşlarda bakmıyorlar bile..kendi kendime öldünmü sen dedim..hayaletmisin..
Bu iş böyle olmayacak deyip önce 120 kg dan 75 kg ya düştüm şimdide vucudu şekle sokuyorum..
Ve son 1 aydır 20 yaşında bir bayan arkadaşım var ve inanın çevremden ayrılmıyor..Böyle olunca buda + bir motivasyon tabi..35 yaşına gelipte 20 yaşında bir bayanla beraber olmak ve beğenilmek üstüne birde yine eskisi gibi dikkat çekmek benim psikolojim bakımından çok etkili oldu..aynı şeyleri 45 yaşımdada yaşayabilmek için planlı projeli ve motivasyonu azaltmadan hareket etmek ve düşünmek gerekiyor..
İşte bendeki durumda bu..

Bazı insanlar protein tozu kullanırken düşünürler,sen 36 yaşında bu kadar supplementi bir arada kullanıyorsun bunların elbetteki bir yan etkisi olucak hemen olucak diye birşey yok ama önümüzdeki yıllarda görebilirsin spor sağlık için yapılır bence ve şuana kadar sadece whey protein kullandım bu kullandığın ek besinler seni hiç endişelendirmiyormu yani? bu kadar rahat olmanın sebebi nedir merak ediyorum doğrusu testlerimi yaptırdım falan diyeceksinde gelecek yıllardada bu garantiyi verebilecekmisin kendine?

Bazı insanlar protein tozu kullanırken düşünürler,sen 36 yaşında bu kadar supplementi bir arada kullanıyorsun bunların elbetteki bir yan etkisi olucak hemen olucak diye birşey yok ama önümüzdeki yıllarda görebilirsin spor sağlık için yapılır bence ve şuana kadar sadece whey protein kullandım bu kullandığın ek besinler seni hiç endişelendirmiyormu yani? bu kadar rahat olmanın sebebi nedir merak ediyorum doğrusu testlerimi yaptırdım falan diyeceksinde gelecek yıllardada bu garantiyi verebilecekmisin kendine?

Bunlar geçici sfitness..yani önümüzdeki aydan itibaren sadece 5 supplement kullanıcam..ondan sonra sadece whey glutamin ve bcaa kullanıcam..Yani ömür boyu bu kadar supplement kullanmicam..Ama beslenmen ve antremanın iyiyse supplement kullamınının pek zararı olduğunu düşünmüyorum..sadece platoya takıldığın dönemlerde kullanmak gerekli..
Bende bu aydan sonra kademeli olarak azaltıcam..yanlız şubat gibi 2 aylık prohormone olayına giricem..ondan sonra sadece palto dönemlerini aşmak için kullanıcam..
Kaldıki her ay testlerimi düzenli olarak yaptırıcam ani bir değişim olursa testlerde hemen bırakırım zaten..tabiki hiçbirşey sağlığımdan önemli değil..
ama şunu söylim supplementlere bu kadar önyargılı ve öcü gibi bakmayın..ben şu günlerde gerçekten çok faydasını görüyorum

azmin ve iraden takdire şayan..bu derece programlanmış bir beslenme ve suppl. düzenini devam ettirmek zor olsa gerek hele adana gibi bir yerde kat be kat...

azmin ve iraden takdire şayan..bu derece programlanmış bir beslenme ve suppl. düzenini devam ettirmek zor olsa gerek hele adana gibi bir yerde kat be kat...

Sadece adana gibi bir dezavantajı yok birde üstüne yoğun iş programım var..adananın dezavantajı sıcak ve inanın sıcakta beslenme listemdekileri yemek tam bir işkence...Supplementlerin zamanlaması hazırlaması günümün tam 2 saatini alıyor..
Ama işte eğer büyük hedefleriniz varsa büyük düşünmek ve öyle hareket etmek zorundasınız..Fedakarlık şart yani..

berbes 1 hafta geçti..neler yaptın ???

valla küçük kemik bu son 1 haftada hiç antreman yapmadım..Zaten son 4 gündür doğu bölgesindeydim nemryt dağı urfa vs kafamı dinledim biraz..E oralara gidince bir sürü yöresel yemek falan aştım kendimi..birde urfada sıra gecesi muhabbeti falan içki de girdi iişin içine..dagıttım anlayacağın son 1 haftada..Dün geldim dünde antremana gidemedim kısmetse bugün tekrar start vericem ama bu yaz günlerinde yemek yemek antreman falan harbi işkence oluyor..

kusura bakma ben bir önceki mesajımda senin attığın mesajı yanlış ıkumuşum..midenin boş olmaması demişsin..Valla bilmiyorum evet midem hiç boş olmaz..yani öyle abur cubur falan yemem sadece ilk sayfada verdiğim beslenmeyi uygularım ama ben sorunun beslenme ile ilgili değilde super pump ın içindeki bir maddenin oranının fazla olmasına bağlıyorum..gerçi 3.defa aldığımdan beri o sorunda ortadan kalktı..

mesesajı daha yeni gördüm. Eğer no içerikli ürünü yemek yedikten en az 2 saat sonra kullanırsın bu sorunu yaşamazsın bende ilk zamanlar böyle kullanıyordum sonra yemekle arasına en az 2 2.5 saat koydum ve hiç bir sorun kalmadıthums: Bu arada dönem sonu sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum

1 senedede 120 den 75 e düştüm...

Azmin için gerçekten tebrik ederim. Fotoğraflara bakınca sağlıklı bir biçimde kilo verdiğin belli oluyor. Gerçekten azim isteyen bir işi başarmışsın. 12 ay sonunda 120 kiloluk halinle 12 ay sonraki halini gösteren resimler koyarsan sitedeki diğer arkadaşlar için rol model olursun diye düşünüyorum. Azimli olduğun aşikar başarılar dilerim.

Back
Yukarı