Omerfaruk18
Üye
merhaba arkadaslar
max kilom 120 oldu
güncel ölçüler-10.02.2018
boy : 179
kilo : 104.1
bel cevresi : 113-114
malumunuz üzere henuz vermem gereken minimum 24 kg var. bende bunu verecek azim var ve ciddi ilerlemeler kaydedeceğimi düşünüyorum sadece sizden yanlıslarımı hatırlatmanızı ve tavsıyeler vermenızı istiyorum mutlu olurum
ÇALIŞMA PROGRAMI
güncel olarak uyguladıgım spor programı 5x5 stronglift
idman gunlerım gün aşırı program gereği
her idman günümde 30 dk serı ip atlıyorum (iyi ve seri atlarım)
idman günlerı haricinde 1 saat minimum yürüyüşüm var
BESLENME
besın kaynaklarım : kırmızı et,tavuk gögsü,kuzu eti ( haftada 1 ), yumurta,pirinç, zeytin
asla yemedıklerım : asitli içecekler,cikolata biskuvi vb herşey, yağın hiçbir çeşidi gereken yağı günlük 150 gram tuzsuz zeytın yıyerek alıyorum
MAKROLARIM
protein : 120-130 gram
carb : 30-80 gram
yağ : 30-40 gram
SUPPLEMENT İMKANLARIM
WHEY
CASEİN
BCAA
HYDROXCUT ELİTE
L CARNİTİN
genelde eksiklerimi supplementlere bırakmıyorum besınlerden tamamlıyorum. bana vereceğiniz tavsiye eksik gördugunuz yanlıs gördugunuz ne varsa yazmanızı rıca edıyorum
max kilom 120 oldu
güncel ölçüler-10.02.2018
boy : 179
kilo : 104.1
bel cevresi : 113-114
malumunuz üzere henuz vermem gereken minimum 24 kg var. bende bunu verecek azim var ve ciddi ilerlemeler kaydedeceğimi düşünüyorum sadece sizden yanlıslarımı hatırlatmanızı ve tavsıyeler vermenızı istiyorum mutlu olurum

ÇALIŞMA PROGRAMI
güncel olarak uyguladıgım spor programı 5x5 stronglift
idman gunlerım gün aşırı program gereği
her idman günümde 30 dk serı ip atlıyorum (iyi ve seri atlarım)
idman günlerı haricinde 1 saat minimum yürüyüşüm var
BESLENME
besın kaynaklarım : kırmızı et,tavuk gögsü,kuzu eti ( haftada 1 ), yumurta,pirinç, zeytin
asla yemedıklerım : asitli içecekler,cikolata biskuvi vb herşey, yağın hiçbir çeşidi gereken yağı günlük 150 gram tuzsuz zeytın yıyerek alıyorum
MAKROLARIM
protein : 120-130 gram
carb : 30-80 gram
yağ : 30-40 gram
SUPPLEMENT İMKANLARIM
WHEY
CASEİN
BCAA
HYDROXCUT ELİTE
L CARNİTİN
genelde eksiklerimi supplementlere bırakmıyorum besınlerden tamamlıyorum. bana vereceğiniz tavsiye eksik gördugunuz yanlıs gördugunuz ne varsa yazmanızı rıca edıyorum