100GR. kabak çekirdeğindeki protein..

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve mrkaya tarafından 17 Şubat 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. mrkaya
    Offline

    mrkaya Üye

    Katılım:
    22 Ocak 2013
    Mesajlar:
    153
    Beğenileri:
    59
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Personal Trainer
    Yer:
    İstanbul
    Arkadaşlar merhabalar , vücut geliştirme ile uğraşanlar yalnızca hayvansal proteinlerlemi ilgilenmeli?Yoksa 100 gr. Kabaj çekirdeğindeki ne bilim fındıktaki protein olsa da olur mu ?

    Mesala 100gr.Fındıktaki protein miktarı 30gr. Kabak çekirdeğindede öyle.

    Durum bu şekilse , 100gr. Yağsız dana eti yada tavuk almak yerine , fındık yada kabak çekirdeği alınsa daha kar sağlanmış olunmaz mı acaba ?

    Neler düşünüyporsunuz?
     
  2. Zerk
    Offline

    Zerk Üye

    Katılım:
    15 Ocak 2011
    Mesajlar:
    112
    Beğenileri:
    461
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Muhasebeciyim
    İnsan sadece bitkisel protein aldığı zaman, örneğin;100 gr bitkisel proteinin, 100 gramını da sentezleyemiyor...

    Aynı şey hayvansal proteinde de geçerli yalnız hayvansal proteinin bitkisele oranla ezici bir sentezlenme üstünlüğü vardır.

    Bitkisel ve hayvansal proteini kombine ederek beslenir isek, istediğimiz sentezleme oranına ulaşabiliriz.

    Ancak yok ben ara öğünde fındık, kabak çekirdeği gibi kuruyemişleri alıp; vücuduma yararlı yağları ve enerji kazandıracam diyorsan -ki bu spor öncesindeki ara öğünde yapılır ise çok işe yarar- o kuru yemişleri de yalnız başlarına tüketebilirsin.

    İyi forumlar, hatam var ise düzeltin.
     
    mcan09 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş