• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

10 aylık çalışmanın ürünü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizce 10 aylık çalışma için normalmi. birde bench preste iyice ısınmadan ağır kiloya giremiyorum omzumda çok kötü bi ağrı oluşuyor. 5 set falan ısınıyorum gücüm tükeniyor 160 kiloya zorla giriyorum o zamanda

Eklentiler

• nalewa.jpg
    nalewa.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 972
  • nalewb.jpg
    nalewb.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 890
  • nalewc.jpg
    nalewc.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 774
  • nalewe.jpg
    nalewe.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 838
10 aylık çalışma diyerek kimleri kandırabileceğini sanıyorsun anlamadım ama kısa zamanda banlanacağından eminim.ayrıca 160 kilo bench ile çalıştıgını direk söyleyerekte övünebilirdin,imaya gerek yoktu.senin bu yazdığına biraz sonra birisi çıkıpta sen o kiloyu kaldır gel birde beni kaldır derse şaşırma.bu forumda dürüstlük ve doğru paylaşım ön plandadır.anaokulu muhabbetleri yapmaya gerek yok.

normalmi diye soruyosunpeki kardesim senin burdaki bu kadar milleti aptal yerine koyman normalmi.bu on ay icinde ne zaman be kadar hacim yaptin ne zaman kalsarin hatlarini belirginlestirdin ne zaman diet yaptin..sizin orda galiba zaman süreci cok yavas ilerliyor bizim buralarin 2- 3senesi sizin 10 ayiniza esit galiba

sen bizi yanlış anlamışsın.biz sanan innaıyoruzda sadece gözlerimize inanamıyoruz.işte arnoldun yeniden doğuşu diyerek aklımdan geçirmedim desem yalan olmaz.sonun benzemesin inşallah.

Göğüslerin diğer bölgelere göre zayıf kalmış, omuzlar iyi, 10 ayda direk kürlenmen ne kadar doğru orası tartışılır. Eh zor birşey değil diyorsun, tabiki steroidlerle daha kolaydır bu iş, ancak natural yoldan sanmıyorum ki bu kadar kolay olduğunu, sabır istiyor en azından... Bu arada kürlenip de vücutgeliştirmeyi zor birşey sanıyorlar demen çok doğru da değil, sen natural yapsaydın sende zorluklarını görürdün belki..

arkadasim polemige girmek istemiyorum herkesin vücudu zaten kendisinin,ama bazi seylerde insan kendisini ele veriyor.bu vücut senin olsaydi direk olarak resimlerden sonra 160 kilo basiyorum derdin.ama sen zaten 10 ayda bu vücuta elestiri gelecegini bildigin icin direk olarak 160 kilo basiyorum diyemedin ve lafi dolastirarak 160 kilo konusunu actin.....herkesin yorumu kendine düsünceleride kendine...ama ben kürde yapilsa 10 ayda bu hatlara ulasilacagina inanmiyorum..evet ulasilir belki ama senin yazdiklarinda biraz celiskili geldi...yinede basarilar

tabi yalan söyleyip 100 kilo basıyom desem herkez inanır. ben 100 kilo ile ısınıyorum 5 set

5 set ısınmak nasıl oluyor?
Bizim forumumuzda 70 kiloda 63 santim bacak, 38 kol, 130 küsur omuz yapan babayiğitler var, sende yaparsın, sende edersin, malum hava 45 derece, Napolyonum desen eyvallah çekeriz, yalnız bu sıcaklarda daha fazla ısınma, su kaynatırsın...a32

forumla dalga geçiyorsan iyi hadi bir amacı var diyeceğim de başkasının resimleri üzerinden aldığın övgüyle tatmin oluyorsan ruh hastasısın direk. yazık sana.

varsa benı 10 ayda böle vücutcu yapacak hemen vereyım bırkac mılyar...kardes senın kaslar otoban hızıyla gelısıyo galıba..

waaaoooow mükemmelsin harikasın nasıl yaptın , bize de öğret lüften yollarını . Yeni idolüm sensin seneye Mr. olympia olmayı hak ediosun sen , braavooo bravoooo .

Herkes bu tarz yazarsa mutlu olur belki arkadas . Ya bari milleti aptal yerine koyup keklemek ve bu şekilde tatmin olmak istiyorsun 10 ay degilde 2 sene faln deseydin . hyr sonuç olarak ne oluyo onu da anlamıorum ki

ya bu arkadaş 1.5 aydır yapan bi arkadaşın topiğinde de saçma sapan yorumlar yapmış.. ne yapmaya çalıştığı belli..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı