Umutcan Kaya
Üye
Evet 110 kg dan 65 kg ye düştüm 1 yıl sürdü bu değişim

Aga kilo vererek basenler gidermi çok şikayetciyim deEvet 110 kg dan 65 kg ye düştüm 1 yıl sürdü bu değişim
![]()
![]()
Vallaha ben erittim squat yapıyordum o bölge için ama pek bir bilgimde yokAga kilo vererek basenler gidermi çok şikayetciyim de
Göğüs bölgesinde sıkıntı yok normal ama karnındaki derim aşırı derecede sarkti evet ağırlık calismasi yapmadım daha yeni başladım 1 hafta olduVücut geliştirme yapmadınız mı? Görünüşe göre yapmamışsınız, hemen acilen vücut geliştirmeye başlayın ve forumu bol bol okuyun, bir vücutçu nasıl beslenir forumun beslenme bölümüne bakarak öğrenin, kas kütlesi inşa etmeye bakın.. Clean bulk tarzı temiz beslenerek, minimum yağlanmayla gelişmek hedefiniz olsun, şimdiden başlayın, değişim ağırlık antrenmanı olmasada güzel olmuş azim var sonuçta tebrik ederim.. Sarkma olmuştur elbet, ne durumdalar?
Anlıyorum demek istediğinizi ama yaşadığım şehirde öyle bir imkanim yokSana tavsiyem, body değilde; bir dövüş sporu-örneğin kick boks. Fit bir vücudun olur.
Bunu ağırlık çalışması ile destekledin mi, harika olur. Ağırlık çalışması dediğim, body değil powerlifting.
Ben şahsen, yıllardır yaparım, inan inanılmaz sıkı bir vücudun oluyor.Çok kaslı olmuyorsun ama hem çok kuvvetli hem de çok güçlü oluyorsun