1 yılda gelen değişim

Evet 110 kg dan 65 kg ye düştüm 1 yıl sürdü bu değişim
WYLlqm.jpg

VY1Z9v.jpg

hocam bölgesel yoğunluklumu çalıştınız, programınız ve beslenme programınızı yazarmısınız

Koşarak ve yemeyerek kilo verdim evet sıkıntılı bir dönemdi fakat Allah yardımcı okdu.Diyete gelince evdeki büyüklerinin dediklerini yedim onların yaptığı yemekleri falan ve hiçbir şekilde ilaç kullanmadim

Vücut geliştirme yapmadınız mı? Görünüşe göre yapmamışsınız, hemen acilen vücut geliştirmeye başlayın ve forumu bol bol okuyun, bir vücutçu nasıl beslenir forumun beslenme bölümüne bakarak öğrenin, kas kütlesi inşa etmeye bakın.. Clean bulk tarzı temiz beslenerek, minimum yağlanmayla gelişmek hedefiniz olsun, şimdiden başlayın, değişim ağırlık antrenmanı olmasada güzel olmuş azim var sonuçta tebrik ederim.. Sarkma olmuştur elbet, ne durumdalar?

Vücut geliştirme yapmadınız mı? Görünüşe göre yapmamışsınız, hemen acilen vücut geliştirmeye başlayın ve forumu bol bol okuyun, bir vücutçu nasıl beslenir forumun beslenme bölümüne bakarak öğrenin, kas kütlesi inşa etmeye bakın.. Clean bulk tarzı temiz beslenerek, minimum yağlanmayla gelişmek hedefiniz olsun, şimdiden başlayın, değişim ağırlık antrenmanı olmasada güzel olmuş azim var sonuçta tebrik ederim.. Sarkma olmuştur elbet, ne durumdalar?
Göğüs bölgesinde sıkıntı yok normal ama karnındaki derim aşırı derecede sarkti evet ağırlık calismasi yapmadım daha yeni başladım 1 hafta oldu

Kıtlıktan çıkmış gibi olmuşsun.
Vücudun estetik değil.
Kolların çok zayıf omuzların çok düşük biraz body iyi olmaz mı ?
Ancak istediğine ulaşman büyük başarı tebrikler.

azmini ve istikrarını tebrik ederim. güzel bir beslenme ve antrenman programı ile vücudunu inşa etmelisin. başarılar

Tebrik ederim. Degisimin cok guzel. Bambaska bir insan olmussun. Simdi foruma paralel gidersen bilincli spor ve beslenme ile yeni bir baskalasimla daha karsilasabiliriz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kas gelistirmek icin vucut ve antreman ozelliklerine gore gunluk alman gereken bir kalori miktari var biliyorsun. bu enerjiyi ne kadar cok "junk food" dedigimiz yapay yiyeceklerden alirsan o kadar cok yag alirsin. kaliteli beslenme ile aldigin yag miktari az olur, geri verirken de zorlanmazsin. hatta kas kutlen de artmis olacagi icin eskisinden daha hizli verirsin.

Sana tavsiyem, body değilde; bir dövüş sporu-örneğin kick boks. Fit bir vücudun olur.
Bunu ağırlık çalışması ile destekledin mi, harika olur. Ağırlık çalışması dediğim, body değil powerlifting.

Ben şahsen, yıllardır yaparım, inan inanılmaz sıkı bir vücudun oluyor.Çok kaslı olmuyorsun ama hem çok kuvvetli hem de çok güçlü oluyorsun

Sana tavsiyem, body değilde; bir dövüş sporu-örneğin kick boks. Fit bir vücudun olur.
Bunu ağırlık çalışması ile destekledin mi, harika olur. Ağırlık çalışması dediğim, body değil powerlifting.

Ben şahsen, yıllardır yaparım, inan inanılmaz sıkı bir vücudun oluyor.Çok kaslı olmuyorsun ama hem çok kuvvetli hem de çok güçlü oluyorsun
Anlıyorum demek istediğinizi ama yaşadığım şehirde öyle bir imkanim yok (:

Back
Yukarı