1 Senelik Değişimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozanbe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozanbe

Üye
Merhaba arkadaşlar 1 senelik değişimim Başlangıç kilom 69 şimdiki kilom 79 :) Pek karın çalışmayı sevdiğim söylenemez bu kış bulk yapıcam o arada karın çalışmaya devam :) iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.

Fotoğraflar pumpsız ev halim. Kusuruma bakmayın pek iyi foto çekemiyorum :D

LogmYZ.jpg 3RjQPp.jpg
NOpABg.jpg ByrPQL.jpg

Başlangıç Ölçülerim
Boy : 178
Omuz : 109
Göğüs : 90
Kol : 27
Bel : 82
Bacak : 51
Kilo : 69

Şimdiki ölçülerim
Boy : 178
Omuz : 127
Göğüs : 105
Kol : 40
Bel : 86
Bacak : 58
Kilo : 79

Son düzenleme:
muhteşem olmuş kardeşim ,biceps i kaç kiloyla çalışıyorsun? hep böyle sorarımda her kesten kollarımın çok yavaş geliştiği için

çok güzel genetik be incel bel geniş sırt
Teşekkür ederim kardeşim, belim gözüme pek ince gelmiyor oda azda olsa yağdan kaynaklı sanırım :)
1 sene için güzel bir gelişim olmuş az yağlanıp baya hacim kazanmışsın tebrikler
Güzel yorumun için teşekkür ederim, hacim odaklı çalıştım dediğin gibi :)
Tebrikler. Yaza doğru define oldun mu bomba gibi dönersin sahalara.
Şuanda 78/80 arası gidip geliyorum düzgün beslenemediğim için bu kış 85 kadar çıkıcam yaza 3 ay kalada başlarım definasyona hayırlısıyla :)
muhteşem olmuş kardeşim ,biceps i kaç kiloyla çalışıyorsun? hep böyle sorarımda her kesten kollarımın çok yavaş geliştiği için
Yorumun için sağol dostum.
10 kiloyla başlıyorum max 17,5 kiloya kadar çıkıyorum dumbell biceps curlde 12/10/8/8 tekrarlarım, 8 den aşağı düşmemeye çalışıyorum bide en son setten sonra iyice yakmak için 5 yada 7,5 kiloyla yanana kadar zorluyorum kolları dene etkisini sende görürsün :)
şimdiye kadar tek bir kişiye ilaç kullanmışsın yazmadım bu forumda. Ama senin naturel olduğunu düşünmüyorum.
Tabii bu senin düşüncen saygı duyarım, ama herhangi bi ilaç kullanmadım bilmeni isterim. :)

Çok güzel bir gelişim sağlamışsınız tebrikler
Teşekkür ederim :)
Anabolik kullandınız mı? Gerçekten çok temiz hacim almışsınız.
Öncelikle teşekkür ederim, hayır herhangi bir anabolik kullanmadım. Supplementlere biraz yatırım yaptım diyebilirim protein tozu, nox, vitargo, bcaa, glutamin, kreatin hepsini kullandım belli aralıklarla ve olabildiğince temiz karbonhidratlarla pilav,bulgur vs beslenmeye özen gösterdim.

20 günde 4 5 kilo kas aldigini iddia eden adamlar forumda. 1 sene icin doğal yapilabilecek bir vücut anabolik muhabbeti abartı bence.

Güzel hacim almissiniz tebrikler

Back
Yukarı