1 Dakika Kimse Dayanamaz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan timu87cin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

timu87cin

Guest
Hehehe, herkse merak etti dimi. Ben dayanırım belki duyguları ilemi geldiniz yoksa =)
Buyrun dayanın görelim; işte : http://www.icon-style.com/dosya/ekseiten/Escapa/Escapa.htm

Çok basit görünümü olan ve yetenek isteyen bir oyun, kırmızı kareyi mavilere ve kenarlara değdirmeden ortada tutmaya çalışın.. bir dakika dayandım diyen olursa caps koymadan inanmam :)

ARkadaşlar buyrun rekorum, kimsenin 1 dakika yapacağanı sanmıyorum hala...
(bu arada oyun hakkında yorum alamadık :( )

buyrun rekora göz atın

85 saniyeye kadar çıkmışsın, bence süper bi rekor, caps koysaydın keşke :)

108 yok ben denemiyecem :) Daha dogrusu pes denedim denedim 50´yi gecemedim :!: :x :x :x

Belliki ladanin cocuklugu Commodore 64 ile gecmis :D

ben unutmam benim c64´ü hey gidi günler :D

108 yapıldığına göre, başlığı değiştirmek zorunda kalıcaz galiba :D Valla çok iyi skor ben yapabileceğimi sanmıyorum okadar...

Despo dedi:
108 yok ben denemiyecem :) Daha dogrusu pes denedim denedim 50´yi gecemedim :!: :x :x :x

Belliki ladanin cocuklugu Commodore 64 ile gecmis :D

ben unutmam benim c64´ü hey gidi günler :D

benim hiç commodore 64 üm olmadı :cry: :cry: :cry:
ama kafa ayarı konusunda ustayımdır.
(kafa ayarını bilmeyen genç nesil abilerine danışsın) :D :D :D

Caps sanki steroid !

timu87cin dedi:
85 saniyeye kadar çıkmışsın, bence süper bi rekor, caps koysaydın keşke :)

Caps olayı sanki bir nevi anabolik steroid etkisi yapıyor ; onsuz büyük ölçüler olmaz!....

bu konu daha öncede gündeme gelmişti,ama görüyorumki yetkililer hala duyarsız bu konuda.ben ladasamaranın bu rekoru natural bir şekilde kırdığına inanmıyorum.bu tip oyunlarda ladasamaraya doping kontrolu uygulanmasını talep ediyorum..gereğini arz ederim
:)

Ya arkadaşlar bu iş çok basit , dopingse doping kardeşim sen 108 saniye yapamıyon die üzülme sende steroit kullan :) Mesela ben 46 saniye yaparken, 100 mg photoshop kullanmıştım. Baktımki benden daha ağır kür yapanlar çıktı :D :D

Madem Doping bende varim :D

199

:D

Back
Yukarı