Gallagher
Üye
Merhabalar öncelikle 1. aya yakın bir süredir evimde kendi imkanlarımla,yani şınav mekik,squat gibi hareketler yaparak birşeyler yapmaya çalıştım 1 ay öncesindeki halimin fotoğraflarını bulamadım şu anki halimin fotoğraflarını çektim. göğüslerim sıkılaştı. kollarım genişledi yavaş yavaş birşeyler fark ettirmeye başladı. Size bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. önce fotoğraflara geçelim.

Pazartesi günü barfiks demiri alıp barfiks hareketinide ekleyeceğim.
kaç set kaç tekrar barfiks yapıyım?
üst karın yani miğde tarafı bayağa sertleşti ama alt karın biraz daha yayvan kaldı alt karınıda sıkılaştırmak için hangi hareketleri yapmalıyım?
ve bacaklarım tümüyle çok kalın cidden bu durumdan çok rahatsızım pantolon alırken bile. kimi spor yap squat yap diyo kimi yapma kalınlaştırır daha çok felan diyo. Bacaklarımın biraz daha incelmesi için ne yapmalıyım?
YARDIMCI OLURSANIZ MİNNETTAR OLURUM. İYİ SPORLAR.

Pazartesi günü barfiks demiri alıp barfiks hareketinide ekleyeceğim.
kaç set kaç tekrar barfiks yapıyım?
üst karın yani miğde tarafı bayağa sertleşti ama alt karın biraz daha yayvan kaldı alt karınıda sıkılaştırmak için hangi hareketleri yapmalıyım?
ve bacaklarım tümüyle çok kalın cidden bu durumdan çok rahatsızım pantolon alırken bile. kimi spor yap squat yap diyo kimi yapma kalınlaştırır daha çok felan diyo. Bacaklarımın biraz daha incelmesi için ne yapmalıyım?
YARDIMCI OLURSANIZ MİNNETTAR OLURUM. İYİ SPORLAR.