1 aydır salona gidiyorum kilo aldm.

Arkadaşlar 1 aydır salona gidiyorum ilk 10 dakika kardiyo sonra adaptasyon giriyorum. ilk hafta hariç hep ağrılık yükselterek girdim. Aynada baktıgımda ilk günler bel çevrem kalındı yani omuzlarım dan geniş duruyorlardı başlarken tahminim 87 86 falandım kilo olarak boyum 187 bugün 2 litre su içip tartıya çıktım ondan olabilir sanırsam 88.1 kg gösteriyor. Yoksa yani bel çevrem ilk gune oranla gözle görülür bir incelme söz konusu kollarım 1.5 cm arttı. Temiz besleniyorum günde şeker yağ karb oranını abartmadan hepsinden alıyorum lifli proteinli besinler yiyiorum. Sizce kilo almam normal mi yoksa bi yerde hata mı yaptım ? Teşekkürler şimdiden :)

Kaslanirken aldığın hava değil sonuçta. Hiç mi okumuyorsunuz forumu?

Sana tavsiyem zaman kaybetmeden vucut ölçülerini ölçüp kaydetmen sonra her ay kontrol edersin kilonla beraber. Ve kilo olcumunu açken yap ve bel cevren incelip kollarin kalinlastiysa bu iyiye işaret boyuna göre kilon iyi bence.

hem yağ yakıp hem kas yapmak mümkün değil yada zor der coğu sen başarmışsın tebrik ederim benimde 1 ay oldu 2 kilo aldım 2 cm arttı kolum belimde biraz fazlalık var 2. ayımda plyometrics ve hıtt antremanı ekliycem programıma aklımda soru işareti vardı senin gelişimini okuyunca programı değiştirme kararı aldım

hem yağ yakıp hem kas yapmak mümkün değil yada zor der coğu sen başarmışsın tebrik ederim benimde 1 ay oldu 2 kilo aldım 2 cm arttı kolum belimde biraz fazlalık var 2. ayımda plyometrics ve hıtt antremanı ekliycem programıma aklımda soru işareti vardı senin gelişimini okuyunca programı değiştirme kararı aldım
Hocam ben ilk 2 hafta hic taviz vermedim sekerli hicbir urun falan tuketmedm 3.4. Hafta azar azar yemeye basladim onuda spordan ve diyetten sogumamak icin yaptim, yapmayada devam edicem gibi :) ben 3 dk yuruyorum 2 dk depar aonra 2 dk yuruyorum 2 dk depar 1 dk yurume ve bitis olarak bitiryorum. Agirlik antremanindada ilk hafta haric diger haftalar hep kilo arttirmaya kaslarimi zorlamaya yonelik agirliklarla giriyorum agrisin kaslar diye suanlik ise yaradi gibi gozukuyor :) ins hepimiz emegimizin karşılığını aliriz. İyi forumlar.

Back
Yukarı