1.75--1.80 arası olanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Zafer]
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Boyunuzdan memnun musunuz?

• Total voters
    765
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakıyorum herkes kendi boyuna başlık açmış.Neden bizim de başlığımız olmasın değil mi arkadaşlar :D Ne uzunuz ne kısa,BB için de en uygun boy ve vücutlar genelde bu boydan çıkıyo zaten.Şimdi de kendimizi övme sırası bizde :D

ben 180im 1 santim daha uzamak istemiyorum

benimde 1.81 :D 1 santimle başlığı kaçırıyorum ama "1.75'ten kısa olanlar" , "1.85'den uzun olanlar" başlıkları ve bu başlık arasında en yakın olduğum bu diye buna girdim :) acaba bende 1.80-1.85 arası oalanlar diye başlık açsammı :roll: :lol:

1,80 nim tam ,biraz daha uzun olmak çok isterdim :oops: :oops: büyüme çağindayim belkji bi kaç cm daha uzarim inşallah ...

halinize şükretmelisiniz bence ben 1.68 im ve boyumun 1.75 ile 1.80 arasında olması için neler vermezdim ki :( ama tek tesellim yaşım 18 belki 1.70 olurum bakalım onu da zaman gösterecek.

uzarsın allahın iziniyle,günlük kalsiyumunu al rahat ol moralini bozacak şeyleri kafana takma,ve her gün imkanın varsa barfiksini çek gerisini allaha bırak...

valla ben 1,76 boyundayım ama ben 1,70 olmak isterdim.çünkü belim ince salondaki herkes çok güzel diyo ama ben belin kalın olmasından yanayım

valla ben 1,76 boyundayım ama ben 1,70 olmak isterdim.çünkü belim ince salondaki herkes çok güzel diyo ama ben belin kalın olmasından yanayım

Neden kalın bir bel istiyorsun,gerçi zevk meselesi ama ince bir bel daha büyük görünen bi vücut demek,Arnold'ın beli ince olmasaydı böyle şık olur muydu :) Her neyse zevk meselesi bişi diyemem.

zafer ben bu fikrine katilmiyorum,bence arnoldun beli kalindi ama kanatlari bunu kapatiyordu.

Arninin göğüs kafesi genetik harikası ve sırtı da geniş,dediğin doğru olabilir saydam,o göğüs kafesi ve kanatlar kalın bi beli kız beli gibi gösterebilir tabiki thums:

Neden kalın bir bel istiyorsun,gerçi zevk meselesi ama ince bir bel daha büyük görünen bi vücut demek,Arnold'ın beli ince olmasaydı böyle şık olur muydu :) Her neyse zevk meselesi bişi diyemem.

kalın bel daha oturaklı duruyo gibi geliyo bana. ne biliym belki ben biraz zayıfım yani zayıf derken söyle bana salonda hoca fitness emrah diyodu.yani zayıf ama kaslı ve parçalı bir vucudum var ama bana ufak geliyo.belkide bi özenti bende kalın bel.

zafer ben bu fikrine katilmiyorum,bence arnoldun beli kalindi ama kanatlari bunu kapatiyordu.
Bencede beli değilde, kalçası genişti, gerçi o da çok doğru olmaz, omuzlarının kalçasına orantısı muazzam oranda omuzlarının lehineydi, sıradan bir adamın kalçası olsa, belki geniş denebilirdir kalça kemiği için, ancak Arnold'ın muazzam geniş omuzları vardı sonuçta.
İnsana pek geniş gelmiyor bazen omuzları, ama Sergio Oliva'nın yanında Arnold'a bir bakın, ya da 1970'lerden kalma bir filminde, bodyguard'ı oynuyordu, normal bir oyuncunun yanında, gerçekten enlemesine adamın ikisi gibi duruyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı