1.75--1.80 arası olanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Zafer]
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Boyunuzdan memnun musunuz?

• Total voters
    765
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
178

181 olmak isterim..Nesile göre boy normal fakat az daha çok iyi olurdu..

bende son ölçümlere gore sabah saat 7 de uykumu iyi aldıysam 183.4 cıkıyor
ancak zamanla 181.7 kadar geriliyor...
bu cok ilginç ve boy ölçümlerinde gözardı ediliyor olabilir ve bu degişim nasıl gunboyuna yayılabilir yani kısalmamak için napmalıyız:)
birşeyler bilen varsa memnun olurum.

Ozaman bir uyumaya çalışalım..
Nasıl bir kemik yapısı varmış sende..İn çık in çık..

Bu arada yalnızca boyla bitmiyor iş,manken olmak için daha bir çok şey gerekli!!!

ne gerekli mesela
boy+kas+tip+karakter 4 lüsü bu işi bitiriyor;)

Bana göre Tip-Boy ve fit görünen, iri olmasınada gerek yok, estetik durması yeterlidir. "Tabi kültür birikimi ve medeniyet sahibi olması gerekir" diye düşünüyorum....

178 im menunum.dağa uzun olsam otobüs yolculuklarında napardım bilmiorum.bu bpyla bile uyuması rahat olmuyor

Gerçekten de öyle. Ben de 1.80 Dizlerim öndeki koltuğa değiyor; ve 15 saat yolculuk yapmak zorunda olduğum için dizlerimin acısı da bir hafta sürüyor, ben de koridor kısmına doğru kırıyorum dizlerimi. O zaman da yan oturduğum için boynum ağrıyor.

1,78 im memnunum otobüs yolculuklarında kısa olmak isterdim kız arkadaşım 1,65 sanırım çok rahat koltuğu yatak yapabiliyor:)

ben 1.78 im ama keşke 1.85 veya üstü olsaydım

17 yaşında bir bayanım 176 boyundayım. Boyumdan memnunum ama 1.80 e kadar yolu vardı bu saatte sonrada 3-4 cm uzamayı beklemiyorum. Ama plates yapıyorum ve 20 li yaşlara 1-2 cm şansım olabileceğini düşünüyorum. Uzun olmak güzeldir:)
Bana göre en güzel boy aralığıda 70-80 bayan, 75-90 erkek :)

17 yaşında bir bayanım 176 boyundayım. Boyumdan memnunum ama 1.80 e kadar yolu vardı bu saatte sonrada 3-4 cm uzamayı beklemiyorum. Ama plates yapıyorum ve 20 li yaşlara 1-2 cm şansım olabileceğini düşünüyorum. Uzun olmak güzeldir:)

bence boyun en ideal aralıkta daha uzarsan cok itici olur.. uzun boy erkege ne kadar yakısıyorsa kadınıda o kadar itici yapıyor sahsi gorusumdur :) 1.60-1.75 arası iyidir

ya bence daha fazla uzama şu anda bile yeterince uzunsun. benim şahsi fikrim tabii bu bi bayana fazla uzun olmak yakışmıyor. kaldıki iskandinav ülkeside değiliz erkeklerin boy ortalaması 1,85 olan. 1,85 ve üzeri bi erkek arkadaşın olması gerekir sana yakışan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı