1.5 Yıllık Supplementsiz Gelişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cmrsmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cmrsmr

Üye
CmrSmr Transformation. 1.5 Years - YouTube

https://www.facebook.com/hc.sumer?ref=tn_tnmn

1.81 Boy 79 kilo Yağ %16
göğüs 104
Biceps 38
bel 77
kalça 94

65 kg ile spora başladım şu an 79 kg yum. Ağustos ayından sonra hedefim 88 kilo.

1.5 yıldır supplementsiz bir vücut.
Spordan önce bicepslerim 30 un altındaydı.

Supplementsiz gelişemezsin dediler. İlla da supplementlere ihtiyaç olmadığını gösterdim.
Fakat bir yerden sonra gelişmek zor olabilir. Pes etmemek gerek.

Eksiklerim var daha da ilerlere gideceğim.

yağ %16 emin misin görünüş %8-9 gibi gösteriyor :( Benim %15 ve alt karında hatırı sayılır yağ var hala malesef %10dan önce karın kaslarının belli olması çok zor diye biliyorum ayrıca

Sanırım yağ oranım hatalı bir ölçüm yaptık. Yarın spor salonunda bir ölçü alacam. Benim tartım bozuk herhalde. Çünkü herkes öyle diyor. Arkadaşın göbekte yağlanma var 17 diyince aklım karıştı evet.
Evet kanat bölgem ve göğüs bölgemden şikayetçiyim bende.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:56 ----------

Evet dediğin gibi hata var. %8 yağ oranım var.

Bugün tekrardan ölçü aldım yağ oranım %7 vücut ağırlığım 77.7 kg. Ben evdeki tartıyı çöpe atayım en iyisi.

Her bölgeden en max seviyede çalıştım bundan emin olabilirsin kardeşim ama takviyesiz bi yere kadar gelişebiliyorsun bundan emin ol antrenmanlarda son gücüme kadar çalıştım.

kardeşim yanlış anlama vücudunun geri kalanı gayet iyiydi sırtta fazla geriydi ben sadece şaşırdım böyle bi vücuda böyle sırt görünce

beyler iyi ki sporcu gıdası almıyorum dedi , gereksiz gereksiz yorumlar yapmayın, Gayette sizin gibi içinde ne oldugu belli olmayan ek gıdalar kullanmayarak yapmış , Tebrik ederim çok güzel olmuş vucudunuz biraz daha çalısma ile çok iyi yerlere geliceksiniz umarım :)

bence gelişme ile ilgili bu ek gıda olayına fazla takılmamak lazım çünkü kişiden kişiye değişiyor bu.

supplementın para tuzağı olduğunu düşünen bir çok bodyci gördüm, bunda temel neden zaten yeterince iyi beslendikleri için supplementın katkısı kimi zaman fark edilemeyecek kadar küçük oluyor.

ama benim gibi beslenmesi ciddi kötü olupta bu sporu sevenler için ise ciddi çok önemli bir yardımcı oluyor supplementlar.

şöyle örnek vereyim, bugün çok ama çok hafif dozda testesteron alsak, çoğumuz fark bile etmeyiz onun etkisini, ama aynı dozu kür yapmamış bir bayan alırsa çok ciddi etkilerini görür. supplementta aynı mantık, ne kadar kötü besleniyorsanız o kadar yardımcı olur

Sevgili abilerim kardeşlerim ben 77 kiloyum ve günde ortalama 150 gram doğal yollardan protein tüketiyorum. Belki karaciğerimi fazla yoruyorum. Gördüğünüz üzere bu kadar gelişebildim. Ki antrenman programlarımda boş değil. Supplement lere karşı değilim steroidlere karşı değilim. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz ben kullanmak istemedim. Fakat kullananlar daha çabuk geliştiğini ve daha çok şiştiğine şahit oldum. Hele ki göğüs ve sırt bölgeleri gayet üstün geliştirler.
Şimdiler de 1 ay oldu amino asit kullanıyorum. Bir de böyle deniyeceğim. Yakında protein tozu da alacağım. Supplement kürü gibi birşeyler denemek istiyorum en yakın zamanda. Bana supplementsiz gelişemezsin dediler ben onlara alakasız olduğunu savunmuştum henüz 1 aylıkken yeterli beslenme ile gelişebilir ve geliştim işte. Şimdi supplement kullanıyorum. Steroid de kullansam bunu açıkca söylerim sonuçta steroidlerde de belli emekler var. O kürlere girdiğin zaman nasıl beslenildiğini yakından gördüm. Yani steroid yada supplement diyip geçmemek lazım doğal olarak tüketilmezse yine gelişme zor olur. Saygılar...

Sevgili abilerim kardeşlerim ben 77 kiloyum ve günde ortalama 150 gram doğal yollardan protein tüketiyorum. Belki karaciğerimi fazla yoruyorum. Gördüğünüz üzere bu kadar gelişebildim. Ki antrenman programlarımda boş değil. Supplement lere karşı değilim steroidlere karşı değilim. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz ben kullanmak istemedim. Fakat kullananlar daha çabuk geliştiğini ve daha çok şiştiğine şahit oldum. Hele ki göğüs ve sırt bölgeleri gayet üstün geliştirler.
Şimdiler de 1 ay oldu amino asit kullanıyorum. Bir de böyle deniyeceğim. Yakında protein tozu da alacağım. Supplement kürü gibi birşeyler denemek istiyorum en yakın zamanda. Bana supplementsiz gelişemezsin dediler ben onlara alakasız olduğunu savunmuştum henüz 1 aylıkken yeterli beslenme ile gelişebilir ve geliştim işte. Şimdi supplement kullanıyorum. Steroid de kullansam bunu açıkca söylerim sonuçta steroidlerde de belli emekler var. O kürlere girdiğin zaman nasıl beslenildiğini yakından gördüm. Yani steroid yada supplement diyip geçmemek lazım doğal olarak tüketilmezse yine gelişme zor olur. Saygılar...
Ne güzel konuşmuşsun başta..Sonradan ise ne yazmışsın.Sen steroid de kullanırsın yarın birgün.Eğilimin olacak gibi..Yazık yazık ..

Konuyu yanlış yerlere saptırma kardeşim ben kullanmadım dedim bugüne kadar... Kullanırsam da bunu çekinmeden söylerim dedim kullanırım demedim. Steroidler hakkında çok fazla bilgi öğrendim yanımda kullanan arkadaşlar var bu işe "iğne bastı şişti " ve zarar verecekse de kişinin kendi vücuduna zarar vereceği için kimseye hakaret etme boyutunda mesajlar yazamazsınız. O kadar kolay diil. O yüzden lütfen kelimelerimi seçerek yorumlama kardeşim.

kardeşim bağışla beni ama 1.5 sene az değil ve no supplement demişsin. supplement almamanın nedenini anlamadım? yok eğer durumun yoksa almamışsan anlarım, helal olsun, ama durumun var da almamışsan supplement bu zaman içerisinde çok büyük bi yanlış yapmışsın. vucudun genel olarak güzel, ama keşke supplementlerle destekleseydın inan ki daha da çok gelişimini görürdün ve daha hacimli olurdun. bence. vucudun da genel olarak güzel, en azından üstsüz spor yaptığın belli oluyor.

Supplement ler bu sporun olmazsa olmazı olmadığını kanıtlamak istedim kendimce kardeşim. Bana kullanmazsan gelişemezsin dediler çoğu bilgili diye tabir ettiklerimiz. Belki kısa sürede olmaz belki onlar kadar gelişmem evet ama iyi bir gelişme olacağından ben emindim ve çok şükür oldu. Eksiklerim var bunları bende biliyorum artık temeli attım vücuduma şimdi yeni yeni supplementler le tanışıyor vücudum. İlk olarak amino asitlerle başladım. Protein ve keratin desteğine geçeceğim. Okuduğum bilgiler doğrultusunda hafif bir supplement kürü hazırladım kendime.

Yukarıda supplemet alacağımı söyledim evet bir kombin yaptık fakat almadım ve bu kararımdan vazgeçtim. No supplemente devam ediyorum.

Back
Yukarı