merhabalar. bende hafif karın kası çıktı görünüyor ama birşeyler yiyip içince karnım şişiyor hemen kaslar kayboluyor. nasıl engellerim bunu ne yapmam Lazım veya ne yaparsam şişlik çabuk gider?
çok teşekkürler. yoğurt, peynir bolca tüketiyorum zaten. yemekle beraber tüketirsem şişkinlik daha az olur mu yani?[DOUBLEPOST=1435864396][/DOUBLEPOST]Aynı problemi yaşayan biri olarak araştırdım çok şey denedim.doktorum probiyotık verdi ve şişkinlik minimum düzeylere indi.eczanelerden probiyotık diye isteyebilirsiniz.doğal yollardan da alabilirsiniiz.
Ayran,Süzme peynir,Yoğurt,Lahana turşusu ,Zeytin probiyotık içeren besinlerdir.Probiyotıkler yararlı bakterilerdir ve sindirimi düzenlerler.Pek çok artısı var.Besinlerin emilimini arttırır.Bu da spor yapan biri için önemlidir.Kesinlikle araştırın.
çok teşekkürler. yoğurt, peynir bolca tüketiyorum zaten. yemekle beraber tüketirsem şişkinlik daha az olur mu yani?Aynı problemi yaşayan biri olarak araştırdım çok şey denedim.doktorum probiyotık verdi ve şişkinlik minimum düzeylere indi.eczanelerden probiyotık diye isteyebilirsiniz.doğal yollardan da alabilirsiniiz.
Ayran,Süzme peynir,Yoğurt,Lahana turşusu ,Zeytin probiyotık içeren besinlerdir.Probiyotıkler yararlı bakterilerdir ve sindirimi düzenlerler.Pek çok artısı var.Besinlerin emilimini arttırır.Bu da spor yapan biri için önemlidir.Kesinlikle araştırın.
Yemekle veya tek başına farketmez.Eğer bunlar çözüm olmazsa eczaneden takviye probiyotik alabilirsiniz.çok teşekkürler. yoğurt, peynir bolca tüketiyorum zaten. yemekle beraber tüketirsem şişkinlik daha az olur mu yani?[DOUBLEPOST=1435864396][/DOUBLEPOST]
çok teşekkürler. yoğurt, peynir bolca tüketiyorum zaten. yemekle beraber tüketirsem şişkinlik daha az olur mu yani?
zararı var mı probiyotik takviyesinin?Yemekle veya tek başına farketmez.Eğer bunlar çözüm olmazsa eczaneden takviye probiyotik alabilirsiniz.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğim gibi öncelikle doğal yollardan halledebilirsiniz.Kişiye göre değişir doktor değilim bilgimin ötesinde bir tavsiye vermem yanlış olur.Kesin probiyotik almanız gerekir diyemem ama doğal şekilde aldığınızda zaten bir zararı olmaz hepsi faydalı yiyeceklerzararı var mı probiyotik takviyesinin?