Ya normalde hergün 50 şınav çekiyorum bu ara oruca başladım bide daha iyi olabilir diye 2 günde bir çekmeye başladım bugün 25 şınavı zor çektim kollarım titredi oruçtan mı başka bişey mi anlamadımŞınav günlük antrenman programının içinde olması gerekiyor bazıları ise gün sonunda 100 mekik 100 şınav 1000 barfiks yapıyor çok aşırı profesyöneller.
1000 barfiks ahahahaŞınav günlük antrenman programının içinde olması gerekiyor bazıları ise gün sonunda 100 mekik 100 şınav 1000 barfiks yapıyor çok aşırı profesyöneller.
Reis merak ettim senin kilon bana göre felan çok fazlahergün idman harici yapardım eskiden 2011 2012 2013 yıllarında arka kol 2 set 2 set şınav yapmadan durmazdım tavsiye ederim motive ediyor
şu anda şınav rekoru 30 şınav senin kaçReis merak ettim senin kilon bana göre felan çok fazlahani normalde yağ oranı yüksekken şınav vb. hareketler çok zordur. Tabi senin benchde çok yüksek olduğundan şuan şınavla aran nasıl
![]()
benim zorlasam 50 çıkarda ben 70 kiloyumşu anda şınav rekoru 30 şınav senin kaç[DOUBLEPOST=1465592146][/DOUBLEPOST]arka kolda 3 set yaptığımda oluyordu ilk set 8 kg kucağıma koyuyodum 4*2 2.set 12 kg 6*2 3.set 20 kg 10*2 arka kol çalışması evdeyseniz bu şekilde yapılabilir
![]()
Kaslarım belirgin olsun aynı zamanda biraz daha kilo alayım istiyorum ramazanda oruçla biraz bozuldu dengem zayıfladım güçten düştüm ramazanda nasıl besleniyorsunuzşu anda şınav rekoru 30 şınav senin kaç[DOUBLEPOST=1465592146][/DOUBLEPOST]arka kolda 3 set yaptığımda oluyordu ilk set 8 kg kucağıma koyuyodum 4*2 2.set 12 kg 6*2 3.set 20 kg 10*2 arka kol çalışması evdeyseniz bu şekilde yapılabilir
![]()
Oruçluyken antrenman zorlarYa normalde hergün 50 şınav çekiyorum bu ara oruca başladım bide daha iyi olabilir diye 2 günde bir çekmeye başladım bugün 25 şınavı zor çektim kollarım titredi oruçtan mı başka bişey mi anlamadım
Yanlışlık olmuş 100 barfiks olucak o1000 barfiks ahahaha![]()
![]()
ben sağlık sorunlarımdan dolayı oruç tutmuyorum sorunuza gelince sahur 1 ölçek kazein protein yemeğin üstüne sizi 3 4 saat daha fazla idare ederKaslarım belirgin olsun aynı zamanda biraz daha kilo alayım istiyorum ramazanda oruçla biraz bozuldu dengem zayıfladım güçten düştüm ramazanda nasıl besleniyorsunuz
benim lakabım şınavdan dolayı şınavcıydı benchten dolayı da göğüsçüydü bir zamanlar 2012 2013 yıllarında 1.5 yıl falan bu lakaplar takıldı banabenim zorlasam 50 çıkarda ben 70 kiloyumyani reis aramızdaki farkı sırtıma yüklesek 1 tekrar anca çıkartırım heralde
![]()
![]()
Biliyom reis senden duydumbenim lakabım şınavdan dolayı şınavcıydı benchten dolayı da göğüsçüydü bir zamanlar 2012 2013 yıllarında 1.5 yıl falan bu lakaplar takıldı bana![]()