Amacım kilo verirken kas kütlemi korumak. Ben spor salonuna daha önce çok gittim. Hareketlere alışamadım, keyif vermedi(bence insan yaptığı spordan keyif almalı) ama şu aralar internette sokakta spor yapanları izliyorum. Barfiks, muscle up, dips ve şınav hareketleri izlediğim zaman çok ilgi çekici geldi. Ben de kendime şöyle bi program hazırladım. (Şuan 113 kiloyum 76.9 kg kas kütlem var, hedef kilom 75ler. 75 e düştüğümde bunun ne kadarı kas olur onu da merak ediyorum.)
Her gün yapacağım hareketle şunlar;
Şınav 3×10 set(Şuan tam setini de çıkartabildiğim tek hareket bu. Sizce ağırlık ekleyeyim mi?)
Barfiks 3×10
Dips 3×10
Elime ağırlık alarak squat 3×10
Squat ve şınav dışında diğerlerini tam yapamıyorum. Onlara da inşallah kısa sürede ulaşılırım. Siz bu programa ne diyorsunuz? Sizce kas kütlemi koruyabilir miyim? Yoksa spor salonu şart mı?
Her gün yapacağım hareketle şunlar;
Şınav 3×10 set(Şuan tam setini de çıkartabildiğim tek hareket bu. Sizce ağırlık ekleyeyim mi?)
Barfiks 3×10
Dips 3×10
Elime ağırlık alarak squat 3×10
Squat ve şınav dışında diğerlerini tam yapamıyorum. Onlara da inşallah kısa sürede ulaşılırım. Siz bu programa ne diyorsunuz? Sizce kas kütlemi koruyabilir miyim? Yoksa spor salonu şart mı?