İzmirde Boks Eğitimi Alınabilecek Yer

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız? Uzun zamandır İzmir'de boks öğrenebileceğim bir salon arıyorum. Bir arkadaşımdan Atatürk Stadında eğitim verildiğini duydum ama daha sonra kendisi yurtdışına çıktığı için bilgi alamadım. İnternette de pek birşey bulamadım bu konu hakkında. Bir sorayım dedim, nedir ne değildir? var mı bir bilgisi olan, bu eğitime aç gence yol gösterecek olan?

Uckuyularda eski takim arkadasim burak var onu oneririm sana.Salon olarak her semtte salon ve studyo var demişti ama ben sadece uckuyulari gordum orda birebir calistigi ozel ogrencileri oldugunu biliyorum

Atatürk Stadına gitmeni öneririm hem ücretsiz bunun yanında halter,eskrim,havalı tüfekler,tekvando gibi bir çok spor branşı da var ha kız çok olsun istiyorsan tekvando gençliğimde sırf bu yüzden gitmişliğim var :)

Atatürk Stadına gitmeni öneririm hem ücretsiz bunun yanında halter,eskrim,havalı tüfekler,tekvando gibi bir çok spor branşı da var ha kız çok olsun istiyorsan tekvando gençliğimde sırf bu yüzden gitmişliğim var :)
Hocam bende kisa bir sure de olsa ataturk stadında calismistim. Boksu orda mi yapiyordunuz siz?

hayır ben ilçede oturuyorum şuanda ama eğitim nedeniyle izmir de bulundum o zamanlar boks yapmıyordum

Back
Yukarı