İstanbul'da Gerçek Ip Man Ving Tsun

Arkadaşlar yeni okulumuz tamamlandı.

Adres:

Bağdat caddesi,cevizli mahallesi Çolakoğlu plaza no 458.kat 6 daire 24
Maltepe-İstanbul..

Ulaşım çok basit.Minibüs caddesi üzerindeyiz.Maltepe camii sağınızda kalacak ve kartal istikametine doğru 500 metre sonra Dünya göz hastanesini göreceksiniz ,Çolakoğlu plaza yandaki binadır.

Ders Günleri ve Saatleri:

Cumartesi 12:00-16:00
pazar 12:00-16:00

haftada 8 saat
ayda 32 saat.

İzninizle fiyatları da yazayım daha sonra bir sürü mesaj gelmesin.

1 aylık ücret ( 4 haftalık eğitim -32 saat ) 150 tl
3 aylık ücret ( 12 haftalık eğitim-96 saat) 360 tl

ayrıca isteyen ayda sadece 3 hafta ders alıp 100 tl veya 2 hafta alıp 75 tl ödeyebilir.

Bayramın 2. günü oradayım tanışmak ve başlamak isteyen arkadaşların bilgisine sunuyorum.

sevgiler.
Bu hoca Ip Man'ın yapmış olduğu gerçek Ving Tsun/Wing Chun'u İstanbul'da öğretmeye başlamaktadır.
İlgilenen olursa..
Bu ekolde; seminer, öğrenci bilmem ne seviyesi, fahiş ücretli sınavlar ve de zorunu tutulan paralı özel dersler bulunmaz.
Yaklaşımı gerçekçidir ve de kesinlikle madiklemez, öğretir.
Tavsiye edilir.
Saygılar
derk...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:30 ----------

http://www.wongvingtsun-tr.com/
eklemeyi unutmuşum

Emin Boztepe süper ötesi bir adamdır ama öğrettiği WT uydurma bir daldır, Leung Ting uyduruğu, bastard bir sözde sanattır.

Ving Tsun ise süper ötesi bir disiplindir. Genel olarak öğretilen uyduruk WT ile karıştırıyorsun azizim.

Gidebilirsen git, "farkı farket".

Bütün sistemi, sıkı bir çalışma ile, 3-5 yılda biirmen mümkün, tahta adam, uzun sopa, çift bıçak, tüm formlar vs vs vs...

Nedret Hoca da sağlam bir adam, Ip Man'ı izleyip seven herkese, Ip Man'ın has öğrencsi Wong Shun Leung'un (ki kendisi Bruce Lee'nin hocasıdır) ekolünden olan bu gruba katılmalarını tavsiye ederim.

Bunlarda ne farklı diyeyim; o saçma sapan öğrenci seviyeleri bikbikleri yok, kıyafet zorunluluğu da yok, seminer ücretleri de yok, zorunlu tutulan özel ders ücretleri de yok, sıkı ve de Ip Man'ın gösterdiği gibi çalışmak var.

Gerçekten Ving Tsun çalışacaklara tavsiye edilir.

Nedret Hocanın Lineage'ını yazayım, yani sporlardaki silsilesini;
Ip Man>>Wong Shun Leung>>Philip Bayer>>Nedret Kılıç

Back
Yukarı