İstanbul Forum Buluşması...

Cloud

Üye
Arkadaşlar daha önce böyle birşey yapmak istemiştik yanlız hava şartları el vermedigi için buluşamadık önümüzdeki hafta sonu yani ayın 2si veya 3ünde istanbulda yaşayan ve tanışmak isteyen arkadaşlar olursa buraya yazsınlar hem istedikleri günü hemde oturdukları yeri ve gelebilicekleri yeri ona göre bir ayarlama yaparız...

bence istanbullular bu başlığı güncel tutup sağlam bir buluşma yapın bu sefer ;)

bir etkinlik varsa hep beraber gidelim güzel olabilir de......

diez elimden geldigi kadar güncel tutmaya çalısıcam inş. katılım olucak bu sefer başarıcaz..Savaşcı bir etkinlik olarak özel birşey yok ama forumda istabulda oturan arkadaşlarla bir arada olmak da güzel olur hepimiz sporcuyuz zaten ortak dertler sıkıntılar sohbet ortamının renkli olucagını düsünüyorum...

aktivite belirlense seçenekler sunulsa daha mantıklı olur hadi toparlanın deyince toparlanmaz insanlar:) misal bowling turnuvası , yada bir yerde toplu yemek gibi fikirlerin söyelenmesi iyi olur !

ben varım :D yeter ki mekan belirlensin bi aktivitede buluşalım .salon sinema yemek gezi türü birşeyler cok zevkli olur :)

aktivite belirlense seçenekler sunulsa daha mantıklı olur hadi toparlanın deyince toparlanmaz insanlar:) misal bowling turnuvası , yada bir yerde toplu yemek gibi fikirlerin söyelenmesi iyi olur !

Katılıyorum önce mekan yer zaman belirlenmeli durumlara göre onların üzerinde değişiklik yapılmalı, şimdi ortada hiç bişey yokken şurda oturuyorum şuralara gelebilirim demek biraz tuhaf olur

arkadaşlar yer olarak taksim uygun olabilir hem bilindik biryer hemde metro vs. ulaşımı kolay ayrıca istenilen herşeyinde yapılabilicegi biryer aktivite olarakta bende öneride bulunabilirim ama katılımcı arkadaşlarda isteklerini yazarlarsa daha hoş olur ilk buluşmada sinema yerine sohbet ve tanışmak adına bir kafeye gidebiliriz böylelikle ankara grubunu kıskandırıcak resimlerimizde olur her türlü fikre açıgım tabi bende :D istanbul'lular grubuna üye olan arkadaşlarıda bekliyoruz ...

suan kesin olarak gelirim diyen.

1)Moqqlass
2)Cloud

Son düzenleme:
veya önce Avrupa yakasında mı yoksa Asya yakasındamı buluşalım ona karar verelim Avrupa yakasında 5-6 kere işim oldu o yüzden gitim gezmeye falan hiç gitmedim. etkinlikleri takip edelim mutlaka çıkar.

onun dışında yazın da buluşsak super olur. hep beraber denize...

n,ck söylemesek olur mu:)

neden söylemiyoruz onu anlayamadım :) chosen sende istanbuldasın ve forumdada olduguna göre gelmeni isterim ne kadar cok katılım o kadar cok eglence bence...

savaşcı önce su buluşmayı bir yapalım deniz'i falan düsünürüz inş. daha forum olarak bir buluşma yapıldı oda ankarada taksimde buluşalım diyorum ben hala sebebi ulaşımı kolay gelip gitmede sorun yok ve gidilebilicek yer cok kafe,bar,sinema,tiyatro vs...

xlygan bunu önümüzdeki hafta gibi düsünüyoruz eger burda olursan senide görmek isteriz...

herkes yorum yapmıs ama ben ve moqqlass'den başka kimse gelicem dememiş gelicek arkadaşlar suraya tam olarak isteklerinide belirtirlerse güzel olur valla 2kişi buluşuruz ona göre :D...

ayın kaçında olacak? ayrıca büyük ihtimalle ya taksim yada kadıköyde toplanalım. Ayın 3 olması bana pek uymuyo final haftası başlıyorda ayın 4 ünde:(

Benim de finallerim başlıyor İstanbul dışında olucam. Biraz negatif oldu ama ilgisiz kalmıyım cevap veriyim dedim. :)

arkadaşlar yer olarak taksim uygun olabilir hem bilindik biryer hemde metro vs. ulaşımı kolay ayrıca istenilen herşeyinde yapılabilicegi biryer aktivite olarakta bende öneride bulunabilirim ama katılımcı arkadaşlarda isteklerini yazarlarsa daha hoş olur ilk buluşmada sinema yerine sohbet ve tanışmak adına bir kafeye gidebiliriz böylelikle ankara grubunu kıskandırıcak resimlerimizde olur her türlü fikre açıgım tabi bende :D istanbul'lular grubuna üye olan arkadaşlarıda bekliyoruz ...

suan kesin olarak gelirim diyen.

1)Moqqlass
2)Cloud

Bence de Sohbet etmek daha uygun. İlk seferde de gidilmez ki sinemaya. Cloud sen bana yakındın sanırım. Haftasonu olursa ben de iştirak edebilirim. Haftasonları hiçbir işim olmuyor. Avrupa yakası olusa bana daha çok uyar...

Son düzenleme:
yer mekan farketmez geliriz..

Back
Yukarı