İsmail Arpa Beslenme Projem

Merhaba arkadaslar;
Boy:1.95 Kilo:68
Haliyle yaratik gibi duruyorum ve cevremdekilerin bana artik kilo al demesinden biktim.Sizler okumasaniz bile ben motivasyon amacli burda gunlugumu tutacagim.Bu arada prakten gibi bi istah acici kullanicam ve yag kas pek onemli degil.
1.Gun: 68.5kg

her ogleyin yiyecegim ogun lor peynirli yumurta
6ahy6eva.jpg

GT-S5570I cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sabahta yiyebilirsin bunu o.O

sabah kahvaltin nasil oluyor duzenli bir beslenmenn var mi

yanlis yapiyorsun o zaman :) sabah kahvaltisini saglam yap

naz yapmak senin için lüx değil mi? sabah akşam yiyeceksin başka yolu yok. her zamanda tek tip beslenme değiştir menülleri. yanına makarna pilav ( normalde yemem ama senin yemen lazım) bulgur gibi şeyler ye. vitamin takviyesi al.

Arkadaslar az once aksam yemegi olarak 150-200 gr alabalik ve 2 tabak baya dolu mercimek corbasi ictim yanindada 4 dilim ekmek yedim bir bardakda kola ictim sizce kola haricinde iyi bi ogunmudur?

Arkadaslar az once aksam yemegi olarak 150-200 gr alabalik ve 2 tabak baya dolu mercimek corbasi ictim yanindada 4 dilim ekmek yedim bir bardakda kola ictim sizce kola haricinde iyi bi ogunmudur?
harika bir öğün. hata kolada şimdilik iyi ama kolada kadein var kilon normale döndüğünde o kolayı bırrakman gerektiğinde zorlanablirsin. o yüzden ufak ufak azalt derim kolayıda.

şimdi ilk iş yarın sabah kalkar kalkmaz güzel bir kahvaltı sana önerim bir kase yulaf ezmesi sütle veya suyla sen şimdilik pekmez vsde az bişi karıştırablirsin tatlansın diye ama şimdilik yanında 3 yumrtalı birde omlet yaptınmı 100 gramda lor atmayı unuytma omlete bu iş tamamdır. enfes olur.

Back
Yukarı