İsmail Özdemir - 2015 Motivation - Teaser.

Sicofil

Üye
Merhabaa Arkadaşlar Deneme Amaçlı Bir Motivasyon Klibi Çektim.Çekim Amatör'dür.Yakında Profesyonel Çekimli Gelecektir.Daha prof. müzik vs. geçişler vs. vs.ağırlık show'u diye birşey yoktur.Ego yapmaya gerek yok sadece oyle güzel bişey çıksın diye deneme amaçlı yaptım.Vücut için yorum vs. eleştiri olmasın.Güzelse Güzel diyin değilse canınız sağolsun.Şimidedn Teşekkürler.

Tebrik ederim :) bu tarz videolar umarım artar da insanları motive eder ve daha cok insanı harekete geçirir:)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam 3.senem fitness ile tanışalı fakat aralıklı olarak suanda 13 ay'a ulaştım neredeyse

Hocam 3.senem fitness ile tanışalı fakat aralıklı olarak suanda 13 ay'a ulaştım neredeyse
hocam ben şimdi 2-3 yıldır hep 1ay falan gıdıp bıraktım bu yıl artık temelli başladım 4. ay yağ yakımı cardio ie ilgili birşey yapmıyorum sadece protein karbon vıtamınler bunlara dıkkat edıp saglıklı beslenıyorum haftada 4 gunde antrenmanımı yapıyorum sormak ıstedıgım şu yanı en kotu sekılde yapsan bıle gene 1-2 yıl gibi uzun bı vadede sonuç alırsın dimi ?

Malesef dostum.Öyle birşey söz konusu değil.Yani beb 13 ay yapmış olsam bile şınav mekik beslenmeme dikkat edicek şekilde oldu :)

Malesef dostum.Öyle birşey söz konusu değil.Yani beb 13 ay yapmış olsam bile şınav mekik beslenmeme dikkat edicek şekilde oldu :)
ya beslenmem ıyı sadece kirli beslenıyorum yanı bi diyet gıbı degıl antrenmanlarımda ıyı 4 aydır yapıyorum yanı 4aydır gormeyıp suan gorenler şişmişsin gogusler cıkmıs dıyor ama ben kendımde bısey goremıyorum degısen :D

Back
Yukarı