İnce Tel Saç Stilleri

Merhaba arkdaşlar saçlarım aşırı derecede yumuşak öyle böyle değil her sabah yıkıyorum biraz uzun olduğu için yağlanıyor geceden sabaha haliyle hafifte seyrek
kısaca ince tel yumuşak hafif seyrek bi saçım var ne tür stil gider sizce saçım biraz uzun olduğu ve yumuşak oldugu için hiç bir şekil veremiyourm klasik sağa yatırıyorum stil önerebilecek varmı ?

Benimde saçlar ince telli bene sağ tarafa doğru yatırıyorum

Yana yatırıyorum bende dediğn gibi deneyeblrsin yakışıyor genelde.
http://imgim.com/1010514_1375689689313409_485863256_n.jpg

Yakışıklı olduğun için sana gitmiş ama herkese gitmez öyle yana atmak. Ayrıca senin seyrek de değil sadece ince telli. O yüzden hem seyrek hem ince telli biri yana atınca seninki gibi durmaz çöker ve hem basık hem de oldukça kötü olur. (kendimden biliyorum :) )

Ancak hem ince hem de seyrek saçlılar jöleden fayda beklemesin zaten. Ben yıllardır wax kullanıyorum. Diktiğimde de sorunsuz her hangi başka bir şekil verdiğimde de. Gayet memnunum. Dönem dönem de çok kısa kestirmek de çözüm. Hem daha olgun gösteriyor hem de bakımı kolay ve zaman kazandırıyor. Çok sert jöleler de var ama wax bence çok daha başarılı. Tabi onun da kuruduktan sonra kepek gibi beyaz kalıntı bırakmayanlarından olacak.

Bir diğer seçenek de biraz fazla uzatmak ve hafif yana o zaman atılabiliyor işte hem ince hem de seyrek saç oldukça da hoş duruyor. ancak bu şekilde de hep doğal olmalı ve sık sık yıkanmalı. Yağlanınca yine saçma bir görüntü oluyor. ancak hep tertemiz olduğunda çok daha kabarık durur ve olduğundan çok daha sık ya da kalın telli gibi gösterir.

Alın bölgesinde tam saç bitiminde dönek var ise işte o zaman belki yana atılabilir. O tip kişilerde kendiliğinden müthiş şekil alıyor saçlar. Kimde görsem imrenirim.

Kardeşim duştan sonra benimde saç yatıyor hatta kabarıyor saçım gürde değil ince ama aramakas attırıyorum genelde öyle tel tel oluyor. Yana yatırmaya gelince yumuşak saç her zaman kolay şekil alıyor bence güzel bi şampuan kullan sonrasında hafif kaliteli bi vax la yana doğru tara.. sonucu bekliyorum;)

İnce telliyse hele bir de seyrekse omuzdan ötesine uzatın derim bir de saç düzleştiricisiyle düzleştirip legolas tarzı toplayınca çok estetik ve marjinal bir görüntü katıyor :)

Saçların yağlıysa her gün yıkamamalısın. Tatil günlerinde banyo yaparken saçlarını ıslatma, 3-4 gün (veya dayanabilirsen daha fazla) su değdirme. Bi güzel yağlansın, çünkü saçlar kendini bu şekilde besliyor. Bi sonraki yıkamada daha geç yağlandığını farkedeceksin, ideali 2-3 günde bir yıkanan saçtır zaten :)

Abim banyodan çıkınca saçları hafif nemliyken taç takar, öneririm :)

Back
Yukarı