İlk Buluşmada İyi Bir İzlenim İçin Tüyolar

Konusu 'Dertleşme' forumundadır ve Azi tarafından 6 Haziran 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 7 üye.
  1. Azi
    Offline

    Azi Yeni Üye

    Katılım:
    11 Ocak 2011
    Mesajlar:
    488
    Beğenileri:
    2.003
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    [​IMG]




    Yeni tanıştığınız bir kızla ilk defa yemeğe çıkacaksınız, iyi bir izlenim için tüyolar nelerdir?

    -Randevuya geç kalmak eksi puan, mümkünse 10dk önce mekanda olun ve menüyü inceleyin. Kadınlar ne istediğini bilen erkeklerden hoşlanır, yarım saat ne yiyeceğinizi düşünmeyin.

    -Bol soslu spaghetti gibi ağzınıza burnunuza bulaşacak yemekler, soğanlı sarımsaklı menülerden uzak durmalı. Çorba, schnitzel, biftek gibi güvenli menüleri tercih edin.

    -Özenli giyinin ama abartıya da kaçmayın. Kuaförden yeni çıkmış izlenimi olmasın, doğal halinizden çok uzaklaşmayın.

    -Sohbet ederken karşınızdakini mutsuz ve yalnız anılarınızla boğmayın.Harika bir hayatınız olmasa da yine de işi, gücü, yapacak şeyleri olan, dolu bir izlenim bırakın.

    -Karşınızdaki kişiyi etkilemek için eskiden ne kadar havalı ve güzel sevgileriniz olduğundan, onlar tarafından hala arandığınızdan bahsetmeyin. Gözde bir bekar olabilirsiniz ancak hiç bir bayan böylesi bir rekabet ve bir playboy’la ciddi bir ilişki yaşamak istemez.

    -Giyim kuşam konusunda yaratıcı olun. Takım elbise güvenli bir seçenek olmakla beraber çoğu bayan tarafından oldukça sıkıcı ve kurumsal bulunuyor. Şık bir jean ve blazer ceket kurtarıcınız olacaktır.

    -Bakımsız bir erkek en az bakımsız bir kadın kadar kötü, ancak tecrübelerimiz bize gösteriyor ki kişisel bakım konusunda takıntılı erkekler de oldukça itici olabiliyor. Vücudundaki yağ oranını düzenli olarak takip eden, 6 aylık düzenli detoks’a giren, sürekli salata ile beslenen erkekler bayanlar tarafından çok da hoş karşılanmıyor. Bu konuda motto’muz bakımlı olun ancak bir kadından daha takıntılı ve süslü olmayın.

    -İkinci dakikada karşınızdaki kişinin soyismini sormayın, google’da dedektiflik yapmak için biraz kendinize zaman tanıyın.

    -Karşınızdaki kişinin mesleğini öğrendikten sonra, örn: avukat, doktor, mimar; mesleğine yönelik müşteri tavrında sorular sormayın. Bu tarz sorular sadece ortamın romantizmini bozacaktır, herkes gün içerisinde yeterince iş ile ilgili sorunlarla uğraşıyor.

    -Arabanızı tasarruf etmek adına uzak bir sokağa park etmeyin, vale parking’i tercih edin.

    -Yemekten sonra hesap kalemlerini tek tek incelemeyin ve hesabı bölüşmeyi teklif etmeyin. Bahşişte pazarlık yapmayın.

    Kaynak: www.mymacchiato.com
     
    ineedpower, FedoR, ---RamSes--- ve diğer 4 kişi bunu beğendi.
  2. kutlukan
    Offline

    kutlukan Üye

    Katılım:
    4 Ocak 2009
    Mesajlar:
    685
    Beğenileri:
    406
    Ödül Puanları:
    73
    bunları ezberleyip buluşmaya giden baştan kaybeder zaten,kendin gibi ol kimse için farklı davranma yeter zaten en fazla 1-2 buluşma karakterini ve yaşam tarzını saklarsın...
     
    ---RamSes---, Zerk, Danny Boy ve diğer 3 kişi bunu beğendi.
  3. tigerrr
    Offline

    tigerrr Üye

    Katılım:
    16 Aralık 2009
    Mesajlar:
    507
    Beğenileri:
    306
    Ödül Puanları:
    73
    Meslek:
    2. Üniversitesini okuyor
    Buluşacağımız kişi lordun kızımıda bu kdr heyecan yapıp dert edecez bırakında karşı taraf düşünsün
     
    HergeleSefa, DEXONİA, selim4141 ve diğer 2 kişi bunu beğendi.
  4. dragox
    Offline

    dragox Üye

    Katılım:
    12 Şubat 2011
    Mesajlar:
    520
    Beğenileri:
    953
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    BESYO- Nasm cpt- Corrective exercises
    Yer:
    İstanbul
    Araba buldukta vale parking'i tercih edicez:D Bunlar zengin olduğun varsayımı üzerine yapılan tahminler sanırsam. Yazıyı okudum okudum bana hitap eden bişey bulamadım:D
     
  5. Berkay Türkkan
    Offline

    Berkay Türkkan Üye

    Katılım:
    19 Şubat 2012
    Mesajlar:
    1.896
    Beğenileri:
    2.305
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Fitness Model
    Biraz daha iş sahibi erkeklere hitap eden bir yazı bence bu :) 20'li yaşların başlarına kadar araban olması bile çoğu kızı etkiler kişilik olarak rezil bir adam olmadığın sürece :)
     
    DEXONİA ve Azi bunu beğendi.
  6. rockybalboa7
    Offline

    rockybalboa7 Üye

    Katılım:
    28 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.262
    Beğenileri:
    4.482
    Ödül Puanları:
    0
    tabiki bu bilgiler lise üniversite çağlarındaki insanlar için değil yada orta derece maaşla çalışan insanlar içinde değil zenginsen ve zengin bir kızı etkilemek için verilmiş bilgiler her zaman derim çoğu kişi kabul etmez fakat bayanlar ne kadar fakirde olsada erkeğinin fiziksel olarak güçlü olmasını ister kendine güveni olsun ister yemeğe gittiğinde hesabı hiç düşünmeden ödesin ister bunlar gerçekler yani zengin uzun boylu yakışıklı olsun ister maalesef kabul etsekde etmesekde gerçek bu belki samimiyetsiz bir şekilde dürüst olsun yalancı olmasın beni sevsin yeter derler ama bu laflara karnım tok kusura bakmasınlar
     
    emre_balci, Azi, Predatel ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  7. dragox
    Offline

    dragox Üye

    Katılım:
    12 Şubat 2011
    Mesajlar:
    520
    Beğenileri:
    953
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    BESYO- Nasm cpt- Corrective exercises
    Yer:
    İstanbul
    Yine herkesi aynı kefeye koymuşsun:) Neyse biz hiç tartışmayalım da bişey rica edeceğim Allah rızası için virgül,nokta falan koy nefes almadan yazıyorsun gibi görünüyor.
     
  8. rockybalboa7
    Offline

    rockybalboa7 Üye

    Katılım:
    28 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.262
    Beğenileri:
    4.482
    Ödül Puanları:
    0
    internetle aram iyi değil noktayı virgülü çoğu zaman unutuyorum tuşları bile hızlı hızlı kullanmayı yeni öğreniyorum kelimeleri bile yalnış yazıyorum çoğu zaman sonra 15 dakika içinde içinde düzeltiyorum msnde bile bir şey yazınca uzunca bir süre sonra cevap yazıyorum:) önemli olan okuduklarım anlaşılıyor ya buda önemli bence:)
    ben maddi açıdan herşeyi yaşadım fakirde oldum orta hallide oldum şimdi rahattım tabi nihayet:) fakirkende hanımları çevrem dolayısıyla tanıyordum hepsi kendini Adriana Lima sanıyorlardı ve zengin sevgili istiyorlardı bunlar gerçekler maalesef yoksa uydurma şeyler değil sana tavsiyem bayanların her dediğine inanmamandır yoksa işin zor gerçekten 21 yaşımın ortasına kadar hiçbir kızla çıkamadım param yoktu üstelik bayanlara karşı çokta efendi davranıyordum belki çıkardım ama o zamanda beklentimin çok çok altında bir kız olurdu onlada ben mutlu olamazdım zaten ben gerçekci insanım öyle hikayelerle işim olmaz kendimi kandıramam kimse kusura bakmasın yahu kısa süreli sevgili bulursun iş yerinden veya öyle bir iş yeridirki kızlar takılıyordur sendede tip vardır maaşın belli olmasına rağmen bir süreliğine kız arkadaşın olur hiç olmaz demiyorum ama uzun süreli ilişkilerde ucu paraya dokunuyor yani örneğin fakir bir baba bile sende bilirsin kızını evlendirirken damat adayının evi var mı arabası var parası var mı sorar tüm bunları elinin ters ile itip yahu yemişim parayı aşk olsun yeter dersen sonuç pekte hoş olmuyor şimdiden söyliyim sen duymak istediğin şeyleri yazılmasını istiyorsun gerçekleri değil zaten doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış oda var birde tanıdığım yabancı hanımlar bizim kızlara göre parayı daha az seviyorlardı az paraylada eğleniyorlardı onuda yazalım
     
    Son düzenleme: 7 Haziran 2012
    Azi ve Predatel bunu beğendi.
  9. dragox
    Offline

    dragox Üye

    Katılım:
    12 Şubat 2011
    Mesajlar:
    520
    Beğenileri:
    953
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    BESYO- Nasm cpt- Corrective exercises
    Yer:
    İstanbul
    Haklısın tabi de 5 şiddetinde depremi 7 şiddetinde gösteriyorsun onu diyorum:) Durumum iyi bu arada çok şükür. Tabi bende ileride aylık 4-5 bin kazanan biri olmak isterim. Biraz da beklenti meselesi neyse uzar bu konu baya. Para hayatın gerçeği tabi. Ama herşeyi paraya bağlamak yok hani:)
     
    Azi, Predatel ve rockybalboa7 bunu beğendi.
  10. Kauss
    Offline

    Kauss Üye

    Katılım:
    6 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    1.658
    Beğenileri:
    1.421
    Ödül Puanları:
    123
    Bunlar zaten genelde yapılması gereken şeyler. Daha doğrusu şöyle demeliyim, bir kızla buluşmak için bunları yapmak abes kaçar. Çünkü kendini ve onu kandırırsın. Burada önemli olan bu şekli hayatına adapte etmektir. İlerleyen süre zarfında zaten alışıyorsun ve istemsiz olarak bunları yapmaya başlıyorsun.

    Hesabı bölüşme olayı, kızdan kıza değişiyor. Tabi ki ilk zamanlar erkeğin ödemesi mantıklı olandır. Fakat ileri ki zamanlarda yakınlaştıkça ondan da talep geliyorsa ve bu talep ciddiyse hesabın belli kısmını ödeyebilir. Yada arada hepsini de ödeyebilir. Benim bazı bayan arkadaşlarımla pazarlık yapıyorduk :)

    Vale olayına gelince. Tabi ki ilk buluşmalarda izlenim önemlidir. Ama şu da var vale parking olan bir rest. gideceksen zaten başka seçeneğin olmuyor. Ama cadde de bir yere gideceksen eğer, mekanın kendi özel vale sistemi varsa kullanılabilir. Yoksa yakın bir otopark neden olmasın
     
    Azi bunu beğendi.
  11. deathlifter
    Offline

    deathlifter Üye

    Katılım:
    9 Haziran 2008
    Mesajlar:
    2.416
    Beğenileri:
    2.739
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    bilgisayar muhendisi
    Yer:
    istanbul
    paragöz kıza denk gelirseniz şansınız yok. benim arabam 140 milyar civarıydı kız çıktı 1 hafta sonra bmw 6.40 ı olan biri geldi (400 milyar) kız gitti sonra kız onu bıraktı porsche si olana gitti sonu yok. onu da bırakır yatı olana gider.
    yarın öbür gün zorda kalınca sizinle otobüse de binecek biri lazım. kimin ne olacağı belli değil hayatta.
     
    DEXONİA, AkrepHan, ravenss34 ve diğer 5 kişi bunu beğendi.
  12. seytantuyu
    Offline

    seytantuyu Özel Üye

    Katılım:
    14 Ekim 2009
    Mesajlar:
    1.609
    Beğenileri:
    1.152
    Ödül Puanları:
    123
    Bu cümlelerin altına imzamı atarım.

    deathlifter noktayı koymuş.

    Konuyla ilgili söylenecek başka söz yok bence.
     
    ravenss34, Kara Kalem ve Azi bunu beğendi.
  13. rockybalboa7
    Offline

    rockybalboa7 Üye

    Katılım:
    28 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.262
    Beğenileri:
    4.482
    Ödül Puanları:
    0
    bende son yorumumu yazayım zenginken bir anda otobüsle seyahat etme durumuna gelince kız ister istemez etkilenir sizde etkilenirsiz yavaş yavaş evde huzursuzluk başlar eğer imkanınız kısıtlıysa ona göre birini bulun beklentinizi düşük tutun hani başkalarının uygun gördükleri kızlarla sevgili olun o zaman belki sizinle otobüse biner ha sıkıcı durgun uykunuzu getirecek bir ilişki yaşarsınız ama olsun yapacak bir şey yok şuda var kimsenin beynini okuyamayız oda çaresizliğinden yanınızda duruyor olabilir ayrıca sonuçta kızlarda insan fazla ilgi gösterenleri gittiklerinde ağlayanları üzülenleri anlamıyorum yahu giderse gider bu kadar basit ayrılırım umrumdada olmaz hayatta insanlara asla çok güvenmem hiç beklemediğiniz kişi bile neler yapar neler bendende bu kadar
     
    Azi bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş