İlk ay antrenman programım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gookay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gookay

Üye
Arkadaşlar 1 hafta önce spor salonuna yazıldım antrenman programım şu şekilde : chest press 3 set shoulder press 3 set ardından lat makinesi göğse çekiş 3 set sonra 15 kg halterle pazu 3 set arka kol(barlı aletle adını bilmiyorum kusura bakmayın) ve en son bacak yukarı kaldırış 3 set hepsi 8 tekrar.Soracağım sizce programım iyi mi ?

Boy :181 Kilo 62 Omuz 112 Arka kol 31 ölçülerim şuanlık bunlar 1. haftam oldu.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimthums: edit : 2 gün gidiyorum 1 gün gitmiyorum bu şekilde

Arkadaşlar 1 hafta önce spor salonuna yazıldım antrenman programım şu şekilde : chest press 3 set shoulder press 3 set ardından lat makinesi göğse çekiş 3 set sonra 15 kg halterle pazu 3 set arka kol(barlı aletle adını bilmiyorum kusura bakmayın) ve en son bacak yukarı kaldırış 3 set hepsi 8 tekrar.Soracağım sizce programım iyi mi ?

Boy :181 Kilo 62 Omuz 112 Arka kol 31 ölçülerim şuanlık bunlar 1. haftam oldu.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimthums: edit : 2 gün gidiyorum 1 gün gitmiyorum bu şekilde

İlk ay spora merhaba ve ısınma ayıdır. Her kas gurubunun bazı bölümleri her idmanda çalıştırılır. 2. ayda biraz daha detaylı idman olur ve bölgesel (Göğüs-Kol, Kanat-Bacak, Omuz-Arka kol her 2 bölge idmanı aralarında 1 er gün off geçilir) idmanlarına başlanır 6. aylardan durumunuza göre artık en detaylı sayılabilecek idmanlara noktasal (Her gün 1 kas gurubu, Göğüs,Bacak, Kanat, Omuz, Kol her biri 1 gün çalışılr) idmanlarına başlanır. thums:

Back
Yukarı