Grkm24
Üye
Merhabalar
19 Yaşında, 7 Aylık Bb'ciyim. Şu ana kadar iki farklı salonda çalıştım ve 3 hoca değiştirdim. 7 Ay boyunca 6 kilo alabildim. Bicepslerimde 4 cm'lik gelişme oldu,onun dışında Omuzlarım genişledi, Göğüslerim Büyüdü ve Üst karın kaslarım çıktı. Herhangi bir ek besin kullanmadım ve şu an için de düşünmüyorum. Bir ara Primopolan düşünmüş fakat vazgeçmiştim.
İlk Program çok kalabalık olduğu için ve fazla enerji harcadığım için bana doğru gelmiyor. Sizce ne tür bir çalışma uygulamalıyım. Ekleyebilir çıkartabilir yeni bir program verebilirsiniz..
İlk Hocamın Programı şöyleydi
1. Gün : Göğüs - Biceps
2. Gün : Omuz - Arkakol
3. Gün : Kanat - Bilek
4. Gün : Bacak
Yaptığım ve Çalıştığım hareketlerin resimleri aşağıdadır.
İkinci Hocamın Programı ise ;
1. Gün : Göğüs - Biceps - Mide
2. Gün : Omuz - Arkakol - Mide
3. Gün : Kanat - Bacak - Mide
ve Antreman hareketlerim :
19 Yaşında, 7 Aylık Bb'ciyim. Şu ana kadar iki farklı salonda çalıştım ve 3 hoca değiştirdim. 7 Ay boyunca 6 kilo alabildim. Bicepslerimde 4 cm'lik gelişme oldu,onun dışında Omuzlarım genişledi, Göğüslerim Büyüdü ve Üst karın kaslarım çıktı. Herhangi bir ek besin kullanmadım ve şu an için de düşünmüyorum. Bir ara Primopolan düşünmüş fakat vazgeçmiştim.
İlk Program çok kalabalık olduğu için ve fazla enerji harcadığım için bana doğru gelmiyor. Sizce ne tür bir çalışma uygulamalıyım. Ekleyebilir çıkartabilir yeni bir program verebilirsiniz..
İlk Hocamın Programı şöyleydi
1. Gün : Göğüs - Biceps
2. Gün : Omuz - Arkakol
3. Gün : Kanat - Bilek
4. Gün : Bacak
Yaptığım ve Çalıştığım hareketlerin resimleri aşağıdadır.

İkinci Hocamın Programı ise ;
1. Gün : Göğüs - Biceps - Mide
2. Gün : Omuz - Arkakol - Mide
3. Gün : Kanat - Bacak - Mide
ve Antreman hareketlerim :