İkamet Edilen Şehire ve İlçeye Göre Üye Profili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bonatschi

Özel Üye
Forumda çok değişik ülke ve şehirlerden üyeler var.
Ancak birçok üye bir diğeriyle aynı mahallede oturduğunun bile farkında olamıyor bazen.

Hangi üyenin nerede yaşadığını bilmek ortak spor salonu belirlemek, bir araya gelip bir takım aktiviteler yapmak ve bilgi paylaşımı açısından çok yararlı olabilir diye düşündüm.

Bu konuda Despo’nun açmış olduğu başlığı veri kaynağı olarak kullandım.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/u-nerede-ya-yorsunuz-t4126.html
Bundan sonra bilgilerini paylaşmak isteyen üyeler Despo’nun açmış olduğu başlıkta oy vermenin yanı sıra şehir ve ilçe bilgilerini mesaj yazarak da paylaşıma devam ederlerse, ben de bilgileri konsolide etmeyi bu başlıktan sürdürürüm.

Herkes için yararlı olması dileğiyle…

Son düzenleme:
YURTİÇİ

Adana
:

bırol, josef_1531, olgonu.10

Afyon:
FREELEO

Amasya:
RoCk KoPaT

Ankara:
alpisi, Battemberg, berdilar (Gölbaşı), Conductor, Doruk, ForzaBeşiktaş, Juramento, kimodedim, lynx_engin, massezo, metugok (Etimesgut), okankut (Balgat), Pain&Gain, sadbuttrue, tatt, therion, tonymontana (Keçiören), Villeneuve, yabanci

Antalya:
El Diablo, eXo, jocoko, NISCHKO, slymnasye, taners

Aydın:
kahveci (Söke)

Balıkesir:
cNyT, MERKÜR (Edremit), okan1975, Siyahimsi18

Bursa:
ARNOLDschwarzeneggeR, BaMbAmBaM, darkbaba, habib, max_rep, modexl16, nika, Siyah59, YY

Düzce:
grade

Erzurum:
liVa_88

Eskişehir:
YeAt

Giresun:
salvadore_xp

Hakkari:
BK (Merkez)

İstanbul:
aLexmk (Çatalca), arrdda, ATOMEN, Blues, bukatto, bullarika, cappi (Mecidiyeköy), coder (Bahçelievler), Crespo, D.Wolf, dbqp, doggetman (Bayrampaşa), Düşünüyorum, exalubur, eX-LoMBaRDo, Ferhat AYDIN, gaddarkemal, gakkos(Zeytinburnu), gedaboz (Sarıyer), hakanım, Hu53Y!n, jankat, KaRaBaSH (Fenerbahçe), KuKuLeTa (Bahçelievler), Malebolgia, masor, mert90, Mestano, msaeternal, msbekil (Suadiye), MT, musclefan, okaysarac (Erenköy), olgonu.10, overmars (Şişli), oztamur, rokatr, RoMaNS (Kartal), Rpac, schwarzy (Bahçelievler), sehzadecelik, skygokhan, snickers, spidey (Maslak), staythug, SunwooD, supi, tLg, Veyron (Kadıköy), Vintage, Wolf_Kanuni, _Çapkın.olguN_, 2fast2furıous, [Zafer] (Bahçelievler), 555 (Kartal)

İzmir:
acan004, Aytosh, blackmailer, burakjudo, CARAAZUL (Karşıyaka), Cnk35, culpa, ekduncan, elrunks, javsin, kesik, mertpolat, muscledude, NOIR, tamanya, ucucu_madde, umur35, _Fırat_ (Bornova)

Kayseri:
FooFighterS, king_53

Kırklareli:
FleXoR (Lüleburgaz)

Kocaeli:
devilas, Enigma, Sinan ÇiLe, uykusuzburak

Konya:
BusinessCLass, matiasdelgado

Manisa:
BaBe ShaQ

Mersin:
JR.hulk

Osmaniye:
gurseshalil

Samsun:
ibrforevers

Sivas:
star_gate

Trabzon:
ahmet61, joker23, OdnamoK

Yozgat:
rroni (Aydıncık)

Son düzenleme:
Ek: Forumun yeni versiyonuyla birlikte artık üyeler sosyal gruplar oluşturabilecek. Her şehir ya da ülke adına üyeler tarafından gruplar kurulup bu gruplar vasıtasıyla üyeler hemşerileri ile tanışabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı