1.yazdııgn için şu cevabı vereyim; bir kere seviye ne alaka arkadasım?...sen ramazanda olsa beslenmene dikkat edeceksin...diyorsun ki protein alımını düşür...bunu neye dayanarak söylüyorsun...kendi beslenme kriterlerine göre milleti yönlendirmene izin vermem!!!...mantıklı bir acıklaman yok...
2.yazdıgın için; bu yazdıgın zaten külleyen yalan...organzima hayatını devam ettirir dogru , ama demek ki ölüm eşigine geliyor ve 1-2 ay dayanıyor..bu nedemek ya??? ne yazdıgının farkında mısın??.. vücut en son yakması gereken şeyi yani proteinleri yakmaya başlıyor , bu da bitiş çizigisine dogru giden bir adımdır.... bu insanlar sporcu, 40-50 gr pro alan insanlar değil...bana sitem etme burda!!!..
3. yazdıgına cevap olarak;antrenmanı eger vaktin yoksa iftara yakın yap dedim ve gayet te mantıklı...antrenman bitince,ezan okunmasına az kalır diye yazdım 3-4 saat kalır diye bir yazı yazmadım!!!.. 15 dk gibi bir süre yazdım..antrenman bittikten sonra hemen meyve suyunu içersin..unutmaki, saat 3 te antrenman yapmak var birde saat 7 de...ben bunu kasttetim...ama sen öyle her lafıma zıt gelecegim diye buna da bir bahane buldun...
son olarak ta beslenme konusunda 2 dk düşünüp birşeyler karalamak amacıyla yazan bir üye asla olmadım, olamamda...dogal beslenmeye max verim üzerine kafa yoran bir adamım ben ve diğer üyeler gibi insanlara çıkış yolları göstermeye çalışıyorum...isyan etmene gerek yok, herşey acık ve net...biraz daha dikkatli okumasını ögren...uygulamalar teoriden ötedir ...
Son düzenleme: 2 Eylül 2008