İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
c4 tek kelimeyle kalite bir ürün dostum. aldığıma pişman değil. pekçok açıdan etkisini gördüm :)
Ne mutlu sana ben 3 saat aç kalıp 3 ölçek atmadıkça beta alanin kaşıntısı gelmiyor. Nox dediğinde de o hisleri ararım yoksa aspirin c vit kafein yapardık. Ama tabi noxların herkese de etkisi başka...

Ne mutlu sana ben 3 saat aç kalıp 3 ölçek atmadıkça beta alanin kaşıntısı gelmiyor. Nox dediğinde de o hisleri ararım yoksa aspirin c vit kafein yapardık. Ama tabi noxların herkese de etkisi başka...
Evet dostum. Uründen urune etkiden ziyade, kullanan kisilere gore degiskenlik gösteren bir etki durumu var. Ben karincalanma etkisini bir olcek aldigimda parmaklarimda; 1.5 olcek aldigimda her yanimda hissettim. :) son ogunumden 2 saat once aliyorum.

Uzun deneyim ve araştırmalarım sonucunda :

dymatize isolate whey
weider kreagenic
weider tribulus
olimp multivitamin
musclepharm assault
g n c coq10
g n c triple fish oil + krill
vitargo electrolyte
weider glutamine
olimp bcaa
ultimate vegetable greens

Sıralama kendi fikrime dayalı olarak, önem sırasına göre oluşturulmuştur. İlk 4 ü bence supplement kullanılacaksa olmazsa olmaz, gerisi isteğe bağlı.

Merhaba, tribulus kullandın mı , kullandıysan nasıl verim aldın paylaşabilir misin ?
Uzun deneyim ve araştırmalarım sonucunda :

dymatize isolate whey
weider kreagenic
weider tribulus
olimp multivitamin
musclepharm assault
g n c coq10
g n c triple fish oil + krill
vitargo electrolyte
weider glutamine
olimp bcaa
ultimate vegetable greens

Sıralama kendi fikrime dayalı olarak, önem sırasına göre oluşturulmuştur. İlk 4 ü bence supplement kullanılacaksa olmazsa olmaz, gerisi isteğe bağlı.

Tribulus un etkisinin oldugunu dusunmuyorum. 2aydir kullaniyorum. Kutu bittikten sonra dahada almam.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapı olarak zayıf ve fit görünüyorum, fakat biraz hacim almam gerekli diye düşünüyorum. Bunun için dymatize super mass gainer siparişi verdim. Şimdi sizdem fikir almak istiyorum

Protein tozu+kreatin+Bcaa+Glutamin zatem elimde olan ürünlerdi.
Kahvaltı+Ant. Sonrası protein(bcaa,glutamin ilave)
Ant öncesi kreatin
Yatmadan önce glutamin

Şimdi weight gainerde ekledim hacim için nasıl bi kombinasyon yapabilirim, bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum doğru bir kombinasyon için

merhba size bir sorum var ben 16 yaşında 186 boyundayım 112 kgyım multi power lcarnitine kullanıyorum bir gün cardio yapıp yağ yakıcı alsam diğer gün protein alsam etkil olurmu be sağlık açısından zararlı olur mu?

L Carnitine fazla güvenme. Yağ yakmak için kombinasyon olarak CLA + L Carnitine + Termojenik Yağ Yakıcı ları kullanman ve HIIT ya da Ağırlık + Cardio çalışman gerekir.
Proteini her gün kulanmalısın. Vücudun her gün proteine ihtiyaç duyar. Yukarıdaki önerilerimide her gün kullanalısın. Antreman günlerinde özellikle idman öncesi kullanman daha doğru olur. Üzerlerinde kullanım bilgileri yazar. İnternette en geniş bu konuda bilgi bulabileceğin konular zaten.

Sağlığa zarar mı? 16 Yaşındasın, 112 kg sin. Belirli bir kiloya kadar hızlı sonuç alman mümkün ama profesyonel bir PT ile çalışmalısın.

Gercektende ilk sayfalarda yazilanlari kullaniliyorlarsa bizde tabiki vucut gelismez adeta 10 adet takviye aliniyor ve hepsi cok yuklu takviyeler ve maddi olarak nasil kalkiliyor bunlarin altindan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba 2 Yıldır vg. ile uğraşıyorum. Çok sıkı çalıştığım (3 gün) söylenemez. İş ve aile sebebiyle. Beslenmem de orta düzeyde denebilir. Çok yol kat ettim. 183 80 kg. Ölçülerim. 10 kg kadar yağ yakıp 5 kg kas almam lazım. Supplement desteğinin gerçekten işe yaradığını gördüm. 6 ay kadar kullandım. Yeni yılımda yeni bir supplement kombinasyonu ile başlamak istiyorum. Ayakları yere basan, böbrekleri yormayacak, karaciğeri zorlamayacak bir kombinasyon arıyorum. Tabi ki de supplement cennetinde değiliz :)
Önerilere açığım. Düşündüğüm kombinasyon şudur;
  • Dymatize ISO 100 whey (protein tozu) -antrenman sonrası-
  • MP assault (enerji ve odaklanma ) - antrenman öncesi-
  • Xtend Bcaa (hızlı toparlanma,yağ yakımı ve kas Yapımı) - antrenman sırası-
  • Pharmaton (multivitamin) - kahvaltı sonrası-
  • Carlson omega 3 (balık Yağı) - yemeklerden sonra-
Bu markalar inceleme,araştırmalarım ve tecrübelerim sonucunda bulunmuştur.
Sizlerden ricam eksiklerim varsa marka ve ürün içeriği olarak bunları yazmanız.
Yağ yakıcı cla, l carnitine ve termojenik kullanmak istemiyorum. Kas yaparken yağ zaten gider. Yediklerime dikkat etmem lazım diye düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.

6 aylık spor macerama taşındığım için 1,5 ay ara vermiştim şimdi tekrar başlıyorum. Daha önce 2 farklı protein tozu kullanmıştım şimdi tekrar protein tozu almak için ilgili başlıklara bakarken wrath06 nickli dostum protein tozuna 250 lira civarı para vermektense bu paraya daha fazla yarar sağlayacak kürler elde edebileceğimi söyledi ve kendi kürünü bana önerdi fakat bu ürünlere ulaşma konusunda sıkıntı yaşayabilirim çünkü bugüne kadar supplementler.comdan alışveriş yaptım ve internetten alışverişe pek güvenmediğimden başka siteler ile uğraşmak istemiyorum fakat protein tozunu o sitede bulamadım diğer ürünler ilede ilgili sizden fikir istiyorum. Alakalı başlık burası olduğu için konuyu buraya taşımak istedim.O siteden bulabileceğim neler önerirsiniz ?
Öneri kür: 4d isolate matrix 150 lira civarı + glutamine + bcaa

Reklam olmaması icin urun temin ettigim yeri soylemiyecegim fakat piyasadan ürüne göre 50-60 liraya varan indirimlerle satis yapildigi icin orasini tavsiye ediyorum ben.( özel mesajdan yazabilirim)

Weider protein tozu 280-300 liradır buna bukadar para vermektense 150 liralik protein tozu glutamine bcaa ve hatta creatine 4 lüsünü yapmak bence cok daha mantıklı kendi yaptigim stack soyle;

4D isolate matrix (50 servis) 149 TL

Mp bcaa 69 TL

Mp glutamine 59 TL

MVP Creatine monohidrat 29 TL

Hardline l-carnitine 3.000 mg 80 TL
Mp Assualt 79 TL

TOPLAM ; 474 TL lik kür Tabiki hepsini aynı zamanda almadım (whey bcaa glutamine tek seferde aldım) creatine ve assualt hacim icin daha onceleri almistim creatine ise definisyon yaptigimdan dolayi kullanmiyorum su topluyor

Benim favori kürüm kısaca ve yine aynısını almayı planladığım

Whey+bcaa+glutamine bunların toplman maliyeti 274 TL Bence en iyi protein tozundan daha etkili ve mantıklı

Reklam olmaması icin urun temin ettigim yeri soylemiyecegim fakat piyasadan ürüne göre 50-60 liraya varan indirimlerle satis yapildigi icin orasini tavsiye ediyorum ben.( özel mesajdan yazabilirim)

Weider protein tozu 280-300 liradır buna bukadar para vermektense 150 liralik protein tozu glutamine bcaa ve hatta creatine 4 lüsünü yapmak bence cok daha mantıklı kendi yaptigim stack soyle;

4D isolate matrix (50 servis) 149 TL

Mp bcaa 69 TL

Mp glutamine 59 TL

MVP Creatine monohidrat 29 TL

Hardline l-carnitine 3.000 mg 80 TL
Mp Assualt 79 TL

TOPLAM ; 474 TL lik kür Tabiki hepsini aynı zamanda almadım (whey bcaa glutamine tek seferde aldım) creatine ve assualt hacim icin daha onceleri almistim creatine ise definisyon yaptigimdan dolayi kullanmiyorum su topluyor

Benim favori kürüm kısaca ve yine aynısını almayı planladığım

Whey+bcaa+glutamine bunların toplman maliyeti 274 TL Bence en iyi protein tozundan daha etkili ve mantıklı
zaten o protein tozunun değeri %90 üzeri gayet iyi bir ürün bence :) 28 gr da 26 gr protein

zaten o protein tozunun değeri %90 üzeri gayet iyi bir ürün bence :) 28 gr da 26 gr protein
Bence fiyat performans açısında MÜKEMMEL bir ürün ilk başta almaya yanaşmamıştım markasını hiç duymamıştım arnold whey almıştım onun yerine o bitince bir deneyim dedim hem isolate ve fiyatı uygundu şimdi 2. Kutuyu kullanıyorum bitsin yine aynısından almayı planlıyorun

Beyler benim bi sorum olacak. Bu sporu 2 sene kadar yaptım ancak ara verdim ve 8 Kilo kadar kaybım söz konusu. Şimdi yeniden başlıycam ve supplement konusunda bi sıkıntım var. Elimde;
Dymatize Glutamin
Scivation xtend bcaa
On Standart Gold Whey
MP Assault var. Sizce en iyi kombin ne şekilde olur? Bunların yanına multivitamin eklemek gerekli midir? eklersem opti Men multivitamin düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ✌

Muscletech Platinum Whey
Scitec BCAA Xpress
Hardline Glutapure
MP Assault
sizce iyi bir kombin mi bir de ekstra multivitamin kullanma düsüncem var bulka girecegim .

merhaba arkadaşlar yıllardır forumu dışarıdan takip ediyorum fakat artık üye olma zamanı geldiğini düşündüm.4 yıldır vg yapıyorum fakat bu sene ilk defa çok ciddi bir girişim yapacağım geçmiş yıllarımda xtend,creatin ve whey dışında kullandığım supplement yoktu.fakat bu kez durumun ciddi olduğunu anladım.Alıcağım supplementler ve kullanım vakitlerimi sizlerle paylaşıyorum ve yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
- Dymatize iso whey
- Weider Amino liquid mega forte
- Mhp Glutamin
- Ultimate Creatin
şuan sadece aklımda bunlar var, bunlar yeterlimi değilmi veya kürüme daha neler ekleyebilirim sizlerin kanaatine bıraktım
Antremandan yarım saat önce bir ölçek creatin ve antremandan 15 dakika önce mega forte ampulunun yarısı, antremandan hemen sonra whey ve glutamin kombinasyonu ve yatmadan önce gh için megafortenin kalan yarım ampulu. Bu şekilde kullanmayı planlıyorum ha birde casein olarak uyumadan bir saat önce lor peyniri tüketeceğim.
Boy: 1.84 kilo: 86

Back
Yukarı