İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
V.G'de bir seneyi geride biraktim. Vucudum hala yagli cok duzgun kardiyo yapmadim. 1.68 boyum var 78 kg.. yaza fit , yaglardan kurtulmus bir sekilde girmek istiyorum. Hangi supplement kombinasyonunu onerirsiniz ?
Not: simdiye kadar optimum whey , carnivor beef, m.nitrotech ,dymatize fusion7 kullandim.
dymatize fusion 7 dan memnun kaldın mı ?

ilk kullandigim supplementti , yaklasik bir sene once kullandim. Tat olarak cileklisi harikadir , ictigim en guzel protein tozuydu bana gore. Yeni basladigim icin kompleks bir sey olsun istedim o yuzden bunu tercih ettim. Ama bence en iyisi m.nitrotech @brkucr

ilk kullandigim supplementti , yaklasik bir sene once kullandim. Tat olarak cileklisi harikadir , ictigim en guzel protein tozuydu bana gore. Yeni basladigim icin kompleks bir sey olsun istedim o yuzden bunu tercih ettim. Ama bence en iyisi m.nitrotech @brkucr
Valla suan ben hydrobuilder opti-men ve xtend kullanıyorum bitince hydrowhey ve aminoX almayı dusunuyorum aslında ama fusion 7 de aklımda trde 2kg lugu yok normalde ama kıbrısta yasıyorum burda 2kglugu var uygun fiyatı 140 lira gibi bir fiyatı var

Selamlar 1.5 yıl düzenli olarak body yaptıktan sonra 3 ay ara vermek zorunda kaldım vücudum fit durumda fakat ölçü kaybettim kilo verdim.Şimdi hızlı bir dönüş yapmak istiyorum kafamda 2 kombinasyon var yardımcı olursanız sevinirim

1- MP iron whey + universal amino 3001 + Con-cret kreatin
2-M.Nitrotech + universal 3001 + Xtend
yorumlarınızı bekliyorum.

Selamlar 1.5 yıl düzenli olarak body yaptıktan sonra 3 ay ara vermek zorunda kaldım vücudum fit durumda fakat ölçü kaybettim kilo verdim.Şimdi hızlı bir dönüş yapmak istiyorum kafamda 2 kombinasyon var yardımcı olursanız sevinirim

1- MP iron whey + universal amino 3001 + Con-cret kreatin
2-M.Nitrotech + universal 3001 + Xtend
yorumlarınızı bekliyorum.
nitrotech + xtend ve glutamin almanı tercih ederim cünkü xtend yeterince yüksek bir bcaa oranı var bir de asıl usa universal amino 2700lük olanı bu arada 2700lük olanı almanı tavsiye ederim

• Gaspari - Gaspari Amino Max 8000 Complex Amino 350 Tablet
  • Optimum Nutrition - Optimum Creatine Powder 300 gr - Aromasız
  • Optimum Nutrition - Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 2273 gr - Sütlü Çikolata
    Arkadaslar yukaridaki 3 supplementi kombine edecegim .. ne kadar olcekte , ne zaman kullanmam gerektigi konusunda yardimci olursaniz sevinirim..

Arkadaşlar merhaba;
Elimdeki supplementler için ideal programı bulamadım.
Yardımcı olursunuz diye umuyorum.
MULTIPOWER MAS GAINER
UNIVERSAL AMINO 2700
MULTIPOWER L-GLUTAMINE POWDER
1.77-71 kiloyum.

Şu anki programım;
Antrenmandan 30dk önce 50gr masgainer, 2 amino (400ml suyla)
Antrenmandan sonra 50gr masgainer, 2 amino, 5gr glutamin (500ml suyla)
Her gün yatmadan 50gr masgainer, 5gr glutamin (500ml sütle)

2 yıldır aralıklı spor yapıyorum, bu programla da 2 aydır çalışıyorum ama yanlış ya da eksik olduğu konusunda şüphelerim var.
En ideal program nasıl olur?
Şimdiden teşekkürler...

50 gram gainer hiçbir işe yaramaz. 50 gram da ne kadar karbo, protein var zannediyorsun? Kullanacaksan hakkını vererek kullan ki bir işe yarasın.

Arkadaşlar merhaba ben yeni kaydoldum 186 boyunda 75-78 kg kadarim.Bu sporu 2 yildir yapiyorum 17 yasindayim 1 senedirde protein tozu ve kreatin kullaniyorum sizce gh tribulus ve zma kullanmali miyim?Eger evetse markada belirtir misiniz? Tesekkurler simdiden....

Merhaba arkadaslar bu sporda 3. Ayip 59 kilo ile basladim 2. Ayimdan beri gainer kullaniyorum suan 66 kiloyum. Gainer kullanmaya devam ediyorum fakat kilo almam durdu gibi hissediyorum bu gainerin yanina onereceginiz supplement takviyesi nedir yada gaineri birakip protein tozu+amino asit tarzi konbinasyon onerebilirmisiniz ?

Merhaba arkadaslar bu sporda 3. Ayip 59 kilo ile basladim 2. Ayimdan beri gainer kullaniyorum suan 66 kiloyum. Gainer kullanmaya devam ediyorum fakat kilo almam durdu gibi hissediyorum bu gainerin yanina onereceginiz supplement takviyesi nedir yada gaineri birakip protein tozu+amino asit tarzi konbinasyon onerebilirmisiniz ?
Merhaba bende zamaninda gainer kullandim ama hic bi yararini goremedim zaten cogu gainer sekerden ibaret bu aralar bende kilo almak için fazla fazla pilav makarna ve haslanmis patates yiyorum sende boyle yapabilirsin

Arkadaşlar ben 17 yaşındayım kilom 65 boy 1:79, kullandıgım takviyeler Whey gold protein tozu,weider bcaa,powder glutamine ve kreatine. Yağsız kas kütlesi oluşturabilmem için bana ufak tavsiyeler verirmisiniz, ayrıca irileşmek istiyorum

7-8 ay aradan sonra vücut geliştirmeye tekrardan başlıcam. gh max , elite fusion7 , hardline kreatin,hardline tribulus,hardline karnitin var elimde.nasıl bir kombinasyon önerirsiniz?

1.Optimum Gold Standart Whey
2.Weider L-glutamin
3.Optimum bcaa
4.Hardline Arginine
5.Optimum creatine
Nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz?

1.Optimum Gold Standart Whey
2.Weider L-glutamin
3.Optimum bcaa
4.Hardline Arginine
5.Optimum creatine
Nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz?
Uyaninca optimum + kreatin idmandann 1 1.5 saat önce 2 kapsul arginin yatarken 2 kapsul arginin bcaa idman yarim saat önce hemen sonra veya idman esnasinda spor sonrasında optimum ve glutqmin yatarken glutamin seklinde kullanabilirsin

Elimde Weider Premium Whey , Weider Mega Mass 2000 , UNIVERSAL AMINO 2700 ve UNIVERSAL GLUTAMINE mevcut .
Sabah 1 ölçek gainer , antrenman öncesi 1 ölçek whey , sonrası 4 amino + 1 ölçek gainer , gece yatarken 1 çay kaşığı glutamin olarak kullanmam ne derece doğru ?
Şimdiden teşekkür ederim . İyi forumlar.

Back
Yukarı