İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aylik gelir cok sorun degil yani bu verdigim linkdeki urunleri rahatca alabilirim sizin tavsiyeniz nedir ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yolun çok başındasın. Günlük altı üstü 120 gr protein ve 2500-3000 ihtiyacın var. Supplemente ihtiyacın yok.

Yolun çok başındasın. Günlük altı üstü 120 gr protein ve 2500-3000 ihtiyacın var. Supplemente ihtiyacın yok.
Metabolizmam hizli calistigi icin yediklerimi hemen eritiyorum beslenmemde sorun oldugunu dusunmuyorum benim amacim supplementlerle takviye yapip erimeden kasa cevirmek

Metabolizmam hizli calistigi icin yediklerimi hemen eritiyorum beslenmemde sorun oldugunu dusunmuyorum benim amacim supplementlerle takviye yapip erimeden kasa cevirmek

Güzel bir teori,ilginc,gelismeleri burdan bildirirsen memnun oluruz:)özellikle yediklerinin erimeden kasa cevrilmesi konusunda:)
Kolay Gelsin.

Güzel bir teori,ilginc,gelismeleri burdan bildirirsen memnun oluruz:)özellikle yediklerinin erimeden kasa cevrilmesi konusunda:)
Kolay Gelsin.
Yanlismi dusunuyorum acaba sizin fikriniz nedir daha yeniyiz bu sporda yonlendirilmeyw ihtiyacimiz var :)

Yanlismi dusunuyorum acaba sizin fikriniz nedir daha yeniyiz bu sporda yonlendirilmeyw ihtiyacimiz var :)

Ama yönlenmemekte direniyorsun. Kilo alamayan herkes hızlı metabolizması olduğunu zanneder, zamanında 55 kiloda ben de öyleydim. Ancak insan metabolizması o kafada uyanan şekilde çalışmıyor. En hızlı metabolizmayla en yavaş metabolizma arasında çok büyük farklar yok, yani aynı yaşam tarzı ve kas kütlesine sahip 2 kişiden birisi günde 2000 birisi günde 3000 kalori tüketmez. Diyelim ki inanılmaz hızlı bir metabolizmayla günde 5000 kalori harcayan hayali bir karakterimiz olsun. Günde 5500 kalori aldığında kilo alacaktır. Bu 5500 kaloriyi neyle aldığı da çok az farkedecektir. Eğer hayali kahramanımız akılcı bir insansa kilo aldırıcıya, protein tozuna ayıracağı bütçeyi yemeğe ayırarak daha sağlıklı beslenerek kilo alacaktır. Supplement araştırmak için harcadığı vakti de beslenmenin temellerini araştırarak kullanarak hayatı boyunca kilosunu nasıl kontrol edebileceğini öğrenecektir.

Başlangıç için tam yağlı sütün eğer bir sindirim bozukluğu yoksa en iyi kilo aldırıcılardan olduğunu söyleyebilirim. Normal yediklerinin üzerine 1 litre süt içerek kilo alımını başlatabilirsin. fatsecret dostundur, buradan besinlerin kalorilerini hesaplayabilirsin.

Merhaba arkadaslar. Bu baslık baya yardımcı oldu yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim. Ince uzun boylu bir yapıya sahibim ama birazcık gobek var. Gobegi eritirken aynı zamanda kas kutlesini arttırmak istiyorum.
Toz olarak : Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey
Kasein olarak : Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein
Creatine olarak : Optimum Nutrition Micronized Creatine Powder Unflavored
BSN AMINOx Fruit Punch
Optimum Nutrition Opti-Men
BSN CellMass 2.0 Arctic Berry

gibi birseyler düsünüyorum. Pek tecrubeli degilim yanlıslarım varsa yada eklememin yararıma olacagı seyler varsa tavsiyelerinizi dinlemeye hazırım.

yahu şimdi hemen atlayanlar çıkacaktır ama söylemedn edemeyeceğim,

acaba kaç kişi bu stacklere gerçekten ihtiyaç duyacak kadar ciddi ve ağır antreman yapıyor?

Merhaba arkadaslar. Bu baslık baya yardımcı oldu yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim. Ince uzun boylu bir yapıya sahibim ama birazcık gobek var. Gobegi eritirken aynı zamanda kas kutlesini arttırmak istiyorum.
Toz olarak : Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey
Kasein olarak : Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein
Creatine olarak : Optimum Nutrition Micronized Creatine Powder Unflavored
BSN AMINOx Fruit Punch
Optimum Nutrition Opti-Men
BSN CellMass 2.0 Arctic Berry

gibi birseyler düsünüyorum. Pek tecrubeli degilim yanlıslarım varsa yada eklememin yararıma olacagı seyler varsa tavsiyelerinizi dinlemeye hazırım.

üstteki mesajımı biraz daha inceledikten sonra BSN CellMass 2.0 Arctic Berry ile Optimum Nutrition Micronized Creatine Powder Unflavored aynı anda kullanmanın pek mantıklı olmadıgını gordum. BSN den vazgectim. Birde BSN Amino da fruit punch lezzeti kotu diye okudum onun icin green apple olanını almaya karar verdim.

Kisileri tenzih ederek soyluyorum ama ya arkadas body buildingi bir bilim olarak kabul edin ayni fizik kimya gibi egzersiz terminolojisi ogrenilmesen suplementte nasil boyle kombinasyonlar yapiliyor sasiyorum

Lg Smart World

basit, herkesin az buçuk bildiği yelere kendi sevdiği ürünlerini ekliyorlar oldu sana stack

basitçe mantık şu protein ihtiyacı için whey - casein - amino lar
pre workout lar için NO içerikli enerji kompleksleri
post workout için BCAA-Glutamin içerikli supplementler
bir de bunlara creatine türevi (preworkout içinde yoksa) supplementler ekleniyor

Zaten her birine bir ürünn yazsan al sana 4 lü 6 lı kombinasyonlar :)

Beslenmemi tam olarak oturtamadığım için 3 aydır supplement kullanmıyorum. Çünkü beslenme olmadan supplement bir işe yaramıyor. Kullanmaya başladığım zaman yapacağım kombinasyon;

Grenade 50 Calibre Pre-Workout
Bsn Syntha-6 Protein Tozu
Animal Pak
GH Max
Gaspari Amino Max 8000

Daha önce BSN ve Grenade'yi kullanmadım. Bu vesile ile de onları denemiş olacağım. Diğer kullandığım 3 üründen ise gayet memnun kaldım.

arkadaslar merhaba 70 kilo ve 180 boyum var 85 kiloya ulasmak istyrum sizce beslenmem iyimidir..
sabah:
6 yumurta 2si tam
tam tahlilli ekmek
zeytin, domates, beyaz peynir.
Ara öğün:
200gr yulaf ezmesi+1olcek protein tozu+muz+500gr sut. karisim
öğlen yemegi:
) 200gr tavuk göğsü, 200gr makarna, 200gr plav, salata vs bulgur, brokoli
Ara öğün:
Badem, ceviz, kuru uzum ve findik ezmesi 1 avuç.

.whey
Spor zamani
.whey+muz

akşam yemeği:
balık., 200gr tavuk, 1 kase yoğurt , baklagillerden, plav 200gr, Makarna 200gr.

gece:
300 gr lor peyniri +ton balığı bir kutu

Merhabalar boy 1.80 kilo 65 sporda 2. ayım bitti 59 kilo ile başladım hardline progainer kullandım şuan 65 kiloyum. Bulk dönemine girmeyi düşünüyorum. Bu dönem için bana önereceğiniz supplemenler nelerdir acaba ?

Suan elimde Opti-men on hydrobuilder ve xtend var opti-men i sabah kahvaltısından sonra veya oglen yemeginden sonra kullanıyorum xtendi antremandan 30 dakika önce antreman sonrası hydrobuilder bitincede syntha-6 , bsn aminoX ve kreatin kullanmayı dusunuyorum düsünceleriniz nelerdir ? Suan bulk donemindeyim bu arada

Suan elimde Opti-men on hydrobuilder ve xtend var opti-men i sabah kahvaltısından sonra veya oglen yemeginden sonra kullanıyorum xtendi antremandan 30 dakika önce antreman sonrası hydrobuilder bitincede syntha-6 , bsn aminoX ve kreatin kullanmayı dusunuyorum düsünceleriniz nelerdir ? Suan bulk donemindeyim bu arada
Xtend bildiğim kadarıyla intra workout bir supplement, bu nedenle antrenman sırasında kullanmanız daha faydalı olur kanaatindeyim. Bol şans...

Xtend bildiğim kadarıyla intra workout bir supplement, bu nedenle antrenman sırasında kullanmanız daha faydalı olur kanaatindeyim. Bol şans...
Oncelikle yorumunuz icin t.ederim. Intra kullanmayı denedim fakat cok tatlı oldugundan antremanda problem yaratıyor o yuzden antreman oncesi alıyorum

V.G'de bir seneyi geride biraktim. Vucudum hala yagli cok duzgun kardiyo yapmadim. 1.68 boyum var 78 kg.. yaza fit , yaglardan kurtulmus bir sekilde girmek istiyorum. Hangi supplement kombinasyonunu onerirsiniz ?
Not: simdiye kadar optimum whey , carnivor beef, m.nitrotech ,dymatize fusion7 kullandim.

Back
Yukarı