EFE_57
Üye
Aylik gelir cok sorun degil yani bu verdigim linkdeki urunleri rahatca alabilirim sizin tavsiyeniz nedir ?Aylık gelirin ne kadar?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aylik gelir cok sorun degil yani bu verdigim linkdeki urunleri rahatca alabilirim sizin tavsiyeniz nedir ?Aylık gelirin ne kadar?
Yolun çok başındasın. Günlük altı üstü 120 gr protein ve 2500-3000 ihtiyacın var. Supplemente ihtiyacın yok.Aylik gelir cok sorun degil yani bu verdigim linkdeki urunleri rahatca alabilirim sizin tavsiyeniz nedir ?
Metabolizmam hizli calistigi icin yediklerimi hemen eritiyorum beslenmemde sorun oldugunu dusunmuyorum benim amacim supplementlerle takviye yapip erimeden kasa cevirmekYolun çok başındasın. Günlük altı üstü 120 gr protein ve 2500-3000 ihtiyacın var. Supplemente ihtiyacın yok.
Güzel bir teori,ilginc,gelismeleri burdan bildirirsen memnun oluruzMetabolizmam hizli calistigi icin yediklerimi hemen eritiyorum beslenmemde sorun oldugunu dusunmuyorum benim amacim supplementlerle takviye yapip erimeden kasa cevirmek
Yanlismi dusunuyorum acaba sizin fikriniz nedir daha yeniyiz bu sporda yonlendirilmeyw ihtiyacimiz varGüzel bir teori,ilginc,gelismeleri burdan bildirirsen memnun oluruzözellikle yediklerinin erimeden kasa cevrilmesi konusunda
Kolay Gelsin.
Ama yönlenmemekte direniyorsun. Kilo alamayan herkes hızlı metabolizması olduğunu zanneder, zamanında 55 kiloda ben de öyleydim. Ancak insan metabolizması o kafada uyanan şekilde çalışmıyor. En hızlı metabolizmayla en yavaş metabolizma arasında çok büyük farklar yok, yani aynı yaşam tarzı ve kas kütlesine sahip 2 kişiden birisi günde 2000 birisi günde 3000 kalori tüketmez. Diyelim ki inanılmaz hızlı bir metabolizmayla günde 5000 kalori harcayan hayali bir karakterimiz olsun. Günde 5500 kalori aldığında kilo alacaktır. Bu 5500 kaloriyi neyle aldığı da çok az farkedecektir. Eğer hayali kahramanımız akılcı bir insansa kilo aldırıcıya, protein tozuna ayıracağı bütçeyi yemeğe ayırarak daha sağlıklı beslenerek kilo alacaktır. Supplement araştırmak için harcadığı vakti de beslenmenin temellerini araştırarak kullanarak hayatı boyunca kilosunu nasıl kontrol edebileceğini öğrenecektir.Yanlismi dusunuyorum acaba sizin fikriniz nedir daha yeniyiz bu sporda yonlendirilmeyw ihtiyacimiz var
Merhaba arkadaslar. Bu baslık baya yardımcı oldu yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim. Ince uzun boylu bir yapıya sahibim ama birazcık gobek var. Gobegi eritirken aynı zamanda kas kutlesini arttırmak istiyorum.
Toz olarak : Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey
Kasein olarak : Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein
Creatine olarak : Optimum Nutrition Micronized Creatine Powder Unflavored
BSN AMINOx Fruit Punch
Optimum Nutrition Opti-Men
BSN CellMass 2.0 Arctic Berry
gibi birseyler düsünüyorum. Pek tecrubeli degilim yanlıslarım varsa yada eklememin yararıma olacagı seyler varsa tavsiyelerinizi dinlemeye hazırım.
Xtend bildiğim kadarıyla intra workout bir supplement, bu nedenle antrenman sırasında kullanmanız daha faydalı olur kanaatindeyim. Bol şans...Suan elimde Opti-men on hydrobuilder ve xtend var opti-men i sabah kahvaltısından sonra veya oglen yemeginden sonra kullanıyorum xtendi antremandan 30 dakika önce antreman sonrası hydrobuilder bitincede syntha-6 , bsn aminoX ve kreatin kullanmayı dusunuyorum düsünceleriniz nelerdir ? Suan bulk donemindeyim bu arada
Oncelikle yorumunuz icin t.ederim. Intra kullanmayı denedim fakat cok tatlı oldugundan antremanda problem yaratıyor o yuzden antreman oncesi alıyorumXtend bildiğim kadarıyla intra workout bir supplement, bu nedenle antrenman sırasında kullanmanız daha faydalı olur kanaatindeyim. Bol şans...