İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 - 2.5 yıllık çalışmanın ardından artık, supplementlara biraz daha ağırlık vermeye başladım.

Antreman öncesi glutamin (MHP), creatine (Ultimate Nutrition) ve yarım tüp weider mega fort aminoyu suda karıştırıp içiyorum. Antremandan hemen sonra gene glutamin, creatine ve kalan mega fortu ayrıca hidrolize whey (MHP) ve Vitargo ile 500 ml suda karıştırıp içiyorum. Gece yatmadan önce de Weider Casein.

Antrenman öncesi: Weider Premium Bcaa + Weider Max. Krea-Genic
Antrenman sonrası: Weider Premium Bcaa
Antrenman sonrası öğünde : ZMA Çinko 220 (50mg)
Gece yatmadan önce: 1 tüp tamamı Weider Mega Forte Amino

Not: Protein tozlarına inancım kalmadığı için kullanmıyorum. Öğünlerime dikkat etmeye çalışıyorum.

yağ yakımı programıım.
İF Beslnme sistemi , ağırlık günlerinde (3 gün ) x2 carb , diğer günler lov carb. 6 gün 30 dk cardiyo. 1 gün off

hydroxycut elite + Nutrade 3000 mg L-carnitine + dymatiz iso-100

Nasıl kombine sizce ?

Ultimate Iso Sensation 93 Antreman sonrası 1.5 ölçek
WEIDER AMINO LIQUID MEGA FORTE Yarım tüp antreman öncesi yarım tüp uykudan uyanıp
Mhp Glutamine-Sr antreman sonrası ve gece uyumadan önce
Weider Pure Creatine antremandan 1 saat önce ve hemen sonra
bsn no xplode antremandan 20dk önce

Slm

Slm arkadaşlar, acil yardımınıza ihtiyacım var!!!
Elimde şunlar var,
Optımum whey
Optımum casein
Bsn no xplode
Bsn cellmas
Bsn nıtrix
Scivation xtend
Nutritıon zma
Animal pak
Animal mstak.

Haftada 5 gün agırlık calışıyorum orta seviyede, antremanlarımı saat 14 ile 17 arası yapıyorum acil cevap lütfen..

Androm kardes ben bu yazmış oldugun lıstedeki suplementler bende var .. Tam olarak nasıl kombi yapacagım ? Yardım edermısınız??!! Lütfen..

Slm

Slm arkadaşlar, acil yardımınıza ihtiyacım var!!!
Elimde şunlar var,
Optımum whey
Optımum casein
Bsn no xplode
Bsn cellmas
Bsn nıtrix
Scivation xtend
Nutritıon zma
Animal pak
Animal mstak.

Haftada 5 gün agırlık calışıyorum orta seviyede, antremanlarımı saat 14 ile 17 arası yapıyorum acil cevap lütfen..

öncelikle cok gereksiz masraf yapmissin... ama yardimci olayim, Whey antrenman günlerinde antrenmandan sonra al.. animal pak Sabah kahvaltisinda yarim Saat sonra 1 adet al, antrenmandan 40 dakika önce no xplode ve 1 adet animal mstak, yatmadan önce ZMA ve Casein al.. Xtend antrenman esnasinda suyun icine karistirip icebilirsin.. cellmassi ise gün icinde istedigin zamanda icebilirsin fakat aksam almamaya dikkat et yag yapabilir icerigi Seker dolu cünkü...

bana bi cevap verirmisiniz. aynı anda protein tozunu içerken amino tablet yutabilirmiyim ? emilim ve sindirimde bi eksiklik yada problem olurmu ? yani 2 sini aynı anda alabilirmiyim ? lütfen cevap

bana bi cevap verirmisiniz. aynı anda protein tozunu içerken amino tablet yutabilirmiyim ? emilim ve sindirimde bi eksiklik yada problem olurmu ? yani 2 sini aynı anda alabilirmiyim ? lütfen cevap
Aynı anda derken araya biraz zaman koyarsan daha çok verim alırsın bence. Antreman biter bitmez protein tozunu içip, 30-45 dk sonra da amino tabletlerini yutabilirsin. (BCAA dahil) İlla böyle kullan diyemem her metabolizma farklı verimlilikler gösterir ama ben bu şekilde kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum iyi de verim alıyorum.[DOUBLEPOST=1387627699][/DOUBLEPOST]
xtend'le noxplode aşağı yukarı aynı işi yapıyor biliyorum elimizde nekadar supplement varsada kullanmak iyimidir acaba
Xtend BCAA ağırlıklı bir intra work out ürünüdür. NoXplode'u da intra olarak kullanan var ama ürün pre-workout ürünü.. En iyi verimi nasıl aldığına kendin deneyip karar vermelisin. Ben ikisini de denedim Xtend den aldığım verim çok daha fazla. Ama sana katılıyorum ikisini kullanmak fazla lüks ve vücudu boşa yorarsın birini kullanmakla ikisini kullanmanın çok büyük bi fark yaratıcağını zannetmiyorum.

Arkadaşlar bir kaç yerde gerçekten işe yarayan supplementlar olarak whey+creatin+multivamin+efa acid (omega3 ve omega 6) olarak okudum diğerleri pazarlama stratejisi diyordu ve bu 4 sup.gayet yeterli diyordu siz ne düşünüyorsunuz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar foruma ilk defa yorum yazıyorum ve bilginizden yararlanmak istiyorum yaklaşık 3 yıldır vucut gelistirmeyle ugrasıyorum ve son 1.5 yıldır belli stackler yapıp kullanıyorum ama sizinde bildiginiz uzere bir cok supplementin kullanım dozajı, suresi ve birlikte alınması gereken urunlerin etkileri konusunda bir cok yerde bir cok farklı uygulamalardan bahsedilmekte. 21 yasındayım hacim ve kas kutlesi olarak orta seviye bir vucut gelistirmeci oldugumu dusunuyorum olculerim yeterince iyi durumda simdilik. Su an bulking up donemindeyim ve elimde supplementlerim var yakında definisyona gecmeyi planladıgım icin diger supplementlerimde elimde bulunmakta soyle yazıyım ;
MP Assault 736gr (eski formul)
MP Creatine
Gaspari BCAA 6000
Universal Glutamine Caps 750 mg
Optimum Opti-men
Olimp Arginine HCL 1500 xplode
Dymatize Mass Gainer 5.5kg

Gainer bitince yavastan optimum whey' e baslamayı planlıyorum nasıl bir kullanım daha etkili olur benim kullanım seklim ne kadar dogru ya da farklı sekillerde de kullanıp denenmeli midir ogrenmek cok isterim, simdiden cok tesekkurler

Merhaba 28 yaşımdayım üçlü bir kombinasyon yapmayı düşündüm,
*Antrenmandan 45 dakika önce Dymatize liquid super aminoa
*Antrenmandan hemen sonra tekrar Dymatize liquid super amino + All Stars iso-tech 94
*Gece yatmadan önce Weider amino liquid mega forte kullanıyorum.
*Sabah kalkınca son kullanma tarihi yaklaşan Muscletech-nitrotech kullanıyorum
Kombinasyon ve kullanım şekli konusunda önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden yardımcı olacak tecrübeli arkadaşlara Teşekkür ediyorum.

Merhaba 28 yaşımdayım üçlü bir kombinasyon yapmayı düşündüm,
*Antrenmandan 45 dakika önce Dymatize liquid super aminoa
*Antrenmandan hemen sonra tekrar Dymatize liquid super amino + All Stars iso-tech 94
*Gece yatmadan önce Weider amino liquid mega forte kullanıyorum.
*Sabah kalkınca son kullanma tarihi yaklaşan Muscletech-nitrotech kullanıyorum
Kombinasyon ve kullanım şekli konusunda önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden yardımcı olacak tecrübeli arkadaşlara Teşekkür ediyorum.

Ürünlerin ve sıralaman gayet güzel ama elinde Mega Forte gibi bir efsane varken Dymatize Super Liquid fazla olmuş bence. Bana sorarsan;

*Antrenmandan 30 dakika önce Mega Forte 1 tüpün 2/3'ü
*Gece yatmadan önce Weider amino liquid mega forte 1 tüpün kalan 1/3'ü
*Sabah kalkınca son kullanma tarihi yaklaşan Muscletech-nitrotech

bu şekilde ufak bir değişiklik yapabilirsin. Çalıştığın sürece fazla amino nun zararı olmaz ama ürünlerin kullanımını daha uzun süreye yaymak için böylesi daha uygun olabilir.[DOUBLEPOST=1390647485][/DOUBLEPOST]- Universal Creatine - Günde 1-2 ölçek
- Universal Atomic 7 - Intra kullanıyorum daha çok verim alıyorum
- Universal Amino 3001 - 2 önce 2 sonra
- Optimum Whey - Ant. sonrası
- Opti Men - Günde 4-5
- Hydroxycut Elite Günde 1-2
- Olimp CLA - Günde 2-3

- Omuz sakatlığım yeni iyileşmeye başladığı için günde 2-3 Ultimate Nutrition Glucosamine MSM kullanıyorum. Bitince devam etmeyeceğim.

Düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar.
Yaklaşık 10 aydır düzenli bir şekilde bb yapıyorum. Çok fazla supplement kullanmadım ama bu ay özellikle göğüs ve omuz başlarımın ufaklığından yakınarak küçük bi kombin yapmak istedim. Boy 182 kilo 78 ne kullanmamı önerirsiniz. Gainer mi protein tozu mu tam karar veremedim ama şuan kafamdaki. Bsn syntha 6 ve Mp iron cre3. Protein creatin ile verim alabilir miyim bu ürğnler bittikten sonra uzun bi süre yine supplement kullanmamayı düşünüyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

OPTIMUM SUPER MASS GAINER VE OPTIMUM WHEY PROTEIN TOZUM VAR ANTREMANDAN 30 dakıka ONCE GAINER HEMEN SONRA PROTEIN ALSAM NASIL BIR DURUM OLUR AVANTAJ DEZAVANTAJLARI NELERDIR

Arkadaşlar bana bi yardim edin ltf. Weider premium whey,, bsn noxplode 2.0,,, ve universal 3001 amino almayı düşünüyorum.sizce eklemem veya ćıkarmam gereken ürün varmı. 8 aydır yapıyorum bu sporu. 3 ay carnicor beef protein ve super pump kullandim.

multivitamin ekleyebilirsiniz. ilk etapta aminoyu almadan deneyin dilerseniz sonrasında gereklilik duyarsanız ekleyin. veya wieder içindeki bcaa yetersiz gelirse bcaa tarafında bir alım da yapabilirsiniz...

Back
Yukarı