:lol: sevgili prontobasso.. öncelikle senin yazdıklarını çok ii anladım ve eğer gördüysen tşk bile ettim ama ben bu sporu 5 aydır düzenli yapıyorum ve whey protein tozunun yanına ekleyebileceğim ve en iyi uyum sağlayacak , bir ya da en fazla iki suplement tavsiyesi istiyorum sadece.
Cevabı yazdım diyosun ama sen oraya 10 tane destekleyici ürün yazmışsın, iyi güzel açıklamışsın ok ama beş aydır yapan biri için çok değil mi? değilse bile benim maddi gücüm hangisine olanak tanır? veya benim seçebileceğim en uyumlu suplementler hangileri olabilir? ve bi dünya soru!!!!
Sonuç olarak demek istediğim, çok bilmişlik yapıp insanları bozmaya çalışmak olmamalı amacın, bişeyler biliyosan bilmeyenlerle paylaş, paylaşmayacaksanda ukalalık yapmaya hiç gerek yok, çünkü bu sitede bilgilerini düzeyli olarak paylaşan bir sürü insan olduğuna eminim.. saygılar
Bak, birincisi bana çok bilmiş yada ukala diyemezsin bunlar hakarete girer forum kurallarını oku.
ikincisi whey protein, glutamin, creatin, animal pack (multivitamin), olmazsa olmaz supplementlerdir.
animal nitro (bcaa ve aminoasit), animal stac (testo booster) animal pump (creatin ve nox) bunlarda 5 ayını doldurmuş öncedende bu işi yapmış senin için fazla gelmez, bunlar steroid değil.
ayrıca gücün hangilerine yetiyor ve yaptığım uzun açıklamada hangilerinin uygun olucağını düşünüyorsan onları alırsın.
150 bin kere tartışılan konular bunlar forumda ve gelip ilk mesaj olarak hemen benim altıma reçete yazdırır gibi ben başlayalı 5 ay oldu hangi supplementleri aliyim diye yazarsan saçmalamış olursun ve benim verdiğim tepki az bile kalır sana.
bi kere boyun kaç kilon kaç yağ oranın ne amacın ne kilo vermekmi hacim kazanmak mı yağ yakmakmı kas parçalamakmı, nasıl besleniyorsun protein tozundan başka öğünlerin nasıl kaç gr protein alıyorsun kaç gr karbonhidrat alıyorsun vitamin ne kullanıyorsun ne kadar antrenman yapıp ne kadar dinleniyorsun uyku düzenin nasıl, antrenman tekniğin ne ve gelişimim durdu diyorsun.
sen hiçbir bilgi verme forumu okuma ilk mesajında sadece ne kullanıyım diye sor senin gibi bin kişi sormuşken aynı soruyu sonra laf söleyince de çok bilmiş de ukala de.
allahım sen sabır ver ya.