İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nitrotech i sürekli kullanmayın bence. her ne kadar creatine in cycle edilmesi gerekmiyor deselerde cycle etmek daha iyi olacaktır. hatta mümkünse ne kullanırsanız kullanın ara verin etki azalınca Whey hariç tabi ama o bile ara verilebilir garantiye alalım işi :)
 
ON Whey
ON Casein
AST Multivit.
Creapure
Glutamine
Balik Yagi
Animal Flex
Universal Amino

bunlar bana yeterli
 
arkadaşlar nitrofull nasıl bir marka kullanan varmı.ben bir alış vriş sitesinde iki adet kiloluk whey ve 1 adet pure cretine aldım uygun fiyata aldım bilinmiş bir site.

bizim salonda pek tutulmayan bir marka ve bildiğim kadarıyla normalde de pek rabet yok. kullandığım tek ürünü sıvı carnitine ve beklediğim verimi alamamıştım.

ultimate ve universal BANA GÖRE en iyileri.

Dip.not: tabi abilerim en iyisini bilirler ben sadece 2 yıldır yapıyorum. bide onlara sorabilirsin istersen.
(abilerim: benden yaşça büyük olup uzunca bir süredir bb ile ilgilenenler üyeler :))
 
optimum whey
animal pak
animal pump.. kuıllanıodum fakat bu grip salgını benıde vurdu yaklasık 4 gundur yatıyorum yatakta ayagımı cıkarmıorm dısarı ve nasıl bır ozlemle kendımı salona atıcam bı bılsenız...

hastlanmasaydım bunların yanına optimum casein,animal m-stak,animal nitro,zma,omega kompleks,glucosamine&msm&chondritin eklemeyı dusunurdum.. ah bi iyileşsemde eskı performansıma kavuşsam..
 
Merhaba arkadaslar herkese, ben kilo vermeden yaglarimi kasa donusturmek istiyorum siki bir calismayla ayni zamanda suplement olarakda hydrocut diye bir urun duydum neyle birlikte kullansam sonuc alirim cok fazla urun kullanmak istemiyrm.ayrica sunuda solemek istiyrm daha once beslenmemi kontrol ederek siki bir sekilde calistigimda yaklasik 8 kilo verdim ama yuzumden dahi anlasilabiliyrdu versigim kilolar bu kiloyu koruyarak nasil vicut gelistirebilirim arkadaslar simiden tesekkurler
 
yağlar kasa dönüşmez senin böyle bir amacın zaten olamaz olsa bile boş amaç(hayal) olur,hydrocut gibi ürünlere gelince bence ürün kullanmadanda iyi bi beslenme programı ve çalışma sistemi ile kiloları rahatca verebilirsin bunun içinde iş hocanda bitiyor veya forumda bilmiyorum varmı aradığın sorunun cevabı ama olması gerek, okuman gerekiyor.
 
tesekkur ederim cevabin icin mertakb. belki yanlis soylemis olabilirim.asil sorum kilomu koruyarak nasil vicut gelistirebilirim olacakti.ayrica bu hydrocut in nasil calistigini basitce izah edebilirmisiniz.
 
acilen supplement kürü uygulamam lazım...bu cümleyi açarsam 9 aydır disiplinli olarak fitness yapiyorum vücudumda değişim yağ oranımda azalma,kas oranımda artış var 85 kiloyum,,,93 kilo olup yağ kütlemi düşürerek kas kütlemi artırmam lazım fakat çalıştıkça yağlarım azalıo kaslarım hala aynı kilolarda artış var ama kaslar büyümüo durdular küstüler sanki=)))..::sanırım kür kullanma vaktim geldi...optimum ve muscletech ve universal ürünlerini rahatça elde edebilcek durumum var tanıdıklar felan ACİL KÜR UYGULAMAMDA YARDIMCI OLUN PLS.hakan79 die bi üye var amacım o tip vücudu elde etmek kiloyu artırarak parçalı vücudumu kaybetmemek saygılar..
 
Tüm emeği geçen arkadaşlara öncelikle teşekkürler.

3 aydır vücut geliştirme sporu ile uğraşıyorum (Boy; 1.79 kilo; 75). Üniversite öğrencisiyim. Tahmin edersiniz ki supplement'lere ayıracak param pek yok. Ben şöyle bir kombinasyon düşünüyorum;

O.N. Whey Protein (antrenman sonrası) + O.N. Casein (yatmadan önce)
X-Tend Scivation (Glutamine+BCAA+Citriuline Malate)
BSN-Noxplode (Creatine+Nitrik oksit)

Şimdi birkaç sorum olacak;

- Glutamine+BCAA zaten O.N. Whey protein içerisinde mevcut, bunları Scivation ile de almak gerekir mi?

- Creatine alımını 3 hafta yapıp 1 hafta almamak gerekiyormuş diye duydum, bu doğru mu? Doğruysa, içinde creatine bulunan Noxplode'u 3 hafta alıp 1 hafta almayacak mıyım?

- Kaslarımın iyi gelişimi için olmazsa olmaz 2 ürüne kadar daha ekleme yapabilirim, bunun için önerilerinizi rica ediyorum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)
 
@Alpagut;

Başlangıç seviyesindeki bir sporcu olarak sana önceliği supplementlerden çok beslenme düzenine vermeni öneririm. Öncelikle günde 5-6 öğün kaliteli besinler yemelisin. Eğer beslenmende karbonhidrat-protein oranlarından birinde eksiklik varsa o zaman gıda takviyelerine başvurabilirsin. Aksi takdirde paranı boşa harcamış olursun.
Neyse..
Günde 5 öğün düzgün beslendiğini düşünürsek başlangıç düzeyinde
O.N Whey (sabah uyanınca + antreman sonrası) + O.N Casein (yatmadan önce) + MultiVitamin (kahvaltıdan sonra) yeterli olacaktır.

Göstereceğin gelişmeye göre bir yılın sonunda No-xplode ve X-Tend kullanabilirsin.
Ama No-xplode esas olarak nitrik oksit ürünü olduğundan amacın creatin kullanmaksa No-xplode kendi başına yeterli olmayacaktır.
Bu ürünü BSN Cell-Mass ile kombine etmeni öneririm. (Cell-Mass, içeriğindeki Glutamine sebebiyle [FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1]recovery özelliği olan da bi ürün)

Ama klişe bi tabirle ifade edecek olursam "bu ürünlerden mucize bekleme". Başlangıçta da dediğim gibi önceliğin düzgün beslenmek olmalı. thums:


[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
 
Son düzenleme:
Öncelikle bilgiler için teşekkürler. GÜnde en az 5 öğün yiyorum, protein ağırlıklı olmasına dikkat ediyorum. Aklıma birşey takıldı, bu Cell-Mass nedir tam olarak. Bir de birçok ürünün içerisinde creatin olabiliyor vb. benzer ürünler de. Bu kombinasyonu yapmak bazı maddelerin vücuda gereksiz yere aşırı alımına sebep olabilir mi. Yani bu da fazladan sokağa atılmış para demek olur. Yani mesela creatin, glutamine, bcaa birçok supplement'de var gibi görünüyor.
 
Öncelikle bilgiler için teşekkürler. GÜnde en az 5 öğün yiyorum, protein ağırlıklı olmasına dikkat ediyorum. Aklıma birşey takıldı, bu Cell-Mass nedir tam olarak. Bir de birçok ürünün içerisinde creatin olabiliyor vb. benzer ürünler de. Bu kombinasyonu yapmak bazı maddelerin vücuda gereksiz yere aşırı alımına sebep olabilir mi. Yani bu da fazladan sokağa atılmış para demek olur. Yani mesela creatin, glutamine, bcaa birçok supplement'de var gibi görünüyor.


Belirttiğin gibi supplement kombinelerini çok dikkatli yapmak gerekiyor. İhtiyacımız ve hedefimiz doğrultusunda supplement stratejimizi belirlemeliyiz.
[FONT=&quot][/FONT]

Son zamanlarda supplement kullanım stratejisi anterman öncesi(pre-wokout) ve antreman sonrası(post-workout) desteklerinin kombine edilmesi şeklinde oluyor.

Anterman öncesi(pre-workout) destekleri, vucuttaki nitrik oksit seviyesini artirip, pump etkisi verir. Ayrıca konsantrasyonu ve enerji düzeyini yükselterek antreman performansını arttırmayı hedefler.

Anterman sonrası (post-workout) ürünleri ise, genel olarak hacim arttırıcı ve recovery özellikleri sebebiyle tercih edilirler.
Cell-Mass, yeni nesil creatinlerden oluşan kompleks bir üründür. Şu anda piyasada en çok tercih edilen post-workout desteklerinden biridir ve NO-xplode ile kombine edilmesi bu üründen alacağınız verimi arttırır.


[FONT=&quot]



[/FONT]
 
O.N. Whey Protein (antrenman sonrası) + O.N. Casein (yatmadan önce)
X-Tend Scivation (Glutamine+BCAA+Citriuline Malate)
BSN-Noxplode (Creatine+Nitrik oksit) ve Cell-Mass

Uygun mudur sizce?
 
O.N. Whey Protein (antrenman sonrası) + O.N. Casein (yatmadan önce)
X-Tend Scivation (Glutamine+BCAA+Citriuline Malate)
BSN-Noxplode (Creatine+Nitrik oksit) ve Cell-Mass

Uygun mudur sizce?


No-xplode + Cell-Mass kullanmak için erken bir dönemde olduğunu düşünsemde sen bilirsin tabii.
Aldığın ürünleri şu şekilde kullanabilirsin:
*No-xplode (antremandan 30-45dk önce) (alt: Gaspari Superpump250)
*X-Tend (Antreman esnasında) (alt:Controlled Labs Purple Wraath)
*Cell-Mass (Antremandan hemen sonra) (alt: Gaspari SizeOn)
*O.N Whey (Antremandan 30dk sonra + Sabah uyanınca (gerekirse) )
*O.N Casein (Gece yatmadan önce)
 
3 aydır vg yapan için tamamı çok erken. Hele nox veya cell mas. O tavsiye edilen gaspari ürünleri ise supplementlerde son noktadır, sp + sizeon en uçtaki supplementlerdir, daha sonra phoromonlar ve sonra da anabolik steroidler gelir. kesinlikle ama kesinlikle alma.
hem paran boşa gider, hem vücudun boşuna yorulur (böbrek karaciğer)

casein de alma. onun yerine yatarken lor ye.

diğer supplementleri de alma bence şimdilik. onlara vereceğin parayı tavuk balık için kullan sağlam altyapıyı oluştur. ille alacaksan basit bir whey al optimum olabilir biraz placebo etkisi de olur. ama sadece bunu al. kreatin falan da alma çok erken.

değilse belirttiğin kombinasyon sonucu verdiğin para vücutta herhangi bir artışa neden olmadan idrar olarak dışarı gidecek.
 
bir beginner için whey kullanmak gayet yeterli...daha fazlasına kaçmak saçmadır...zaten zamanla daha fazlası için vücudun,hormonların seni uyarmaya başlayacak..ozman alırsın onları ki şimdiden bunlara konsantre olmak yanlış..
 
6 aydır düzenli-düzensiz çalışıyorum başlangıçtan beri 10kg aldım temiz değil tabi :) whey kullanıyodum ve bitti. şimdi Nitrotech preload creatine ve whey kullanmayı düşünüyorum

çalışma öncesi nitrotech sonrası whey ve preload creatine şeklinde.
bunun yerine white flood-green magnitude tarzında ürünlerle wheyi kombine etsem mi daha iyi olur yoksa 6 aylık biri için ilk söylediğim iyi midir

hangisi daha iyi olur sizce? Whey + pre post ürünleri mi yoksa başta belirttiğim haliyle mi :)
 
Sanırım şimdilik ideal supplement kombinasyonumdan vazgeçeceğim, gözüm korktu açıkçası. Şimdilik creatin ve whey ile devam edeceğim.

Bir sorum daha olacak; ben bu supplement kombinasyonunu ne zaman kullanacağım. Mart başında başlamam iyi midir? Çünki bahara iyi bir vücutla girmek istiyorum.bench_O
 
mrb arkadaşlar bayadır bu forum mu takip ediyorum ama şimdi supplement kürü yapmak istiyorum 2 yıldır yapıyorum bb yi ve yazdıgım supplementlere yorumlarınızı bekliyorum

1.optimum whey protein
2.weider creatin
3.hardline arginine
4.twinlab amino fuel liquid
5.universal gh-max
6.hardline nox2

yorumlarını bekliyorum şimdiden saolun boy 1.86 kilo 74
 
eyy alpagut!!!!! mart da başla istiyorsan karar senin vücudunu dinle..ayriyetten bu kadar panik yapma başlasan da bişey olmaz...
 
Back
Yukarı