İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MuscleTech Nitro-tech^3
MuscleTech Anabolic Halo^2
Gaspari Superpump250^2
BSN Nitrix^3
Aminess-n
Supplement Direct Bcaa
Weider Mega Forte^2
Universal Animal Pak
Universal Animal Flex
Higher Power Fish Oil

Bu kombineden oldukça umutluyum.:)

Bu çok uçuk bir fikir olmuş therion.

50 gram çok büyük bir rakam. Antrenman öncesi ve sonrası öğünlerde aldığın proteinleri hiçe saymış oluyorsun böylece.

Ayrıca tabletinde 5 gr amino olan bir aminoasit ben hayatımda görmedim.
Bulman çok zor.

Antrenman sonrası 2 ölçek xtend içmek yerine, 1 ölçek antrenman boyunca, 1 ölçek de antrenman sonrası içmek daha mantıklı senin bu dediğine göre.

Ayrıca antrenmandan 1-1,5 saat sonra mutlaka iyi bir öğün şart.

Xtend'i gözünde bu kadar büyütme. Bu ürün bcaa ve glutamin ürünü.

Hadi esansiyel olmayan aminolar vücut tarafından sentezleniyor, ama senin alman gereken 5 esansiyel aminoasit daha var.

Bence en güzeli 1 ölçek xtend antrenman boyunca, 1 ölçek sonrası ve antrenmandan 1 saat sonra güzel bir yemek. :)

İyi sporlar

sleepy aslında söylemeye çalıstıgım sey 5 gr amıno degıldı. tabletınde 3 gr da olabılır farketmez. sadece ant ıcerısınde vucuda yavas yavas 30 gr amıno vermıs oluyoruz. kucuk dozlarda ve aralıklarla vucuda ıhıtıyacı olanı verınce sankı daha ıyı tepkı verıyor, ondan dolayı böle dusundum. x tend le ılgılı hıc oyle buyuk beklentılerım yok, sadece ant sonrası ıcerım demıstım.

sleepy aslında söylemeye çalıstıgım sey 5 gr amıno degıldı. tabletınde 3 gr da olabılır farketmez. sadece ant ıcerısınde vucuda yavas yavas 30 gr amıno vermıs oluyoruz. kucuk dozlarda ve aralıklarla vucuda ıhıtıyacı olanı verınce sankı daha ıyı tepkı verıyor, ondan dolayı böle dusundum. x tend le ılgılı hıc oyle buyuk beklentılerım yok, sadece ant sonrası ıcerım demıstım.

Xtend ile ilgili beklentin olmadığını biliyorum. Ama antrenman sonrası sadece xtend yetmez demeye çalıştım. Güzel bir öğün de gerekir.

Aslında aminonun 2 gr olması birşeyi farkettirmez. Tablet şeklinde olduğu sürece senin zararına olacaktır. Mekanik de olsa mide sindirim için enerji harcamaya başlayacak.

Böyle bir düşüncen varsa al bir sıvı amino, 12-15 gram arası amino içerecek şekilde ekle içeceğine. Bunu antrenman boyunca yudumla.

Yanlız 10 gram üstü antrenman sırasında bence gereksiz.

Piyasadaki hiçbir intraworkout ürünü 10 gramdan fazla amino içermiyor.

Eğer antrenman öncesi sağlam bir öğün yapıyorsan bu zaten sana yetecektir, antrenman boyunca 30 gramlara çıkmana gerek yok.

tsk sleepy. aslında kombıneyı ve beslenmemı gune soyle yaymayı dusunuyorum.
sabah kalkar kalmaz xtend 7.40
kahvaltı 8.00
myfusıon 9.40
öğle yemegıne kadar arada bı kac kasık pirinç lapası+haslanmıs tavuk
öğle yemeği 12.40
ant öncesi öğüne kadar arada bı kac kasık pirinç lapası+haslanmıs tavuk
ant öncesi öğün 17.00
greenmagnitude+whıte flooddan bırer olcek karıstırıp ıcmek 18.20
19.00 antrenman (o esnada xtend 1 ölçek)
20.00 anrenman sonu (xtend 2 ölçek)
21.00 akşam yemeği
22.30 myfusıon
24.00 myfusıon ve nolvadex xt
yatış.

saygılar.........

sabah aç karnına protein ve xtendi karıştırarak iç

kahvaltı nedir (yumurta süt peynir v.s. )

ozzers kahvaltı nedır derken sorumu bu anlamadım ama evet peynır zeytın yumurta falan ıste. normal ınsanların yaptıgı kahvaltılardan, yanı abartı bı beslenme yok. bu arada yumurtanın beyazına bırazcık yuklensem sıvılce yapıyor bunu anladım. o yuzden enfazla 1-2 adedi gecmıcem.

saygılar......

ok poğça ekmek arası v.s. anladım

öncelikle şunu soylemek ıstıyorum yemek duzenın beslenme duzenin tamamen olmasada yanlış
unutma aldıgın urunlerın uzerınde 2000 kcl yazar dıkkatını cekmıstır yanı urunden tam etki alman için 2000 ve uzerını almalısın buda eminimki bir çoğumuz için bu düzeni tutturmak zor

istersen aşşağıda yazacagım beslenme düzenini uygula
saatlerini kendine göre ayarlarsın

kalkış 7,20 whey protein + xtend su ile -----30 gr protein

8,50 4 yumurta beyazı 100 gr az yaglı beyaz peynir 50 gr çavdar ekmeği
36 gr protein 32 gr k,hidrat 10 gr yağ

10,30 1 adet elma ---25 gr k.hıdrat

12,40 100 gr tavuk yada et ürünü 50 gr pirinç
25 gr protein 35 gr k.hidrat 5 gr yağ

16,00 300 gr az yağlı yoğurt
15 gr prıtein 35 gr k.hidrat 5 gr yağ

18,00 200 gr haşlanmış patates 300 gr yoğurt 1 adet tam yumurta
maydonoz yada semiz otu ilave edebılırsın
28 gr protein 53 gr k.hidrat 12 gr yağ

19,00 greenmagnitude+whıte flooddan bırer olcek

20,00 ant

20,45 ant hemen sonra whey glutamın creatın
30 gr protein

50 dk sonrası 100 gr tavuk 50 gr pirinç 25 gr çavdar ekmeği karışık salata
25 gr prıtein 50 gr k.hidrat 8 gr yağ

PROTEİN:190 gr
K.HİDRAT:215 gr
YAĞ:40 gr
KALORİ:1,980 K.cal

ok poğça ekmek arası v.s. anladım

öncelikle şunu soylemek ıstıyorum yemek duzenın beslenme duzenin tamamen olmasada yanlış
unutma aldıgın urunlerın uzerınde 2000 kcl yazar dıkkatını cekmıstır yanı urunden tam etki alman için 2000 ve uzerını almalısın buda eminimki bir çoğumuz için bu düzeni tutturmak zor

istersen aşşağıda yazacagım beslenme düzenini uygula
saatlerini kendine göre ayarlarsın

kalkış 7,20 whey protein + xtend su ile -----30 gr protein

8,50 4 yumurta beyazı 100 gr az yaglı beyaz peynir 50 gr çavdar ekmeği
36 gr protein 32 gr k,hidrat 10 gr yağ

10,30 1 adet elma ---25 gr k.hıdrat

12,40 100 gr tavuk yada et ürünü 50 gr pirinç
25 gr protein 35 gr k.hidrat 5 gr yağ

16,00 300 gr az yağlı yoğurt
15 gr prıtein 35 gr k.hidrat 5 gr yağ

18,00 200 gr haşlanmış patates 300 gr yoğurt 1 adet tam yumurta
maydonoz yada semiz otu ilave edebılırsın
28 gr protein 53 gr k.hidrat 12 gr yağ

19,00 greenmagnitude+whıte flooddan bırer olcek

20,00 ant

20,45 ant hemen sonra whey glutamın creatın
30 gr protein

50 dk sonrası 100 gr tavuk 50 gr pirinç 25 gr çavdar ekmeği karışık salata
25 gr prıtein 50 gr k.hidrat 8 gr yağ

PROTEİN:190 gr
K.HİDRAT:215 gr
YAĞ:40 gr
KALORİ:1,980 K.cal

Hacim için karbobhidrat miktarı az gelebilir..
Genelde
225 gr protein-400 gr karbonhidrat-kg*1 gr yağ hacim almak için gerekli olarak düşünüyorum..

saol ozzers elıne sağlık. bu arada beslenme programımdakı yanlıslık nedır? olay pılav olayımı? eğer oysa yagsız ve tuzsuz lapayı gun ıcıne yayarak yemek olumlu dıye duymustum. bu arada elımde whey yok kombınemdekı proteın tozu karma bı toz olan myfusıon.soyledıın plana uymaya calısagım ama whey ıle ılgılı kısımlarda ve bazı yerlerde bazı kısımları bıraz degıstırmem gerekecek.

saygılar........

bıraz daha detay vereyım. suplementım yok uzun zamandır ve su sekılde duzenlıyorum beslenmeyı. sabah bahsettıgım gıbı kahvaltı yapıyorum, bos noxplode kutusuna pırınc lapası(tavuk falan yok ıcınde sadece lapa) koymus oluyor ve ıse getırıyorum. saat 10 cıvarı bı ıkı kasık bırde 11 cıvarı 3 4 kasık alıyorum. 12 30da öğle yemegı yıyorum(işte yedıgımden ne cıkarsa. ama genelde et turevı cıkar) saat 15 de ve 16 da yıne pılavdan kasıklıyorum. 17 de pılavın gerı kalan tamamını yıyorum (ant oncesı besınım bu olmus oluyor). 18de ısten cıkıyorum. 19 da ant yapıyorum. 20.00 gıbı bı ogun yıyorum (evde ne cıkarsa ama genelde tavuk turevı). gecede yumurta falan atısıtırıp yatıyorum. farkındayım eksık bı beslenme ama ınan elımde kutu ıle pılav getırmek ve ıste yemek bıle fedakarlık gerektırıyor kı fazlasını ancak suplement ıle kapatabılırım (pratık oldugu ıcın).
suplementler gelıncede yukardakı msjımda yazdıgım ve ozzerınsın onerdıgı seylere uymaya cabalıcam. durum bundan ıbaret.

saygılar.....

bıraz daha detay vereyım. suplementım yok uzun zamandır ve su sekılde duzenlıyorum beslenmeyı. sabah bahsettıgım gıbı kahvaltı yapıyorum, bos noxplode kutusuna pırınc lapası(tavuk falan yok ıcınde sadece lapa) koymus oluyor ve ıse getırıyorum. saat 10 cıvarı bı ıkı kasık bırde 11 cıvarı 3 4 kasık alıyorum. 12 30da öğle yemegı yıyorum(işte yedıgımden ne cıkarsa. ama genelde et turevı cıkar) saat 15 de ve 16 da yıne pılavdan kasıklıyorum. 17 de pılavın gerı kalan tamamını yıyorum (ant oncesı besınım bu olmus oluyor). 18de ısten cıkıyorum. 19 da ant yapıyorum. 20.00 gıbı bı ogun yıyorum (evde ne cıkarsa ama genelde tavuk turevı). gecede yumurta falan atısıtırıp yatıyorum. farkındayım eksık bı beslenme ama ınan elımde kutu ıle pılav getırmek ve ıste yemek bıle fedakarlık gerektırıyor kı fazlasını ancak suplement ıle kapatabılırım (pratık oldugu ıcın).
suplementler gelıncede yukardakı msjımda yazdıgım ve ozzerınsın onerdıgı seylere uymaya cabalıcam. durum bundan ıbaret.

saygılar.....

benim anlatmaya çalıştıgım 6 öğün (muhakkak) kaliteli protein ve karb. oluşmalı

düzenini kendine göre ayarlarsın

evet berbes onu istedıgın şekilde ayarlarsın mesela elmanın yerine yulaf ekliyebilirsin

ozzers haklısın 6 öğün dengelı beslenmek lazım ama bu ısı hobı olarak yapıyor ve 9-18 arası sporla alaksız bı ıste calısıyor olunca 6 öğün dengelı beslenmeyı bırak 6 öğüne zaman ayırabılmek bıle cok guç oluyor benımde bu durumda yapabıldıgım en buyuk fedakarlık boş bi noxplode kutusuna pirinç lapası koyup işe getırmem ve ondan sabah öğle yemegı arası ve öğle aksam yemegı arası kasıklamam. he bıde ısten cıkmadan 1 saat once kalanını yıyıp ıs cıkısı spora gıtmem. gercı daha 1 aydır lapa ısını yapmama ragmen sımdıden angarya gelmeye basladı. suplement bu konuda devreye gırıyor dıye dusunuyorum. yanı olay daha pratık beslenme. acıgı kapatma. beslenme konusunda zaman ayırabılmek anlamında en cok zorlandıgım öğünler sabah ıle öğle yemegı arası acıkıyorum onda sıkıntı var bırde ant öncesı ogunde. kahvaltı, öğle yemegı ve ant sonrası(aksam yemegı) konusunda sıkıntım yok. suplementlerıde zorlandıgım ve acıgını hıssettıgım yerlere monte etme amacıyla kullanıyorum. amacım guc patlamsı vs yasamak dııl sadece beslenememı yeterlı duzeye cekıp bıraz hacım ve sert goruntu elde etmek. ant enerjımde, bastıgım kılolarda fena değil.

urunlerım bı kac gune elımde olacak : myfusıon-xtend-whıte flood-green magnıtude-novadex. sleepy nın tavsıyelerınıde dıkkate alarak whey yerıne karma proteın tozu aldım. eger eklenecek bısey varsa novadex xt nın yerıne alabılırım. yada dersenızkı novadex gayet basarılı olur bu kombınende aynen dursun.

saygılar.........

merhaba beyler

3 aydır body yapıyorum, tr'den ON Whey protein aldım ve netrution'dan aşağıdakileri sipariş edicem, en az 1 aylık yukleme yapmak istiyorum hacim için. sizce supplementler uygun mu? tavsiyeleriniz varsa duymak isterim....

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Creatine Powder, Micronized, Unflavored[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1200 g[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]
BCAA 5000 Powder, Instantized, Unflavored[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]336 grams[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]
Glutamine Powder[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]300 grams[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]
ZMA[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]180 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]
Superior Amino 2222[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]325 tablets

Yaşım 26 boyum 1.83 kilom 69
[/SIZE][/FONT]

şu kombine hakkında yorum yapabilecek birileri var mı acaba?daha önce başlık ta açmıştım ama pek fazla yorum yapılmadı

-ON Whey
-ON Nitric Boost
-ON Fish Oil
-Universal Animal Pak
-Scivation Xtend

bu ürünleri kullanacak kadar spor geçmişim var yeni başlamadım.sizce etkili bir kombine mi?ne gibi eksikler var?ne önerirsiniz?

şu kombine hakkında yorum yapabilecek birileri var mı acaba?daha önce başlık ta açmıştım ama pek fazla yorum yapılmadı

-ON Whey
-ON Nitric Boost
-ON Fish Oil
-Universal Animal Pak
-Scivation Xtend

bu ürünleri kullanacak kadar spor geçmişim var yeni başlamadım.sizce etkili bir kombine mi?ne gibi eksikler var?ne önerirsiniz?

Sanırım bu kombinede creatin eksik...Onuda alırsan (size on-green magniute-cellmass dan hergangi birini) yeterli gelir diye düşünüyorum

my fusıon
whıte flood
xtend
gereen magnıtude
novedex xt

kombınesıne dun ıtıbarıyle basladım. olumlu yada olumsuz degısıklık olursa burdan paylasacagım. ılk ızlenımler;
green magnıtude-whıte flood: noxplode cellmas vs tarzı urunlerın olceklerıne alıstıgımdan olsa gerek olcekler kucucuk geldı. gercı bu ıyı bısey cunku kutuları gorunce yaa bunlar 1 haftada bıter demıstım.
my fusıounun: strwberrıes and cream aromalısının tadına bayıldım ayrıca suyla karısımı da cok guzel.
x tend: olcegı o kadar kucukkı 1100 gr lıktan almıstım yanı 90 servıslık olandan bu olcekle bu kutudan 200 servıs cıkacakmıs gıbı gelıyor(tabıkı alakası yok). ayrıca 90 kılo uzerı ıcın 6 olcek onerılmıs. bende 90 kıloyum ama ant esnasında 1 olcek sonrasında 2 olcek kullandım. 6 ya cıkarmalımıyım?
novedex xt: yatmadan once 2 kapsul aldım. ama yasın 33, kılonun 90 olması artı bı kapsul eklememı gerektırıyormu? cunku 2-4 kapsul denmıs. 2 az olurmu?

sımdılık bu kadar hem ılk ızlenımlerım hem kafama takılan bı kac soruyu paylastım. olumlu olumsuz ozellıkler olursa yazarım.

saygılar........

my fusıon
whıte flood
xtend
gereen magnıtude
novedex xt

kombınesıne dun ıtıbarıyle basladım. olumlu yada olumsuz degısıklık olursa burdan paylasacagım. ılk ızlenımler;
green magnıtude-whıte flood: noxplode cellmas vs tarzı urunlerın olceklerıne alıstıgımdan olsa gerek olcekler kucucuk geldı. gercı bu ıyı bısey cunku kutuları gorunce yaa bunlar 1 haftada bıter demıstım.
my fusıounun: strwberrıes and cream aromalısının tadına bayıldım ayrıca suyla karısımı da cok guzel.
x tend: olcegı o kadar kucukkı 1100 gr lıktan almıstım yanı 90 servıslık olandan bu olcekle bu kutudan 200 servıs cıkacakmıs gıbı gelıyor(tabıkı alakası yok). ayrıca 90 kılo uzerı ıcın 6 olcek onerılmıs. bende 90 kıloyum ama ant esnasında 1 olcek sonrasında 2 olcek kullandım. 6 ya cıkarmalımıyım?
novedex xt: yatmadan once 2 kapsul aldım. ama yasın 33, kılonun 90 olması artı bı kapsul eklememı gerektırıyormu? cunku 2-4 kapsul denmıs. 2 az olurmu?

sımdılık bu kadar hem ılk ızlenımlerım hem kafama takılan bı kac soruyu paylastım. olumlu olumsuz ozellıkler olursa yazarım.

saygılar........

Merhaba therion.

Novedex için bir yorumum yok; fakat diğer ürünleri kullanırken üzerlerini oku.

Çünkü bildiğim kadarı ile white flood ve xtend'in bir servisleri 2 ölçeğe karşılık geliyor.

Xtend'in mesela büyük kutusu 90 servistir, ama 180 ölçek demek oluyor bu.

Green Magnitude' ü hatırlamıyorum.

Kullanırken üzerlerini tekrar bir oku istersen. İyi sporlar.

Back
Yukarı