İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar selam
elimde animal pak whey protein pure creatine animal max ve unıversal 2700 amino var bunları nasıl kombinlemeliym sizce.
1 senedir bb yapıyorum ve son zamanlarda ağarlık konusunda tıkandığımı hissediyorum yanipek ağarlık arttıramıyorum şuna kadar bır tek protein tozu kullandım
vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.

storm creatın bıldıgım kadarı ıle onunda seker oranı yuksek

Storm, universalın creatin ürünü.

Şeker içermiyor; fakat cell volumizer tarzı bir ürün. Taurin, L-arginine, ALA vs.. var.

Bir de beta alanine koymuşlar içine.

Torrent'in doz olarak biraz düşüğü ve şekersizi.

yinede creatin için fazla şeker ve karbonhidrat

Calories 302
Calories From Fat 14
Total Fat 1.5g 9%*
Saturated Fat 1g 6%
Total Carbohydrate 52g 17%
Sugars 26g **

genri se nin tri creatine plus ürününe bir bakın derim yeni"kullanmaya başladım bence fiyat kalite ve performans açısından çok iyi
glutamin açısından da tatminkar

L-Glutamin
27,8 g 100 gr
6,95 g 25 gr (porsiyon)
-

Creatine Monohidrat
17,0 g
4,25 g
-

Tricreatine Malat
14,0 g
3,5 g
-

Creatine Etil Ester HCl
14,0 g
3,5 g
-

L-Arginin
11,0 g
2,75 g
-

Taurin
9,47 g
2,37 g
-

Glukuronolakton
4,0 g
1,0 g
-

Soyafasulyesi Extrakt
2,4 g
0,6 g
-

Alfa-Lipoikasit
200 mg
50 mg
-

Vitaminler
/ 100 g
Porsiyon (25g)
RDA

Vitamin B3
108 mg
27 mg
150 %

Vitamin B6
12 mg
3 mg
150 %

Vitamin B12
6 µg
1,5 µg
150 %

arkadaşlar ne diyosunuz animal pak le creatine ve amino 2700 ü beraber kullansam ağır gelir mi yanlış bişey yapmak istemıyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar ne diyosunuz animal pak le creatine ve amino 2700 ü beraber kullansam ağır gelir mi yanlış bişey yapmak istemıyorum

arkadasım cvp alamaman gayet doğal. agır gelırmı dıyosunda senı tamıyoruzkı yorum yapalım. kaç kılosun? kac yıldır bb yapıyorsun? antrenman sıddetın nedır? sağlığın ne durumda? vs vs.

sevgili therion bu forumda herkese nickiyle hitap etmek gibi bi kural var yanlış bılmıyosam ama ben yanlış bılıyorum herhalde
ilgilendiğin için sağol
29 yaşındayım 68 kiloyum boyum 1.75 ve 1,5 senedır bb yapıyorum (haftada 4 idman ve 3 gün yüzme) ılk defa sup kullanıcam şuana kadar bır tek protein tozu kullandım o da 6. aydan sonra
saygılar

Şu sıralar yapacagım kombinasyon:
Optimum protein
Weider mega forte amino
Universal animal pump
muscletech creatin hardcore
Theravim-m multivitamin
Omega 3-6-9

sevgili therion bu forumda herkese nickiyle hitap etmek gibi bi kural var yanlış bılmıyosam ama ben yanlış bılıyorum herhalde
ilgilendiğin için sağol
29 yaşındayım 68 kiloyum boyum 1.75 ve 1,5 senedır bb yapıyorum (haftada 4 idman ve 3 gün yüzme) ılk defa sup kullanıcam şuana kadar bır tek protein tozu kullandım o da 6. aydan sonra
saygılar

evet agır gelir kullanma

not:teşekkür butonuna yanlıslıkla bastım

evet agır gelir kullanma

not:teşekkür butonuna yanlıslıkla bastım
Animal Pak+ Creatin+Amino Acid...Bunların 1.5 sendir bu sporu yapan bir insana ağır geleceğini ben düşünmüyorum..Bir tanesi multivitamin( gerekli) diğeri amino acid(bu sporun olmazsa olmazı bence) diğeride creatin ki 1.5 senedir bu sporu yapan bir insan için bence gerekli..Ama animal Pak ağır gelir deniyorsa daha hafif bir multi koyulabilir..
Ama kombine açısından bence hiçte ağır gelmez..Tabi bu benim şahsi fikrim

evet animal pak için söyledim.

daha önce animal pak kullandınızmı ?

universal a mail atmıştım onlardan şöyle bır kombine gelmiş:
sabah: 1 animal pak + 2 animo 2700 pills
idmanda önce: 5g creatine + 2 amino 2700
idmandan sonra: 5g creatine + 2 amino 2700
yatmadan: animal MAX
sanırım bu kombineyi deniycem perşembe sabahı başlamayı düşünüyorum sonuçları yazarım arkadaşlar
sağolun

evet animal pak için söyledim.

daha önce animal pak kullandınızmı ?
Yo hayır kullanmadım..Ama kullananları biliyorum..Zaten bende Animal Pak ağır gelirse başka bir multi ile değiştirilmesi uygun olur diye görüş belirtmiştim..
Animal Pak günde 1 poşet alınırsa yutma sorunu haricinde sorun çıkaracağını düşünmüyorum..
Ama alternatif olarak CL Orange Traid - Opti-Men-Multi-V gibi multi lerede bakılabilir..

universal a mail atmıştım onlardan şöyle bır kombine gelmiş:
sabah: 1 animal pak + 2 animo 2700 pills
idmanda önce: 5g creatine + 2 amino 2700
idmandan sonra: 5g creatine + 2 amino 2700
yatmadan: animal MAX
sanırım bu kombineyi deniycem perşembe sabahı başlamayı düşünüyorum sonuçları yazarım arkadaşlar
sağolun

Animal Max'ın içinde creatin+glutamin+taurin var.

Ne mantıkla gece yatmadan önceye koymuşlar cell volumizer özellikli bu ürünü ben anlamadım.

Bir de antrenman sonrasına şaka gibi 2 tane amino 2700 yazmışlar.

Bir kere bu 2700'ün içindeki toplam amino 1900 gram civarı.

İkinci husus ise aminoasitlerin L formda olması.

Bu da uzun süre kanda kalması demek.

Bu aminoasit illa kullanılacaksa antrenman öncesi 4 tablet civarı kullanılmalı.

Antrenman sonrası ise animal max almak daha mantıklı.

Yatmadan önce yenecek 100 gram lor ise yeterlidir.

Bende sizlere bir soru sorayım :)

Şimdi 360 lık nitrix, cell tech ve nitro tech kombinesi sipariş ettim. Haftaya gelecekler. Sizce bu kombineye eklemem gereken supplement lar varmı? Ben sp250,size on ve noxplode hakkında iyi şeyler duyuyorum ki sp250 nin reklamı beni çok etkiledi.Gaspari bu işlerde biraz iyi :) Konuya geri dönersem aldığım supplement lar ın yanına ek birşey almalımıyım. Yada sizin önereceğiniz ap ayrı bir kombinede olabilir.

Bu arada boyum 1.97 80 kiloyum. saygılar

myfusion+novedex xt+xtend+whıte flood+green magnıtudeden olusan kombıneme haftaya baslıyorum. aklıma sole bı fıkır geldı bılmem ne dersınız? dıyelımkı buna bıde tabletınde 5 gr proteın olan bı amıno eklesem. antrenman ıcerısınde her 15 dk da bır 3 tablet atsam yaklasık 10 tane yapar, boylece antrenman esnasında yavas tavas 50 gr amıno almıs olurum. nası olur? ant sonrasıda 2 olcek xtend 1 saat sonra yemek 1.5 saat sonra myfosıon vsvs dıye gıdıyor.

saygılar....

myfusion+novedex xt+xtend+whıte flood+green magnıtudeden olusan kombıneme haftaya baslıyorum. aklıma sole bı fıkır geldı bılmem ne dersınız? dıyelımkı buna bıde tabletınde 5 gr proteın olan bı amıno eklesem. antrenman ıcerısınde her 15 dk da bır 3 tablet atsam yaklasık 10 tane yapar, boylece antrenman esnasında yavas tavas 50 gr amıno almıs olurum. nası olur? ant sonrasıda 2 olcek xtend 1 saat sonra yemek 1.5 saat sonra myfosıon vsvs dıye gıdıyor.

saygılar....

Bu çok uçuk bir fikir olmuş therion.

50 gram çok büyük bir rakam. Antrenman öncesi ve sonrası öğünlerde aldığın proteinleri hiçe saymış oluyorsun böylece.

Ayrıca tabletinde 5 gr amino olan bir aminoasit ben hayatımda görmedim.
Bulman çok zor.

Antrenman sonrası 2 ölçek xtend içmek yerine, 1 ölçek antrenman boyunca, 1 ölçek de antrenman sonrası içmek daha mantıklı senin bu dediğine göre.

Ayrıca antrenmandan 1-1,5 saat sonra mutlaka iyi bir öğün şart.

Xtend'i gözünde bu kadar büyütme. Bu ürün bcaa ve glutamin ürünü.

Hadi esansiyel olmayan aminolar vücut tarafından sentezleniyor, ama senin alman gereken 5 esansiyel aminoasit daha var.

Bence en güzeli 1 ölçek xtend antrenman boyunca, 1 ölçek sonrası ve antrenmandan 1 saat sonra güzel bir yemek. :)

İyi sporlar

Back
Yukarı