suplement dunyasına girdiğimde cıkmak zor oluyor hele bırde urunlere bb.comdan bakıyorsan. o kadar cok urun varkı. hangısı ne ıse yarıyor yada hangısı bırbırını tamamlıyor kombıne etmeye ömür yetmez.
daha oncekı basarısız bı kac kombıne denememden maddı manevı zararla cıkınca denenmıs test edılmıs ve onaylanmıs kombınlerın dısına cıkmayacagım demıstım. ama o kombınelerde ıkıncı kezde ıse yaramadı(mısal bsn) ve tekrar yenı arayıslara gırdım. kombıne olarak degılde uzun zamandır ürünlerı incelıyorum her ne kadar kafam allak bullak olsada gozume carpanlar sunlar oldu(tabı sıtedekı onerılerı dıkkate alarak). asagıdakı urunlerden ıyı bır kombıne cıkartabılırmıyım dıye dusunuyorum sızlerde yorum yaparsanız faydalınırım. gercı no tarzı urunlere hıc bulasmadan genelde amıno proteın bcaa aakg beta alanın tarzı seylerı kombıne edecektım ama cok ovulmus gasparıyıde ekledım lısteye.
gasapari; superpump-novadex gt-size on
xtrend; scivation
controlles labs; purple wraath
on; tres hold
universal; animal pak
mhp; dren
twinlab; nitric fuel-liquid amino
optium; whey gold standart
tekrar belırteyım bunlar kombınem degıl, urunleri tek tek ele aldım. bunlara ek olarak urun onerılırınızde dıkkate alacagımı belırteyım. onumuzdekı ay basındada guzel bı kombıne yapmayı planlıyorum.
saygılar.....
Therion, güzel gözüküyor kombine.
Birkaç şey söylemek istiyorum, yine biraz kafan bulanacak ama
Öncelikle Xtend gibi bir ürün varken liquid amino gereksiz kalmış. Yani ikisinden birini seçsen paran cebine kalır ki ben xtend derim.
Purple Wraath varken antrenman sonrası 2 ölçek yeter de artar bile, hatta 1,5 da olabilir.
Twinlab liquid amino çok güzel bir ürün, amino çeşitliliği daha fazla, yanlız servis sayısı az.
İkinci bir konu ise superpump hakkında duyduğum bazı yan etkiler.
Amerika'da bazen "superdump" diyorlar ürüne

İshal yapıyormuş bazen.
Her kullanıcıda olmasa da bahsedenlerin sayısı az değil.
Bende ufak bir kutu var; ama inan kullanmaya cesaret edemiyorum.
Controlled Labs'tan Purple Wraath varken bence White Flood-Green Magnitude'da ekleyip 3'lü bir kombine yapılabilir.
Birçok kişi bu kombinenin yaptıkları en iyi kombine olduğunu söylüyor.
Bu 2 ürünü de bir gözden geçir derim.
Diğer bir ürün ise yine Controlled Labs'tan Blue Gene. Novadex gt gibi bir testo ürünü.
Onun hakkında da çok güzel yorumlar okudum.
Gaspari ürünleri hakkında bazen çok iyi şeyler duyuyorum, bazen de hiçbir etki olmadığını söyleyen biriyle karşılaşıyorum.
O yüzden Controlled Labs'ın bu ürünlerine bakmanda fayda var.
Diğer ekleyeceğim şey ise whey ile ilgili.
Bu kadar amino çeşitliliği içinde whey'i ne zaman kullanacaksın bilmiyorum.
Eğer antrenman sonrası diyorsan Xtend var. Xtend'den 1 saat sonra düzgün bir yemek yersen whey'e falan gerek kalmaz.
Sabah dersen alacağın 1 ölçek Xtend bence yine yeter, eğer gece yatmadan lor vs... yiyorsan.
Lor demişken, eğer gece yatmadan tükettiğin bir casein çeşidi yoksa kombinene bir casein proteini de ekleyebilirsin. Ucuz ve iyi birkaç ürün görmüştüm.
Tekrar whey'e dönersek, eğer sabah ve antrenman sonrası kullanmayacaksan geriye tek durum kalıyor, o da öğün kaçırdığında kullanmak.
Bunun içinse karma bir protein tercih etmen daha mantıklı. Whey gibi etkisi kısa süreli olmaz, yağlanma riskinden de kurtulmuş olursun, hem de kasları daha uzun süre beslersin.
Şimdilik şöyleyeceklerim bu kadar
İyi sporlar.