İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ultimate Prostar Whey Protein
Genrise Creatine Monohydrate
Hardline Glutapure Glutamine bunlar ağırlık idmanından sonra 1'er ölçek

ViePower BCAA 6000
ViePower L-Carnitine 900 mg.
Ester C-Vit 500 mg. bunlar da eğer aç karnına kardiyo yapacaksam kardiyo öncesi, kardiyo sonrası da 400 i.U Evicap E Vitamini

Ark.mrhb.optimum whey bcaa creatin creatin yerine nox,cellmas onerirmisiniz butce sinirli.ek olarak şunu da eklesen iyi olur dediginiz urunler nelerdir.amaç hacim almak.boy 173 kilo 75.saygilarimla.

Selamlar, olduda idmana gideceksiniz elinizde nox tarzı bir ürün kalmadı, kendim bir karışımım hazırladım muhakkak deneyin .. 300 ml süt 1 ölçek whey 1 büyük muz ve kivi portakal (veya mevsim meyvesi 1 tane) ve ek olarak 1 er kaşık bal pekmez tahin eklemesi yaparak blendır da karıştırın içilesi kıvama gelinceye kadar ve idmandan 30 dakka önce alıp gidin inanılmaz enerji veriyor, müsait bir zamanda yapın ben izin günleri yapma imkanım oluyor tabi :)
300ml sütü içersek kaslarda laktik asit birikimi olur tek sıkıntı orda ben idman önce 1 adet muz ve kafein alıyorum sadece

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaslar,

farzedin supplement cennetinde yasiyosunuz ! etrafiniz ucuz ve cesitli supplement kayniyor :)
mukemmel somuc icin neleri tercih ederdiniz ? ben asagidaki oneriler ile basliyorum, eksik veya fazlalari beraberce tartisalim ideal sonuc icin. Hem boylelikle tonlarca para verip bilincsiz kur yapmak yerine, daha saglikli onerilerle kullanicilara yardimci olmus oluruz. amac kaliteli kas kutlesi ! Bu bilgi onumuzdeki gunlerde yapacagim kendi kurum icinde faydali olacak !

- whey, bcaa, glutamin
- creatin ethyl ester (bsn cellmass) veya muscletech celltech
- animal pak
- gakic
- no-xplode
- bulgarian tribulus
ben bu cennetin tam ortasındayım :) ama şanslımıyım bilemedim çünkü çok fazla seçenek var bodyde 4.ayıma gircm kilo sorunu yaşıyorum acelem yoksağlıklı bir şekilde ilerliyorum şimdi karbo tozu alma zamanı sizce en kalitelisi hangisi? Weider mega mass ile bsn true mass arasında kaldım istediğim supplmnti bedavaya temin edebiliyorum

ben bu cennetin tam ortasındayım :) ama şanslımıyım bilemedim çünkü çok fazla seçenek var bodyde 4.ayıma gircm kilo sorunu yaşıyorum acelem yoksağlıklı bir şekilde ilerliyorum şimdi karbo tozu alma zamanı sizce en kalitelisi hangisi? Weider mega mass ile bsn true mass arasında kaldım istediğim supplmnti bedavaya temin edebiliyorum
Şu bedavaya temin işi hoşuma gitti özel mesajdan bir açıklama yapabilirmisin :D:D:D

kişisel bşy :) tanıdık vasıtasıyla getirtiyorum para almıyor

2 aydır vgdeyim supplement alıcam kafamdaki kombine şu şekilde
bu arada yaş 18 boy 1.73 kilo 60 hedef yağsız kas kütlesi kazanımı kilo ve hacim
Kombin 1
BSN SYNTHA 6
ULTIMATE CREATINE 300 GR
Kombin 2
DYMATIZE SUPER MASS GAİNER
ULTIMATE CREATINE 300 GR
Sizce hangisi daha iyi olur?

2 aydır vgdeyim supplement alıcam kafamdaki kombine şu şekilde
bu arada yaş 18 boy 1.73 kilo 60 hedef yağsız kas kütlesi kazanımı kilo ve hacim
Kombin 1
BSN SYNTHA 6
ULTIMATE CREATINE 300 GR
Kombin 2
DYMATIZE SUPER MASS GAİNER
ULTIMATE CREATINE 300 GR
Sizce hangisi daha iyi olur?
mass gainer alma bence gunde yediğin yulaf ve makarnayla karbonhidrat ihtiyacının fazlasını karsılayabilirsin , protein + creatine kombini daha iyi olur.

yağsız kas kütlesi ile hacim alman zor yani hacimlenirken illa yağda alırsın
1)Hacimlenmek
2)yağsız kas kütlesi kazanmak
seç birini

CREATINE almama gerek yokmu?
Yani alabilirsin sonuçta hergün fiyatı artıyor.Ancak 2 aylık bir geçmiş için bu kullanımın yanlış olduğunu düşünüyorum
Kendimden örnek vermek gerekirse,6. ayımı bitirdiğimde protein tozuna başladım,7.ayımı geçen hafta bitirdim küre glutamine'ide ekledim.1 haftadır kullanıyorum.
Sende böyle kademeli gidersen yarırına olur diye düşünüyorum.10.ayımı tamamlayınca bcaa ekliyeceğim.

Yani alabilirsin sonuçta hergün fiyatı artıyor.Ancak 2 aylık bir geçmiş için bu kullanımın yanlış olduğunu düşünüyorum
Kendimden örnek vermek gerekirse,6. ayımı bitirdiğimde protein tozuna başladım,7.ayımı geçen hafta bitirdim küre glutamine'ide ekledim.1 haftadır kullanıyorum.
Sende böyle kademeli gidersen yarırına olur diye düşünüyorum.10.ayımı tamamlayınca bcaa ekliyeceğim.
Hmm peki tamam ozaman protein tozuyla başlangıcı yapalım ozaman teşekkürler yardımın için uğraştırdım baya:D

Back
Yukarı