İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Green Magniute her servis 1 scoop White flood her servis 2 scoop şu anda kutuları önümde oradan baktım..Ben 1 ay yapacağım için hesapladım küçük kutular bana yetiyordu küçük kutu aldım bu nedenle

ya ben bu servıs ve olcek olayını anlayamadım. yanı sımdı dıyelımkı bır urun ıcın ant sonrası 1 servıs denıyor ve 1 servıs 2 olcekse o 2 olcek al demekmı oluyor. ben ant oncesı green magnıtude ve whıte floodu 1 er olcek karıstıyordumda mısal berbes ın dedıgınden yola cıkarsak o zaman 1 scoop gm 2 scoop wf mı karıstırmalıyım? yada x tendı dıyelımkı ant sonrası 2 olcek alın dıyor bu 4 scoop anlamındamı? benım yabancı dılım fransızca ve ustlerındekı yazılanları anlamıyorum.

saygılar.........

Therion öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım.

Scoop, ölçek demektir.

Green Magnitude:
http://www.bodybuilding.com/store/clabs/mag.html

Gördüğün gibi Green Magnitude için "Serving Size 1 scoop" yazıyor. Bu her servis 1 ölçek olacak demek.

White Flood:
http://www.bodybuilding.com/store/clabs/flood.html

White Flood için "Serving Size 2 scoops" denilmiş. Her servis 2 ölçek olacak.

Xtend de aynı şekilde white flood gibi kullanılıyor.

Şunu asla unutma.

Bu ürünlerde önemli olan servistir. Her kullanımda 1 servis kullanacaksın, ama bu 1 servisin kaç ölçek olduğu üründen ürüne değişir.

Senin elindeki ürünler için Green Magnitude'ün servisi 1 ölçek, White Flood ve Xtend'in ise servisi 2 ölçek.

Eğer white flood'u 1 ölçek kullandıysan bu yarım servis demektir ve büyük ihtimalle etki görmemişsindir.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

İyi sporlar.

tsk sleepy evet ılk kullanımda yarım olcek kullanmısım. bana sacma gelen kısmı madem 2 scoop 1 olcek nıye plastık olcegı 2 kat buyuk yapmıyorlar?

neysekı sıze sormusum yoksa tek scoop la yarım yarım kullanacakmısım. 2 ay gıderdı sanırım :)

saygılar........

arka arkaya iki post olmuş olacak ama artık napalım

Gaspari SizeOn
Optimum Whey Gold Protein
Optimum Glutamine Powder
Twinlab Amino Fuel Liquid
Ultimate Nutrition BCAA 12.000 Powder

iyi kötü gereksiz yorum alabilir miyim ?

amaç : hacim

kullanıp yorum yapılmıyor genelde. ben bunu kırayım, yukardakı msjlarda yazdıgım kombınede 2. haftam ant enerjım ıyı guzel baskada bı etkısını goremedım. hacım falan hak getıre. bıde ustune ıshal ıle ugrasıyorum.

saygılar......

son düşündüğüm hal şu oldu

CL White Flood
CL Green Magnitude
Optimum Whey Gold

veya

ON Glutamine Powder
Universal Nutrition BCAA 12.000
Twinlab Amino Liquid
Optimum Whey Gold
Weider Creatine Powder

Son düzenleme:
Stack Kullanim Tavsiyesi

Arkadasla elimde 2 hafta sonra kullanmak uzere

1 Adet Optimum Vanilla Ice Cream
1 Adet BSN Syntha-6
1 Adet BSN Cell Mass AVTP

bulunmakta , bunlarin kullanim kombinasyonunu nasil yapmaliyim faydali olabilmesi icin , tavsiye ve goruslerinizi alabilirmiyim thums:

Cell Mass - idmandan hemen sonra
Optimum whey - sabah kalktığınızda olabilir, cell massden 20 dakika civarı sonra olabilir.
Syntha - 6 -- sabah kalktığınızda olabilir, cell massden sonra olabilir, yatarken olabilir.
Ben olsaydım sabah kalktığımda bir ölçek op whey, idmandan sonra cell mass, yaklaşık 20 dakika sonra op whey, idman öncesi uzun süre proteinsiz kalmışsam o güne mahsus gün içinde bir ölçek whey ve yatmadan önce için kısa vadede orta vadede uzun vadede kana karışan proteinler olduğu için syntha 6'yı kullanırdım.

selamm rpack ,

1 Optimum Sabah Kalkinca 1 Olcek ve Antremandan 40 45 dk sonra 1 olcek.
2 Shynta-6 yatmadan once 1 olcek

3 Cell Mass neden antremandan sonra da once degil ? Cell mass guc artisi saglayacaksa antreman oncesi alinmai gerekmezmi ?

Sanirim bir kullanim cesidide antremandan 6-8 saat once , digeri antremandan sonra seklinde ... yanlis biliyorsam duzelt lutfen ,

Birde Cell Mass Creatine Ethy Ester oldugu icin cok su tutmayacagi umudundayim (Daha once hic creatine kullanmadimda) bu isi yaglanma sorunudan dolayi diyetle beraber goturmek zorundayim ...

Son olarak eger cell mass kullandiysan etkilerinden bahsedermisin memnun kaldin mi urunden acaba ?

teskkurler;)

İsterseniz idmandan 20-40 dakika önce de kullanabilirsiniz idmandan sonrayla birlikte.
Ben önerilen kullanım şekline uayarak kullanmıştım ve gayet de memnun kalmıştım. Kreatinler için güç arttırıcı demek yanlış olur bence. Kreatin için bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim. Yazının sonunda özet cümlesini okumanız kreatinin ne olduğunu daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır.
Ayrıca Bsn cellmass'le iilgili başlık açmıştım foruma. Oradan da kullananların düşüncelerini görebilirsiniz.

kullanıp yorum yapılmıyor genelde. ben bunu kırayım, yukardakı msjlarda yazdıgım kombınede 2. haftam ant enerjım ıyı guzel baskada bı etkısını goremedım. hacım falan hak getıre. bıde ustune ıshal ıle ugrasıyorum.

saygılar......

Bende aynen takipteyiz yazayım ki,çabaların boşa olmadığı belli olsun..

param olsa ;

Perfeck Nutrition - BCAA
Perfeck Nutrition - Gluamine
Perfeck Nutrition - Whey pro 90

ama bukadar parayı her ay veremeyeceğim için bunlardan 2 sini seçebilirim,tavsiyelerinizi beklerim...

param olsa ;

Perfeck Nutrition - BCAA
Perfeck Nutrition - Gluamine
Perfeck Nutrition - Whey pro 90

ama bukadar parayı her ay veremeyeceğim için bunlardan 2 sini seçebilirim,tavsiyelerinizi beklerim...

İçeriğinde servis başına 4-5 gr.Glutamine içeren whey ler var bunlardan birini tercih edip Glutamine i ayrıca almadan.Bcaa ve Whey ikilisini tavsiye ederim.

İçeriğinde servis başına 4-5 gr.Glutamine içeren whey ler var bunlardan birini tercih edip Glutamine i ayrıca almadan.Bcaa ve Whey ikilisini tavsiye ederim.

o 5 gr glutamine değildir, glutamine precursors denilen glutamic asit tarzı amino asitlerdir. Glutamic asitte beyin için faydalıdır, bir kısmı da glutamine'e çevrilir ama toplamda 5 gr glutamine almış olmazsın. Ve kana karışımı çok daha yavaştır.

o 5 gr glutamine değildir, glutamine precursors denilen glutamic asit tarzı amino asitlerdir. Glutamic asitte beyin için faydalıdır, bir kısmı da glutamine'e çevrilir ama toplamda 5 gr glutamine almış olmazsın. Ve kana karışımı çok daha yavaştır.

ne yapsam peki ben şimdi BCAA+GLUTAMİNE mi,
yoksa bunlardan biriyle+whey protein mi? hocam BCAA+GLUTAMİNE önerdi ve bunları kullanırsam gh seviyesini çok büyük bi oranda artıracağımı söyledi?

arkadaşlar netrition.comdan bişiler getirtmeye karar verdim protein tozu ve enerji ürünleri olacak ama hangi kombinasyon daha iyi olur sizce çıkardığım bi kaç ürün var aralarından tecrübe ettiğiniz veya bildiğiniz ürünleri yazarsanız çok sevinirim

protein tozu olarak
optimum nutrition pro complex-multi-pro whey isolate-muscletein ultra7 protein- isoMRP- ULTİMATE NUTRİTİONİSO SENSATİON93 (EN İYİ TERCİH HANGİSİ OLUR SİZCE)

ENERJİ ÜRÜNLERİNDENDE NO-XPLODE. ANİMAL PUMP. GASPARİ NUTRİTİON SUPERPUMP250. PRİMAL-N20. UNİVERSAL SHOCK THERAPY, NO PLASMASCORE, VASOCHARGE (SİZCE EN İYİSİ HANGİSİ)

EN İYİ İKİLİ HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ NEDENLERİYLE BİRLİKTE YAZARMISINIZ TEŞEKKÜRLER

Back
Yukarı