İşkembe Çorbası Yarım kilo temizlenmiş işkembe Yarım su bardağı sirke 5-6 diş sarımsak Yarım yemek kaşığı tuz 1,5 litre su İşkembeleri tuzunu da ilave ederek pişinceye kadar haşlıyoruz. Haşlanan işkembeleri ufak ufak kesiyoruz. Kestikten sonra tekrar haşlanan suyunun içine atıyoruz. Sarımsakları da ilave ederek bir iki taşım kaynatıyoruz. Son olarak da sirkesini ilave edip altını kapatıyoruz. Üzerine kırmızı biber ekerek servis ediyoruz. Afiyet olsun burç uyumu günlük burç yorumları dukan diyeti aylık burç yorumları kişilik testleri
İşkembeyi evde yapmamanızı, yoksa ömür boyu işkembeden soğuyacağınızı , işkembeyi gerçekten yapan yerde yemenizi tavsiye ederim