İşin Üstatlarından Gelişim Hakkında Yardım ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar Bölümü' forumundadır ve bystrong tarafından 4 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. bystrong
    Offline

    bystrong Üye

    Katılım:
    4 Şubat 2014
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Merhabalar forumda yeniyim birçok konu araştırdım ama inanın herseferinde kafam dahada fazla karıştı.

    Öncelikle belirtmek istediğim bazı şeyler var 26 Yaşındayim 1,78 Boy ve şuan 80 kiloyum. Ömrümde Hiç sigarayı ağzıma sürmedim çok şükür nefes sorunum hiç yok.
    Yaklaşık 1,5 Aydır Salona Haftanın 6 günü sabit ve düzenli gidip 1 gün istihirat ediyorum. ( Günde 2 Saat çalışıyorum )
    Yaklaşık olarak bu dönemde genel ağırlıklı olarak koşu bandı bisiklet vs. çalıştığım için 11 kilo verdim. (91,5 'dan 80 e düştüm.)
    Hayatımdan şekeri çıkaralı 4,5 sene oldu ekmeğide kesince zaten gerisi geldi diye düşünüyorum. Spor öncesi ve sonrası 3 ' er ölçek whey protein alıyorum.

    Sanırım tek sıkıntım karma çalışmam oluyor. Günlük sabit bir programa uymadığım için çabuk yorulduğumu hissediyorum. Yanlız sonrasında gram ağrım olmuyor yani yorulma anlık oluyor bu yüzden pek fazla gelişebildiğimi düşünmüyorum. Forumda birçok konuyu inceleme fırsatım oldu çoğu şey cazip geldi. Bu konuda kendini gerçek anlamda geliştirmiş bir çok arkadaş var ve hepsinin kendisine göre bir antreman programı var eminim hepside doğrudur.

    Yanlız bir türlü karar veremediğim için Müsait olan arkadaşlardan ricam bana ufak bir zaman ayırıp en azından kendi başlangıç programları ve gerekli isede ek besinler hakkında bilgi verebilirseler sevinirim herkese iyi forumlar
     
    Son düzenleme: 4 Şubat 2014

Sayfayı Paylaş