üye olduğunuz salona aylik nekadar ödüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tan___
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Üye olduğunuz salona aylık nekadar ödüyorsunuz?

• Total voters
    727
12 aylık 0 tl :D :D çünkü belediyenin salonu :D antep/şehitkamilde

aylık 170 civarı oluyor.
Sports international

Aylık 125 tl ödüyorum. salonlarda ki tek dikkatimi çeken sıkıntı, hocaların bir yerden sonra ilgilenmek istememeleri, yapılan hareketlerin doğrulunu teyit etmeden program vermeleri ki, bence yeni başlanılan bir harekette ilk sefer yapıldığında 3 set yada 4 set farketmez, o hareket bitene kadar öğrencinin yanında olmaları ki haraketi doğru yapıp yapmadıklarını görüp ikaz etsinler ancak bu yok, sanki belediyenin ücretsiz bir tesisi ve çok cüzzi bir rakama çalışan personelleri gibi davranıyorlar bunu anlamıyorum işte.Herkes işini yapmalı eğer bu işten para kazanıyorsan gelen sporuculara hertürlü desteği ve hizmeti sunmak gerekli, kimse babasının hayrına o salonlarda beklemiyor ki bu işten çıkarları var ki bekliyorlar.Bu yüzden tüm salon hocalarına bu anlamda destekli ve sag duyulu olmalarını rica ediyorum.Bir hareketi yanlış öğrenmişsen ve bu şekilde çalışmaya devam ediyorsan, döktüğün tere harcadığın zamana yazık.

izmir belediyesine ait spor salon salonu varmı acaba? ben her ay 70 tl bayılmak istemiyorum üstelik ayın sadece 2 haftası çalışıyorken.

80 lira ancak istanbul çapında görebileceğiniz en hardcore salonlardan birisidir. kum torbamız bile vardı ancak kendisi sayemde rahmetli oldu :D salonun fiziki imkanları da epey müsait.

Üniversite kampusteki salona gidiyorum biraz kucuk genelde istasyonlar birer tane, aksamları çok kalabalık fazla bi ilgi alaka yok ama öğrenciye ucuz epey ben 6 ay 170 veriyorum

Ben istanbuldayken buyuk bir spor salonuna gidiyordum , kapali sicak havuzu , acio olimpik havuzu tenis kortu vardi soyunka odasi cok buyuk fitness salonuda cok buyukdu gerckdn ayriyetten ayri aktiviteler iki. 3 ayri buyuk odalari daha vardi yaklasik 8 spor hocasi ayni anda yardimdaydi salonda ben seneligine 1000 tl odemistim ayligi 100 tl idi . Suan amerikadayim burada aylik ayni ozellklerde. Bi spor salonuna 35 dolar ayligina oduyorum.

Back
Yukarı